Cit

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GeoPower

New Member
Απ: Cit

γεια να σας διευκολύνω από ότι διάβασα είναι παραλλαγή τις φιέ την κάνει ο dr cole του έστειλα online consultation και μου είπε ότι θα χρειαστώ 500-800 grafds με αυτή την μέθοδο ενώ σε hasson μου είπαν 3500strip umar 2500 fue και αναμμένο και από άλλους.θέλω επίσης οποιος γνωρίζει ας μου πει για τον cole αν θεωρείτε ακόμα από τους καλύτερους και αν η παραλλαγή φιέ που κάνει cit είναι αξιόπιστοι και όχι απλά λόγος marketing

GeoPower

New Member

ναι απλά με προβλημάτισε το γεγονός ότι ενώ όλοι οι άλλοι μου είπαν παραπάνω από 2500χιλιάδες grafds ο συγκεκριμένος μου είπε 500-800 ενώ ουσιαστικά είναι παραλλαγή τις fue :chinscratch :chinscratch :chinscratch

GeoPower είπε:
ναι απλά με προβλημάτισε το γεγονός ότι ενώ όλοι οι άλλοι μου είπαν παραπάνω από 2500χιλιάδες grafds ο συγκεκριμένος μου είπε 500-800 ενώ ουσιαστικά είναι παραλλαγή τις fue :chinscratch :chinscratch :chinscratch

Πιστεύω πως δεν έχει να κάνει τόσο με την μέθοδο όσο με την φιλοσοφία του γιατρού.Δηλαδή είναι πio συντηρητικός.Πάντως από τις φωτογραφίες και αυτοί δυσκολεύονται να κρίνουν μη νομίζεις.Ψήνεσαι για Ατλάντα λοιπόν;Ισως να μην χρειαστει γιατι οπως ειδα σε ένα αλλο θέμα ο cole κάπου εδώ κοντά τριγυρνάει :)

GeoPower

New Member

ναι είναι μέσα στις 3 που ψάχνω, απλά με προβλημάτισε το γεγονός ότι μου είπε 500-800 ενώ οι άλλοι πάνω από 2500 μεγάλη απόκλιση όπως καταλαβαίνεις που με προβληματίζει :chinscratch

o bisanga τι σου ειπε;οι άλλοι 2 ποιοι γιατροι ειναι;παντως στο Βέλγιο υπάρχουν πολλοί καλοί γιατροί,ψάξτο και για κύπρο.Για τον cole είχα διαβάσει ότι χρησιμοποιει μεγάλα punch (1.2) και αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο.Αν πάντως πας Αμερική θα μπορείς να επωφεληθείς και των νέων τεχνολογιών όπως το acell που δεν επιτρέπεται να εφαρμόζεται στην Ευρώπη.Συγκεκριμένα διάβασα ότι ο Σαπίρο μετά την στριπ σου κάνει ενέσεις ασελ και σε μια βδομάδα δεν φαίνεται η κοκκινίλα στην ουλή,πράγμα τρομερό αφού εγώ έχω κλείσει 1 μηνα μετά την μεταμόσχευση και ακόμα η κοκκινάδα στην ουλή δεν έχει φύγει.

GeoPower

New Member

οι άλλοι 2 είναι umar και bisanga προσπαθώ να βγάλω άκρη και με την κλινική του rooney αλλα δεν πιστεύω να του την έκανε την μεταμόσχευση κάποιος από εκεί θεωρώ ότι θα είχε κάποιον hollywoodiano γιατρό για party του και απλά έπεσε η διαφήμιση σε αυτούς.. τώρα ο bisanga μου είπε να του στείλω καλύτερης ανάλυσης φωτό αν και αυτές τις έστειλα σε άλλες 9 κλινικές που καμια δεν είχε πρόβλημα για να δούμε :chinscratch μια ερώτηση μαρμαρωμένε μιας και που έχεις κάνει μεταμόσχευση πιστεύω ότι ο cole δεν είναι συντηρητικός μονο από άποψη δότριας πιστεύω τα grafds που μου πρότεινε ήταν για να μην μου καταστρέψει τις αδύναμες και λεπτές τρίχες που έχω γιατί θεωρώ ότι δεν έχω μεγάλο πρόβλημα ποσοτικά όσο ποιοτικά σε αντίθεση με τους άλλους που θέλουν να μου ξηλώσουν όλες τις λεπτές τρίχες και στην θέση τους να βάλουν άλλες...αα και δεν πιστεύω οι ξηλωμένες λεπτές τρίχες μπορούν να "ξαναμεγαλοσουν" γιατί 1) στρεσάρονται τα τριχοειδή τους και σαν αδύναμες που είναι το πιο πιθανό είναι να αποπέσουν και 2)στην θέση τους καρφώνουν άλλες πιο υγιής τρίχες οποτε δύσκολο να "ξαναμεγαλοσουν" αν κάνω λάθος στον συλλογισμό μου διόρθωσε με

GeoPower είπε:
οι άλλοι 2 είναι umar και bisanga προσπαθώ να βγάλω άκρη και με την κλινική του rooney αλλα δεν πιστεύω να του την έκανε την μεταμόσχευση κάποιος από εκεί θεωρώ ότι θα είχε κάποιον hollywoodiano γιατρό για party του και απλά έπεσε η διαφήμιση σε αυτούς.. τώρα ο bisanga μου είπε να του στείλω καλύτερης ανάλυσης φωτό αν και αυτές τις έστειλα σε άλλες 9 κλινικές που καμια δεν είχε πρόβλημα για να δούμε :chinscratch μια ερώτηση μαρμαρωμένε μιας και που έχεις κάνει μεταμόσχευση πιστεύω ότι ο cole δεν είναι συντηρητικός μονο από άποψη δότριας πιστεύω τα grafds που μου πρότεινε ήταν για να μην μου καταστρέψει τις αδύναμες και λεπτές τρίχες που έχω γιατί θεωρώ ότι δεν έχω μεγάλο πρόβλημα ποσοτικά όσο ποιοτικά σε αντίθεση με τους άλλους που θέλουν να μου ξηλώσουν όλες τις λεπτές τρίχες και στην θέση τους να βάλουν άλλες...αα και δεν πιστεύω οι ξηλωμένες λεπτές τρίχες μπορούν να "ξαναμεγαλοσουν" γιατί 1) στρεσάρονται τα τριχοειδή τους και σαν αδύναμες που είναι το πιο πιθανό είναι να αποπέσουν και 2)στην θέση τους καρφώνουν άλλες πιο υγιής τρίχες οποτε δύσκολο να "ξαναμεγαλοσουν" αν κάνω λάθος στον συλλογισμό μου διόρθωσε με

Εξαρτάται από την πυκνότητα των μεταμοσχευμένων και των φυσικών μαλλιών στην περιοχή.Νομίζω ότι σε πολύ έμπειρους γιατρούς αυτός ο κίνδυνος μειώνεται

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GeoPower

New Member

μιλήσαμε ένα 40λεπτό στο τηλ εν ολίγοις τον ρώτησα αυτό με τα punches και γιατί χρησιμοποιεί μεγάλα η απαντήσει του ήταν ότι ο cole έχει δοκιμάσει πολλά εργαλεία και μετά από εμπειρίες χρόνον κατέληξε σε αυτά μάλιστα μου είπε ότι από 2007 παράγει δικά του με όνομα cole ο λόγος που χρησιμοποιοιεί μεγάλα punches είναι από ότι κατάλαβα γιατί καμια φορα η τρίχα μπορεί να στραβώνει κατά την εξαγωγή αλλα με διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για white drops και θεωρεί ότι επειδή είναι στους καλύτερους του κόσμου προσπαθούν να τον χτυπήσουν με αυτόν τον τρόπο τον ρώτησα ακόμα γιατί μου πρότεινε 500-800 grafds ενώ όλοι οι υπόλοιποι πάνω από 2500 χιλιάδεςη απαντήσει του ήταν λόγο το ότι είμαι 25 χρόνον και αν σκεφτείς κανεις ότι η δότρια σου κατά μέσο ορο μπορεί να δώσει 5000τρίχες θεωρεί καλύτερο να το πηγαίνεις συντηρητικά και να το γεμίζεις σιγά σιγά με αργούς ρυθμούς και όχι κατευθείαν 3000 χιλιάδες γιατί σίγουρα θα χρειαστώ και άλλη μεταμόσχευση μελλοντικά να έχω να δώσω αλλα (θεωρώ και αν πάει καμια στραβή μετά μοσχεύματα και δεν κάτσουν όλα να έχω να ντίνο) και εν τελει μου είπε θα έχουμε διαρκείς επικοινωνία για ότι αποφασίσεις

danceworld_2001

Well-Known Member

Ο Cole ειναι παπάρας και με δυσαρέστησε και η συνομιλία με την πιτσιρίκα που είχε εκεί. Μόνο marketing και newsletters και παρακάλια όσο κανείς άλλος να πάω εκεί. Μη ρεαλιστικός επίσης. 5 στους 6 γιατρούς πάνω κάτω είπαν χρειάζομαι 2500 - 3000 grafts για φουλάρισμα βάσει την κατάστασης μου. Ο Cole 800 - 1200. Λέει λίγες για να ξαναπάς και να σε ξαναδαγκώσει, ναι θα τρέχω Ατλάντα κάθε χρόνο λες και ειναι Πειραιάς - Πεντέλη. Λέει λίγα για να φαίνεται το κόστος στα ίδια με τους άλλους μιας και οι τιμές του ειναι εξωπραγματικές. Για 1000 σε αυτόν βάζεις τα διπλά αλλού. Για μένα παρότι καλός γιατρός, ειναι κερδοσκόπος και μόνο επιχειρηματίας. Χίλιες φορές στην HDC.

GeoPower

New Member

κερδοσκόποι είναι όλοι εννοείτε πως θα είναι... εμενα προσωπικά με ενδιαφέρει η ποιότητα τις δουλειάς του και το οικονονομικό βεβαια αλλα το έχουμε αναφέρει πολλάκις ότι η μεταμόσχευση δεν είναι σφράγισμα στα δόντια ποσο μάλιστα όταν έχουν τόσο δυνατό όνομα και σε ερωτώ νομίζεις αν ερχόταν από όλο τον κόσμο για μεταμόσχευση στην hdc δεν θα είχε τσιμπημένες τιμές?όχι απλά τσιμπημένες "υπερτσιμπιμενες" θα τις είχαν φιλε μου και αυτό γιατί σε ολόκληρη αμερική βρίσκεις 300 καλους ενώ σε όλες τις ηπείρους μαζί εκτος από αυτήν max να είναι 20

Μπλουζα