DermMatch

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Άκης

Administrator
Ένα άλλο προϊόν, σαν το toppik, είναι το DermMatch.
Το συγκεκριμένο, έχω δει να το αναφέρουν σε περιπτώσεις όπου το toppik δεν κάνει δουλειά.
Στην ουσία το χρησιμοποιούσαν για να καλύπτουν σημάδια από τις μεταμοσχεύσεις, αλλά παρατήρησαν ότι κάνει δουλειά γενικά.

Εδώ μία εικόνα τύπου να κολυμπά, χωρίς να του έχει φύγει το DermMatch
How%20It%20Works%20Diver.jpg


Και εδώ μία από το gallery τους:
Ryan-Castline-profile_a.jpg
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Απ: DermMatch

Δείχνει πολλά υποσχόμενο.
Εδώ μία σύγκριση με το toppik από το site και εδώ μία από forum, όπου αναφέρεται ως κλάσεις καλύτερο το DermMatch.
Λένε ότι δίνει καλύτερο αποτέλεσμα στη hairline. Αν όντως δεν φεύγει και εύκολα σε νερό κλπ, τότε μιλάμε έχουμε να κάνουμε με τρομερό προϊόν.

Πάντως τιμή είδα στο Follica, όπου τα review λένε άριστα λόγια.
6 - 8 month supply = $29.95 !!
 

Ricordos

New Member
Απ: DermMatch

Εγώ παιδιά θεωρούσα πως το DerMatch ουσιαστικά είναι βαφή και άρα θα φαίνεται + του ότι δεν θα έχει τρομερά αποτελέσματα! Ωστόσο είχα σκοπώ να το πάρω σύντομα για παράλληλη χρήση μαζί με Toppic ώστε να βάζω στην περιοχή αραίωσης λίγο DerMatch στο δέρμα για την απόχρωση και μετά Toppic... Με αυτά που λέτε μάλλον έκανα λάθος! Πως γίνεται να είναι καλύτερο από το Toppic αν είναι απλώς βαφή;
 

Άκης

Administrator
Απ: DermMatch

Διάβασα ότι πρέπει να αποκτήσεις λίγη εμπειρία για το πως θα το βάζεις. Αν την αποκτήσεις (σε 4-5 εφαρμογές) δεν θα φαίνεται το παραμικρό.
 

tsakalos

New Member
Απ: DermMatch

εγω αρκετη επιτυχια με αυτο οπως εχω και με το toppik. βασικα η μαγκια στο dermatch ειναι να ΜΗΝ το βρεξεις οπως λεει στις οδηγιες αλλα να το βαλεις στεγνο. τουλαχιστον σε εμενα ετσι δουλευει καλα
 

aprilianos

New Member
Απ: DermMatch

Καμια αφορα παρατηρω ορισμενους στον δρομο και εχουν βαλει βαφη πρεπει να πω οτι φαινετε δεν ξερω εαν εγω το βλεπω που παρατηρω με αλλο ματι η το καταλαβαινουν και οι αλλοι αλλα κανει δουλεια παροτι το βλεπεις οτι ειναι βαμμενο το σκαλπ :p δεν φαινετε η φαλακρα,
Σημερα ειδα εναν δημοσιογραφο να εχει κανει μεταμοσχευση μπροστα και να εχει βαλει αυτο (νεαρος ηταν αλλα NW6+ ο καυμενος :() φαινοταν μεν, αλλα ομως ηταν μια χαρα.
 

Άκης

Administrator
Απ: DermMatch

Είχα δει παλιά σε μία διαφήμιση, κάποιο είδος βαφής σαν βερνίκι. Εκτός ότι ήταν άθλιο, δεν ξέρω αν πωλείται ακόμη. Λες να είναι αυτό που βλέπεις aprilianos?
 

aprilianos

New Member
Απ: DermMatch

Και το dermatch βαφη δεν ειναι? δεν ξερω εαν ειναι αυτο που λες παντως εχω δει αρκετους οχι παλια, τωρα, και ενω καταλαβαινεις καπως οτι ειναι βαμμενο το σημειο (οπως ειπα και ποιο πανω δεν ξερω εαν το βλεπουν ολοι η μονο εγω) κανει δουλεια, σου αποσπαει το ματι απο την φαλακρα λογω μικρης αντιθεσης.
Βασικα σαν ιδεα δεν μου αρεσε ελεγα μπογιες και μπουρδες, αλλα ειδα οτι τελικα "εξαφανιζει" την αντιθεση μεταξυ ασπρου σκαλπ και σκουροχρομης τριχας ειδικα και εαν εχεις εως μετρια αραιωση θα κανει καλη δουλεια, τωρα το ποσο φευγει με τον ιδρωτα, το νερο, κλπ αυτο δεν το ξερω.
Βλεπω καθε μερα ηθοποιους, τραγουδιστες κλπ και ειχα δει με και χωρις βαφη, εναν παλαιο ηθοποιο αρκετα γνωστο και εκανε καλη δουλεια.
Μου φαινετε οτι το κολπο ειναι να μην κανεις το σκαλπ σαν του αραπη να ειναι καπως απαλο το χρωμα. :-\
 

dont

New Member
Απ: DermMatch

Το μονο που βλεπω εγω ειναι παιχνιδια με τον φωτισμο. Το κανω και μονος μου, μπορω να με δειξω ευκολα με πλουσιο μαλλι σε φωτογραφια.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα