azelaic acid skinoren 20%

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

george29

New Member
Παδια εδω και ενα μηνα χρησιμοποιω αυτην την αλοιφη που αγορασα απο το φαρμακειο.. ειμαι λιγο μπερδεμενος σχετικα με την ποσοτητα που βαζω και δεν ξερω αν οντως ειναι σωστο να την χρησιμοποειω.. υπαρχει καποιος αλλος το φορουμ που γνωριζει κατι παραπανω ???

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Jakard

New Member
Απ: azelaic acid skinoren 20%

george29 είπε:
Παδια εδω και ενα μηνα χρησιμοποιω αυτην την αλοιφη που αγορασα απο το φαρμακειο.. ειμαι λιγο μπερδεμενος σχετικα με την ποσοτητα που βαζω και δεν ξερω αν οντως ειναι σωστο να την χρησιμοποειω.. υπαρχει καποιος αλλος το φορουμ που γνωριζει κατι παραπανω ???

Αυτο που γνωριζω αλλα και αυτο που εχει ουσιαστικη σιμασια ειναι οτι το αζελαικο απο μονο του δεν θα κανει πολλα , το αζελαικο υπαρχουν πολλες μαρκες απο γνωστους γιατρουσ οπως ο Λεε που προσθετουν ενα 5% σε 5% + ποσοτητα μινοξ για να δυναμωσει . Αυτα.

pairis

New Member

Το Αζελαικο οξυ ειναι ενας καλος DHT blocker και μπορει να χρησιμοποιηθει συμπληρωματικα σε καποια θεραπεια..

george29

New Member

το θεμα ειναι αν αυτη η αλοιφη ειναι καταληλη για το τριχωτο της κεφαλης και σε ποιες ποσοτητες ::) ενοειται οτι το ακουθω σαν συμπληρωματικη θεραπεια.

Jakard

New Member

george29 είπε:
το θεμα ειναι αν αυτη η αλοιφη ειναι καταληλη για το τριχωτο της κεφαλης και σε ποιες ποσοτητες ::) ενοειται οτι το ακουθω σαν συμπληρωματικη θεραπεια.

Τι 20 % ρε μαν δεν μπορω να το χονεψω , δεν εχω δει καπου πανω απο 5% . Εμενα μου φενεται τρομακτικη ποσοτητα.

george29

New Member

και ομως 20% ειναι για αυτο και εγω αναρωτιεμαι με την skinoren ::) αν μπορουσε να μας δοσει κανεις τα φωτα του ::)

Jakard

New Member

george29 είπε:
και ομως 20% ειναι για αυτο και εγω αναρωτιεμαι με την skinoren ::) αν μπορουσε να μας δοσει κανεις τα φωτα του ::)

Μην κολλας ρε παρτο ενα εχω καταλαβει ουτως η αλλος χωρις εστω και λιγες παρενεργειες μαλλι δεν γινεται να βγαλεις. Δωσε εκει πιριτιδα χααχαχ

george29

New Member

πιος μαμει την πιτυριδα...... :D αλλα απλα λεω ....φιλε μου το καλυτερο πραγμα ειναι η φινα αλλα Εμενα οργανισμος μου δεν την παιρνει ουτε στο 1 μλγ ουτε στο 0,5 που ξαναδοκιμασα και δεν μιλαω για παρανεργιες στην λιπιντο αλλα πιο σοβαρες οπως πονους στο στηθος..οποτε εκτος απο την σπιρο ψαχνω και ενα dht blocker-που να πηγαινει με την μινοξ....

Jakard

New Member

george29 είπε:
πιος μαμει την πιτυριδα...... :D αλλα απλα λεω ....φιλε μου το καλυτερο πραγμα ειναι η φινα αλλα Εμενα οργανισμος μου δεν την παιρνει ουτε στο 1 μλγ ουτε στο 0,5 που ξαναδοκιμασα και δεν μιλαω για παρανεργιες στην λιπιντο αλλα πιο σοβαρες οπως πονους στο στηθος..οποτε εκτος απο την σπιρο ψαχνω και ενα dht blocker-που να πηγαινει με την μινοξ....

Τοπικη φλουταμιδη ειναι δυνατο αλλα ακομα χειροτερη απο την φινα . Γαμισε τα μαν κρατα λεφτα και πανε καναδα σε κανα 4 χρονια να εισαι χαλαρος μελι χααχαχαχαχ.Αλλιως κατουρα πιρινικα το κεφαλι σου

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα