Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
GeoPower είπε:καλησπέρα έχει κανεις ακουστά σας την cit μέθοδο μεταμόσχευσης?
GeoPower είπε:ναι απλά με προβλημάτισε το γεγονός ότι ενώ όλοι οι άλλοι μου είπαν παραπάνω από 2500χιλιάδες grafds ο συγκεκριμένος μου είπε 500-800 ενώ ουσιαστικά είναι παραλλαγή τις fue :chinscratch :chinscratch :chinscratch
GeoPower είπε:οι άλλοι 2 είναι umar και bisanga προσπαθώ να βγάλω άκρη και με την κλινική του rooney αλλα δεν πιστεύω να του την έκανε την μεταμόσχευση κάποιος από εκεί θεωρώ ότι θα είχε κάποιον hollywoodiano γιατρό για party του και απλά έπεσε η διαφήμιση σε αυτούς.. τώρα ο bisanga μου είπε να του στείλω καλύτερης ανάλυσης φωτό αν και αυτές τις έστειλα σε άλλες 9 κλινικές που καμια δεν είχε πρόβλημα για να δούμε :chinscratch μια ερώτηση μαρμαρωμένε μιας και που έχεις κάνει μεταμόσχευση πιστεύω ότι ο cole δεν είναι συντηρητικός μονο από άποψη δότριας πιστεύω τα grafds που μου πρότεινε ήταν για να μην μου καταστρέψει τις αδύναμες και λεπτές τρίχες που έχω γιατί θεωρώ ότι δεν έχω μεγάλο πρόβλημα ποσοτικά όσο ποιοτικά σε αντίθεση με τους άλλους που θέλουν να μου ξηλώσουν όλες τις λεπτές τρίχες και στην θέση τους να βάλουν άλλες...αα και δεν πιστεύω οι ξηλωμένες λεπτές τρίχες μπορούν να "ξαναμεγαλοσουν" γιατί 1) στρεσάρονται τα τριχοειδή τους και σαν αδύναμες που είναι το πιο πιθανό είναι να αποπέσουν και 2)στην θέση τους καρφώνουν άλλες πιο υγιής τρίχες οποτε δύσκολο να "ξαναμεγαλοσουν" αν κάνω λάθος στον συλλογισμό μου διόρθωσε με
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.