O γιατρός επιστρέφει στην Seneca τον Σεπτέμβριο. Μετά από σκέψη δικιά μου και αποδοχή από την Σένεκα, θα πραγματοποιηθούν cons στην Σένεκα με κοινό τημ γιατρού της Seneca και του Λορένζο στα πλαίσια της μεταφοράς τεχνογνωσίας και σε επίπεδο consultation. Για όσους (μετά τα cons) κλεισουν στην Σένεκα για μμ με το γιατρό της Seneca που έκανε το cons με τον Λορενζο (με τιμές προφανώς Seneca), ο Λορενζο θα αναλάβει την χάραξη της στρατηγικής του περιστατικού σε συνεργασία με τον γιατρό της Seneca. Η επέμβαση θα γίνει από τον γιατρό και το νοσηλευτικό προσωπικό της Σενεκα, ΟΧΙ από τον Λορένζο. Όπως έχω πει σκοπός μου δεν είναι μόνο να επωφεληθούν κάποιοι για μμ με τον Λορέζο αλλά σιγά σιγά να μεταφέρεται και η τεχνογνωσία στην Ελλάδα. Δεν θα υπάρξουν πάρα πολλά cons, υπολογίζω 10-15, οπότε θα υπάρξει σειρά προταεραιότητας, δηλαδή όποιος μου στείλει πρώτος pm.
Να διευκρινήσω ότι για αυτούς που θέλουν να κάνουν μμ με Λορένζο θα υπάρξουν άλλα cons εκτός Seneca με άλλη ανακοίνωση. Οι επεμβάσεις του Λορένζο σε μέλη του φόρουμ συνεχίζονται κανονικά.
Να διευκρινήσω ότι για αυτούς που θέλουν να κάνουν μμ με Λορένζο θα υπάρξουν άλλα cons εκτός Seneca με άλλη ανακοίνωση. Οι επεμβάσεις του Λορένζο σε μέλη του φόρουμ συνεχίζονται κανονικά.
Τελευταία επεξεργασία: