Daktodor ερωτηση

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

cinder

New Member
εχω αρχισει εδω και 2 μερες daktodor,βαζω πρωι βραδυ ειθελα να ρωτησω για ποσο καιρο το βαζω και αν ειναι πολυ που το βαζω 2 φορες την ημερα?ευχαριστω.επισης το συνδιαζω με αιρολ και glycoid acid kai azelaic me minox 15% το εχω παρει απο το ebay to τελευταιο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
αν σε επιασε η daktodor θα εχεις δει ηδη αποτελεσματα,αν βαζεις σε επιφανεια nw6 κορτιζονη το πιο πιθανο ειναι να παρατηρησεις αυθημερον επανεκφυση και αυθημερον διακοπη τριχοπτωσης η και ενα απο τα δυο.
ο συνδιασμος μινοξιδιλης airol δεν θα σου σταματησει την τριχοπτωση επειδη η τρετινοινη προκαλει ενα μονιμο shedding,αλλα αν σε πιασει θετικα η τρετινοιν θα σου δωσει πολυ επανεκφυση σε συνδιασμο με μινοξιδιλη εφαμιλλο με την υδροκορτιζονη.
εγω ειχα τυχη και με τις δυο αυτες ουσιες και ειχα θεαματικα αποτελεσματα στην αρχη.
εχω ομως και φοβερη ατυχια με την μινοξιδιλη,εχει χασει ενα 70% σε δυναμη τουλαχιστον σε λιγοτερο απο εναν χρονο.
η μινοξιδιλη 15% ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε τοπικο εμπορικο σκευασμα στο θεμα τριχοπτωση
αλλα all the money flowers ειναι και μια καινουρια θεραπεια που κυκλοφορει http://www.hairlossgr.com/forum/thread-4356.html

cinder

New Member
το καλο ειναι πως δεν εχω γυαλισει τελειος απλα difuze thinning,τωρα στο θεμα daktodor εχει εξαφανιστει φαγουρα πονος που ειχε σε διαφορα σημεια το κεφαλι και μαζι με αυτα εφυγε και το χειροτερο η αισθηση πως κατι ειναι κατω απο το δερμα σου και περπαταει μιλαμε για φρικη,τριχες πλεον δεν μπορω να πω πως πεφτουν αλλα εχω δει πιο χοντρη τριχα γενικα και σαν μικρη επανεκφυση,απλα δεν θελω να χαρω γιατι οι τριχες ειναι σαν τις γυναικες εκει που χερεσαι πως ειναι δικες σου ξαφνικα στην κανουν και φευγουν,στο θεμα του μινοχ πιστευω πως μετα απο καιρο δεν θα με πιανει οπως εγινε και με το 5%,στο θεμα του zyrtek πιστευω πως θα κανει δουλεια γιατι ριχνει και την ισταμινη του οργανισμου οπως κανει και το νερο βεβαια,προτιμω ομως να το παρω σε τοπικη μορφη αμα το βρω.ευχαριστω για την απαντηση απλα ηθελα να ρωτησω αν κανει πανω απο 10 μερες η daktador γιατι την βαζω 4 μερες τωρα και 2 φορες καθε μερα.

kapa

Μέλος του προσωπικού
cinder είπε:
το καλο ειναι πως δεν εχω γυαλισει τελειος απλα difuze thinning,τωρα στο θεμα daktodor εχει εξαφανιστει φαγουρα πονος που ειχε σε διαφορα σημεια το κεφαλι και μαζι με αυτα εφυγε και το χειροτερο η αισθηση πως κατι ειναι κατω απο το δερμα σου και περπαταει μιλαμε για φρικη,τριχες πλεον δεν μπορω να πω πως πεφτουν αλλα εχω δει πιο χοντρη τριχα γενικα και σαν μικρη επανεκφυση,απλα δεν θελω να χαρω γιατι οι τριχες ειναι σαν τις γυναικες εκει που χερεσαι πως ειναι δικες σου ξαφνικα στην κανουν και φευγουν,στο θεμα του μινοχ πιστευω πως μετα απο καιρο δεν θα με πιανει οπως εγινε και με το 5%,στο θεμα του zyrtek πιστευω πως θα κανει δουλεια γιατι ριχνει και την ισταμινη του οργανισμου οπως κανει και το νερο βεβαια,προτιμω ομως να το παρω σε τοπικη μορφη αμα το βρω.ευχαριστω για την απαντηση απλα ηθελα να ρωτησω αν κανει πανω απο 10 μερες η daktador γιατι την βαζω 4 μερες τωρα και 2 φορες καθε μερα.

Και 20 και 30 μέρες δεν πειράζει ειναι η πιο light κορτιζονη που υπάρχει

cinder

New Member
ευχαριστω για την απαντηση,παραθετω 2 φωτο λυπαμαι για την κακη ποιοτητα.
1 φωτο ειναι ενα μηνα πριν http://imageshack.us/photo/my-images/248/dsc0008md.jpg/
ειχα κανει λαθος στο 2 λινκ τωρα διορθωμενο

2 φωτο ειναι χτεσινη μετα την χρηση 20 ημερων αζελαικο και μινοχ 15% και εδω και 4 μερες daktodor και αιρολ. http://img231.imageshack.us/img231/8539/dsc0034do.jpg

το μονο ευχαριστω ειναι πως δεν εχω φαγουρα πλεον και πονο στους θυλακες ελπιζω να παω καλυτερα εφοσον μπορω να συνεχισω daktodor

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα