CASTALIA LAVILON

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Death Valley

New Member
CASTALIA LAVILON Shampooing Fortifiant 150 ml

Δυναμώνει τα μαλλιά και προετοιμάζει το τριχωτό για τις θεραπείες κατά της τριχόπτωσης.Περιέχει Saw Palmetto, ένα φυτικό εκχύλισμα που βοηθά στην αναστολή της παραγωγής ανδρογόνων υπεύθυνων για την τριχόπτωση.Παράλληλα, το συστατικό Capigen από πρωτεϊνες σόγιας, βοηθά στην αύξηση του αριθμού των τριχών στην αναγενή φάση, ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος και τονώνει την τοπική μικροκυκλοφορία, ενώ τα Glycosaminoglycans διεγείρουν τη φάση ανάπτυξης της τρίχας

CASTALIA LAVILON Lotion Antichute

Περιέχει Saw Palmetto, ένα φυτικό εκχύλισμα που βοηθά στην αναστολή της παραγωγής ανδρογόνων υπεύθυνων για την τριχόπτωση.Παράλληλα, το συστατικό Capigen από πρωτεϊνες σόγιας, βοηθά στην αύξηση του αριθμού των τριχών στην αναγενή φάση, ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος και τονώνει την τοπική μικροκυκλοφορία.Επιπλέον, τα Glycosaminoglycans διεγείρουν τη φάση ανάπτυξης της τρίχας, ενώ βιταμίνες και τα αμινοξέα δυναμώνουν και ενισχύουν την ανάπτυξη των μαλλιών.

Και τα δυο 52,5 ευρω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Teri

New Member
Απ: CASTALIA LAVILON

Μπορείς να μας παρουσιάσεις κάποια αποτελέσματα? Στείλε κάποιο Link όσον αφορά αυτό που λες.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

ωραία... ::)
από τα 49 € του ducray τώρα λανσάρεις castalia με 52,5 €... ::) ::)

για make up τίποτα;!

Teri

New Member

Death Valley είπε:
[quote author=Λευτέρης link=topic=652.msg10297#msg10297 date=1238707464]
Μπορείς να μας παρουσιάσεις κάποια αποτελέσματα? Στείλε κάποιο Link όσον αφορά αυτό που λες.

Aμα μου πεις τα συστατικα του revivogen....
[/quote]

Απαντάς με ερώτηση? Εσύ προτείνεις κάποιο προιόν εδώ μέσα, άρα εσύ πρέπει να στοιχειοθετήσεις και την αποτελεσματικότητά του λοιπόν.

Λοιπόν, περιμένω..

Death Valley

New Member

Απο τα φιλαρακια σου αναμασας οτι γραφουνε και τα θεωρεις πανακεια.Δεν σου λεω λοιπον αφου οτι σου λενε κανεις.Δεν ειναι για σενα αυτο

Teri

New Member

Death Valley είπε:
Απο τα φιλαρακια σου αναμασας οτι γραφουνε και τα θεωρεις πανακεια.Δεν σου λεω λοιπον αφου οτι σου λενε κανεις.Δεν ειναι για σενα αυτο

Ε μα εδώ που τα λέμε είναι δυνατόν να εμπιστευτώ κάποιον που μου προτείνει λοσιόν, με όνομα Death Valley?

Ήμαρτον..

Joda

Member

το ειχα δοκιμασει περσυ αυτο οταν το εψαχνα τοτε με saw palmetto.μουφα και πολυ ακριβο

skarman

New Member

Μέχρι τέλη Μαιου έβαζα το Nherea(5% minoxidil) αλλά μου ειπε για καλοκαιρι ο γιατρός να βάλω τη λοσιον του θεματος...Απ οτι εμαθα ειναι ακριβουτσικη(40ευρω)...Τι να κανω εν τελη να την παρω ή οχι τη συγκεκριμενη λοσιον?
Ρωταω οσους εχουν επαρκη εμπειρια με το συγκεκριμενο προιον κ γνωριζουν τι παιζει...

kapa

Μέλος του προσωπικού

skarman είπε:
Μέχρι τέλη Μαιου έβαζα το Nherea(5% minoxidil) αλλά μου ειπε για καλοκαιρι ο γιατρός να βάλω τη λοσιον του θεματος...Απ οτι εμαθα ειναι ακριβουτσικη(40ευρω)...Τι να κανω εν τελη να την παρω ή οχι τη συγκεκριμενη λοσιον?
Ρωταω οσους εχουν επαρκη εμπειρια με το συγκεκριμενο προιον κ γνωριζουν τι παιζει...
ολες οι μινοξιδιλες 5% κανουν την ιδια δουλεια,γνωμη μου παρε την φθινοτερη που κανει 5 ευρο ;)

baybars

New Member

Έχω δοκιμάσει πριν 3 χρόνια τη λοσιόν και το σαμπουάν LAVILON της CASTALIA. Το χρησιμοποιούσα για περίπου 5 - 5,5 μήνες κ μετά το σταμάτησα. Έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις για το συγκεκριμένο προιόν :

1. Στο φυλλάδιο με τις οδηγίες χρήσης αναγράφει με μικρά και κόκκινα γράμματα ότι <<το συγκεκριμένο προιόν δεν αναφέρεται σε περιπτώσεις τριχόπτωσης ανδρογενετικού τύπου>>, δηλαδή δεν πρόκειται για προιόν θεραπείας της ανδρογενετικής αλωπεκίας....παρατήρησα πάντως σήμερα ότι, αν και στα παλαιότερα προιόντα της σειράς το έγραφε αυτό, εντούτοις σε ένα νέο παρόμοιο προιόν τους (CASTALIA LAVILON HSOR Antichute 12 Ampoules X 5 ml) φαίνεται να τα...αλλάζουν λίγο, καθώς τώρα γράφουν ότι προορίζεται και για την αντιμεντώπιση της ΑΑ...?

2. Ο ψεκαστήρας της φιάλης της λοσιόν χάλασε και στις 3 λοσιόν που αγόρασα, πριν καλά-καλά φτάσει στα μισά.

3. Η ποσότητα σε κάθε μπουκάλι της λοσιόν είναι δυσανάλογα μικρή, σε σχέση με την τιμή της.

4. Το σαμπουάν δεν έκανε αφρό με το πρώτο λούσιμο, και ως εκ τούτου, έπρεπε να ξεπλένω και να ξαναλούζομαι για 2η φορά (το έγραφε και στις οδηγίες χρήσης). Και το σαμπουάν τελείωνε σχετικά γρήγορα.

5. Μετά από 1 μήνα χρήσης της λοσιόν με το σαμπουάν είχα ένα ήπιο shedding, κάτι το οποίο σημαίνει ότι κάτι έκανε...αλλά μετά τον 1ο μήνα καμία βελτίωση. Γενικά, κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα...

Τα συμπεράσματα δικά σας

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

skarman

New Member

Για φετος το καλοκαίρι μου σύστησε ο δερματολόγος μου το:

Lavilon Lotion Tonique Capillaire και επιπλέον μου προσθεσαν στο φαρμακείο ύστερα από τη συνταγή του γιατρού, την ουσία Sol Elocon...

Γνωρίζει κανείς πιο ειδικά τι ρόλο βαράει η συγκεκριμένη λοσιον καθώς και η ουσία Elocon που πρόσθεσε ο γιατρός?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα