BioKap

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

dim74

Member
Καταπολεμά δραστικά την τριχόπτωση. Περιέχει Olax dissitiflora, China, Capsico, Achillea, ortica, semi di zucca, provitam PP και εκχύλισμα Saw Palmetto. To Saw Palmetto αδρανοποιεί το ένζυμο 5-α ridutasi και σαν αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας εμποδίζεται ο μεταβολισμός της τεστοστερόνης σε Διϋδρο-τεστοστερόνη που καταστρέφει τον βολβό της τρίχας και δημιουργεί έντονη ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ. Περιορίζει την υπερέκκριση σμήγματος. Διευκολύνει σημαντικά την κυκλοφορία του αίματος στα τριχοειδή αγγεία του τριχωτού της κεφαλής και καταπολεμά τις φλεγμονές των σμηγματογόνων αδένων.

βγαινει σε λοσιον αμπουλες σαμπουαν καψουλες...το εχει παρει κανεις?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Ntia

New Member
Απ: BioKap

Το σκέφτηκα κάποια στιγμή κι εγώ αλλά δεν το πήρα. Πάντως φαίνεται δελεαστικό. Το μόνο που πήρα από όλη τη σειρά είναι το σαμπουάν για τον κνησμό, δυστυχώς όμως δεν με βοήθησε αλλά εκείνη τη περίοδο είχα τρελή φαγούρα. Μπορώ να πω ότι το fungoral βοηθά πιο δραστικά. Βασικά μόλις ξεκίνησα τα προιόντα που αγόρασα, η φαγούρα εξαφανίστηκε, τώρα με πιάνει λίγη κατά διαστήματα. Νομίζω πως αν είναι να πάρεις κάτι από όλη τη σειρά, τότε καλύτερα τις αμπούλες. Τα συμπληρώματα εντάξει κακό δεν θα κάνουν αλλά ίσως δεν είναι και σημαντική βοήθεια.

karaflas_1

New Member

Παιδια χρησιμοποιουσα το σαμπουαν κατα της τριχοπτωσης και μου ειπατε οτι δεν κανει τιποτα ειχα αγορασει και την λοτιον τον 100ml εχει 29,50 ευρω ειναι καλη αλλα μπορεις να την βαλεις μεχρι 20 μερες δεν επιτρεπετε παραπανω.

Ntia

New Member

Στράτο άλλο η λοσιόν για τη τριχόπτωση και άλλο οι αμπούλες με το saw palmetto τις οποίες προτείνουν για τη δική μας περίπτωση.

Άκης

Administrator

Πάντως, από το λίγο που το έχω ψάξει (γενικά αναφέρομαι) για τις τοπικές λοσιόν, θα πρέπει μέσα στα συστατικά τους να περιέχουν emulsifiers (συστατικά που δρουν στο να μιξάρουν ικανοποιητικά το λάδι του palmetto με τα άλλα υγρά, στο Super Zix πχ είναι το polysorbate 80) και penetrant (συστατικά που θα μεταφέρουν το διαλυμένο σωστά διάλυμα στον θύλακα και όχι να μείνει στο δέρμα, για να έχει απόλυτη επιτυχία, στο Super Zix πχ είναι το οινόπνευμα).

Στο συγκεκριμένο ΔΕΝ γνωρίζω ποιό κάνει αυτήν την δουλειά, καθώς όλα τα συστατικά που αναφέρει είναι εκχυλίσματα φυτών.
Το έχω ξανααναφέρει σε παλιότερο ποστ μου, μπορεί να προσθέτουν Saw Palmetto στο μείγμα τους για να δείχνει αποτελεσματικό, αφού ο ψαγμένος πλέον, γνωρίζει τί κάνει το palmetto και θεωρεί -εσφαλμένα για μένα- ότι θα έχει αποτελέσματα.

Μην ξεχνάτε ότι πολλοί δεν είδαν αποτελέσματα ουτε με το Revivogen, που έχει πολλά παραπάνω από το BioKap.

Δεν νομίζω να κάνει και πολλά...
Αν όμως είναι να δώσετε λεφτά γι'αυτό, προτιμώ να σας πείσω να πάρετε το revivogen ή να βρείτε κάποιον γνωστό να σας φτιάξει το Super Zix. Είναι αμέτρητα τα καλά σχόλια και reviews για τα συγκεκριμένα προϊόντα και απευθύνοντε και σε γυναίκες.
Άσε που αναμένουμε δοκιμές και αναφορές από Handrox plus 15% και Samson σε τοπικά.

Hairboost

Member

ξεθαβω το τοπικ. Κανω χρηση φιναστεριδης και biokap παραλληλα. Μπορει να εχω καποιο προβλημα ?

Hairboost

Member

Το BIOKAP CAPS ως συμπλήρωμα διατροφής έχει στη σύνθεσή του
δύο απαραίτητα θειούχα αμινοξέα σε ιδανικές και αποτελεσματικές
δοσολογίες ,την L-Kυστίνη με 120 mg & την L-Μεθειονίνη με 30 mg.
Οι δοσολογίες των δύο αυτών θειούχων αμινοξέων του BioKap caps
είναι ενισχυμένες και απαραίτητες για να μπορεί το προϊόν να δώσει
ικανοποιητικά αποτελέσματα σε σύντομο διάστημα.

Το BioKap Περιέχει επίσης :
Αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως Βιταμίνη Ε - Βιταμινη C - χαλκό, Ψευδάργυρο και Σελήνιο που καταστρέφουν τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες , που ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για την καταστροφή της κυτταρικής μεμβράνης και την δημιουργία της τριχόπτωσης.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sakis9282

Member

boost αυτά που γράφεις παραπάνω για L-Kυστίνη, L-Μεθειονίνη,ψευδάργυρο βιταμίνη Ε κτλ μου τα έδεινε παλιότερα ένας δερματολόγος σε ξεχωριστά κουτάκια για την κάθε βιταμίνη(μάλιστα έκανε και σκευάσματα δικά του)στην περίοδο της εποχιακής τριχόπτωσης,την άνοιξη και το φθηνόπωρο μαζί με μινοξ.Τα έπαιρνα από το 2000-2006 μέχρι που πέθανε ο γιατρός και από τότε τα σταμάτησα. :(
Κάτι κάνανε ,τουλάχιστον παρέμεινε η εικόνα των μαλλιών εκείνη την περίοδο.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα