Castor oil- εφαρμογη στα φρυδια... μεγαλυτερες βλεφαριδες?

panoslydios

New Member
εφαρμοζω εδω και περιπου μια βδομαδα καστορελαιο στα φρυδια σε συνδυασμο με ξυρισμα στις περιοχες που νομιζω εβλαψα με το τσιμπιδακι...
δεν ξερω αν ειναι η αλλαγη λαμπας στο μπανιο αλλα πραγματικα νομιζω οτι εχω δει growth στις βλεφαριδες μ...εχω δει επισης στα φρυδια αλλα δν ξερω αν ειναι και θεμα ξυρισματος...

κανοντας μια αναζητηση ειδα οτι το castor oil ανεβαζει τα επιπεδα της
PGE2 ενω παραλληλα μειωνει τα επιπεδα pgd2...

και θεωρητικα dht inhibition+pge2 stimulation+ pgd2 inhibtion=growth...

θελησα να αναφερω αυτο με τις βλεφαριδες καθως ειδα προιοντα στο φορουμ να χρησιμοπιουνται για το μεγαλωμα των βλεφαριδων και να θεωρουνται pgd2 inhibitors...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

panos_6

Active Member
panoslydios είπε:
εφαρμοζω εδω και περιπου μια βδομαδα καστορελαιο στα φρυδια σε συνδυασμο με ξυρισμα στις περιοχες που νομιζω εβλαψα με το τσιμπιδακι...
δεν ξερω αν ειναι η αλλαγη λαμπας στο μπανιο αλλα πραγματικα νομιζω οτι εχω δει growth στις βλεφαριδες μ...εχω δει επισης στα φρυδια αλλα δν ξερω αν ειναι και θεμα ξυρισματος...

θελησα να αναφερω αυτο με τις βλεφαριδες καθως ειδα προιοντα στο φορουμ να χρησιμοπιουνται για το μεγαλωμα των βλεφαριδων και να θεωρουνται pgd2 inhibitors...

Εγω που το βαζω στ μαλλι, απο οταν το ξεκινησα παρεα με τον fungoral(ισως κατι λιγοτερο απο μηνα) εχω δει δυναμοση της τριχας. Για growth δεν ξερω καθως ειναι νωρις ακομα..

weznem

Well-Known Member
panoslydios είπε:

εννοεις καστορελαιο?που το βρίσκουμε αυτο?με τι το βαζεις διχως οχημα απορρόφησης?

panoslydios

New Member
ναι καστορελαιο..κοιτα εγω το πηρα απο εδω..http://www.amazon.co.uk/100ml-Castor-Oil-100%25-Pressed/dp/B004RG9ZC2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1359014780&sr=8-1

τσεκαρε και αλλα μεγεθη ..ειναι πολυ φθηνο...βασικα βαζω μια μπατονετα ωστε να πασαλειφει με το λαδι
και κανω κυκλικες επαλειψεις στα σημεια στα φρυδια που θελω...το κανουν και πολλες κοπελες που ως γνωστον τα
υπερ ταλαιπωρουν τα φρυδια τους...
δεν ξερω οταν μιλας για οχμα απορροφησης...γενικα οποιος πιστευει οτι δν απορροφαται η ουσια
γιατι δεν δοκιμαζει ενα derma roller ο.25 η ο.50 mm?

weznem

Well-Known Member
panoslydios είπε:
ναι καστορελαιο..κοιτα εγω το πηρα απο εδω..http://www.amazon.co.uk/100ml-Castor-Oil-100%25-Pressed/dp/B004RG9ZC2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1359014780&sr=8-1

τσεκαρε και αλλα μεγεθη ..ειναι πολυ φθηνο...βασικα βαζω μια μπατονετα ωστε να πασαλειφει με το λαδι
και κανω κυκλικες επαλειψεις στα σημεια στα φρυδια που θελω...το κανουν και πολλες κοπελες που ως γνωστον τα
υπερ ταλαιπωρουν τα φρυδια τους...
δεν ξερω οταν μιλας για οχμα απορροφησης...γενικα οποιος πιστευει οτι δν απορροφαται η ουσια
γιατι δεν δοκιμαζει ενα derma roller ο.25 η ο.50 mm?

εννοω γλυκερινη η προπυλεν γλυκολ..
και νομιζεις οτι ξερω τι ειναι το derma roller?χαχα.. :blush:

panoslydios

New Member
οχι δεν το αναμειγνυω με τιποτα... derma roller ειναι μια συσκευη κυλυνδρικη που ρολλαροντας τη στο δερμα
βελτιων την απορροφηση των ουσιων αποδεδειγμενα...πετυχαινει με το να κανει μικρα ανοιγμα στο δερμα...
νομιζω ειναι κλασσικο να χρησιμοποιει καποιος μινοξιδιλη με derma roller.

ANAR

Well-Known Member
Εδω εχει αρκετες πληροφοριες.
Ειναι και φτηνο.

http://www.sensities.com/product_details.php?id=1441&lang=gr&n=%CE%9A%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AD%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BF_100ml

panoslydios

New Member
απο το λινκ σου...Το καστορέλαιο, λόγω της χαμηλής μοριακής του μάζας, έχει το χαρακτηριστικό πως εισχωρεί στην επιδερμίδα. Στη πραγματικότητα, μπορεί και διαπερνά την κεράτινη στοιβάδα, το εξωτερικό στρώμα της επιδερμίδας που αποτελείται από νεκρά κύταρα και το οποίο προστατεύει τους ιστούς από μολύνσεις αλλά και από την αφυδάτωση

νομιζω ειναι must για φρυδια....δεν εχει θεμα απορροφητικοτητας...και παρα πολλες γυναικες το χρησιμοποιουν
με θετικα αποτελεσματα...αν θελετε growth σε περιοχες στα φρυδια π βλαψατε δοκιμαστε το ...και αναφερετε
αποτελεσματα..

panos_6

Active Member
Εγω το βαζω στα μαλλια. Μου το ειχε πει η φαρμακοποιος οτι δυναμωνει την τριχα. Ουτε ενα ευρω δεν εκανε και ειπα να το δοκιμασω. Καλο μου φαινεται μεχρι στιγμης.

panoslydios

New Member
παιδια επειδη βγαζω κοκκινιλες στο δερμα αναμεσα στα φρυδια και τα ματια(δηλαδη κατω απο τα φρυδια)
θα το κοψω μαχαιρι το καστορελαιο...το βαζα σχεδον καθε μερα ενω διαβασα καλυτερα 2-3 φορες την εβδομαδα..
εχω δει growth στανταρ και πιο δυνατη τριχα..αλλα το φοβαμαι λιγο...
κανεις εδω που να βγαζει κοκκινιλες λογω μινοξιδιλης λογου χαρη?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα