Άκης
Administrator
Μου ήρθε σήμερα ένα email και μου έλεγε/παρουσίαζε την συγκεκριμένη λοσιόν.
Το παραθέτω, μόνο και μόνο να μην κατηγορηθώ ότι δεν επιτρέπω άλλες θεραπείες να συζητόντε στο φορουμ ή Ελληνικά καταστήματα κλπ.
Σε απάντηση σου αν είναι σίγουροι ότι το πρόβλημα το δημιουργεί η σκλήρυνση του κολλαγόνου και όχι κάτι άλλο, μου απάντησαν
Μά'στα. Μου έστειλαν όπως είπαν την παρουσίαση και την έρευνα της Loreal.
Μπορώ να σας το κάνω attach, είναι σε powerpoint και είναι στα Ελληνικά.
Και στην έρευνα τα ίδια λέει, οι μικροερεθισμοί είναι το πρόβλημα, με αποτέλεσμα να μην τρέφεται σωστά η τρίχα.
Ωστόσο, το "Επιβραδύνει την τριχόπτωση: 90%" και "Ενισχύει τον όγκο των μαλλιών: 94%", είναι από ερωτηματολόγιο και όχι από έρευνα. Δηλαδή, αν το φαντάστηκαν οι ερωτήσαντες, δεν μας το εγγυάτε κανείς.
ΤΟ δε "Σώζετε +140 τρίχες την ημέρα" με έκανε και γέλασα...
Πως να τις μετρούσαν άραγε :chinscratch
Οι τιμές είναι 34,65 € οι 10 αμπούλες και 98,10 € οι 42 (με την έκπτωση).
Με βάση λοιπόν αυτό "Για 1,5 μήνα τουλάχιστον (ολοκληρωμένη αγωγή: 1 αμπούλα/ ημέρα)", θέλουμε 30 αμπούλες / μήνα, οπότε αν παίρνουμε 10-10, θέλουμε 34,65 χ 3 = 103,95€ το μήνα.
Σεβαστό ποσό, για τους μικρο ερεθισμούς μόνο...
Το παραθέτω, μόνο και μόνο να μην κατηγορηθώ ότι δεν επιτρέπω άλλες θεραπείες να συζητόντε στο φορουμ ή Ελληνικά καταστήματα κλπ.
Από τον Ariane E-Shop.
Καλημέρα σας, θέλοντας να συμβάλουμε και εμείς στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, σας παρουσιάζουμε τη νέα εντατική αγωγή κατά της τριχόπτωσης Aminexil GL M από την Kerastase:
Η τριχόπτωση είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί σημαντικό ποσοστό των αντρών αλλά και των γυναικών. Πολλά αίτια μπορούν να οδηγήσουν σε αυτή. Κυριότερη εμφανίζεται η σκλήρυνση του κολλαγόνου που οδηγεί στην ελλιπή θρέψη των μαλλιών.
Τα προηγμένα εργαστήρια L’ Oreal, ανακάλυψαν ένα νέο αίτιο που οδηγεί στη τριχόπτωση δίνοντας μια νέα διάσταση στην αντιμετώπισή της: μικρό - ερεθισμοί στην επιφάνεια του τριχωτού εμποδίζουν την φυσιολογική ανάπτυξη των μαλλιών.
Η Kérastase καινοτομεί με το νέο Aminexil GL M: την 1η εντατική αγωγή που χάρη στα τρία δραστικά συστατικά που περιέχει, καταπολεμά ταυτόχρονα όλους τους παράγοντες που σχετίζονται με την τριχόπτωση.
Τεχνολογική Καινοτομία
Aminexil: δρα σε βάθος στο κολλαγόνο εμποδίζοντας το να σκληρύνει
Γλυκολιπίδιο GL: ενεργειακό μόριο που θρέφει την τρίχα από τη ρίζα, την ενδυναμώνει και αυξάνει τη ζωτικότητά της.
Madecassoside: εκχύλισμα από το θρεπτικό φυτό Centella Asiatica, γνωστό για την καταπραϋντική του δράση. Μειώνει τους μικρό – ερεθισμούς, οι οποίοι είναι επιβλαβείς για την ανάπτυξη της τρίχας.
Αποτέλεσμα?
• Σώζετε +140 τρίχες την ημέρα*
• Επιβραδύνει την τριχόπτωση: 90%**
• Ενισχύει τον όγκο των μαλλιών: 94%**
Μοναδική υφή
Το Aminexil GL M, εκτός από την αποτελεσματικότητά του, αφήνει τα μαλλιά απαλά και ανάλαφρα. Έχει μη λιπαρή υφή και δεν κολλάει.
Συσκευασίες
Διατίθεται σε συσκευασίες των 42 φιαλιδίων (ολοκληρωμένη αγωγή) και των 10 φιαλιδίων (αγωγή συντήρησης)
*test σε 119 άτομα με καθημερινή εφαρμογή
**ερωτηματολόγιο συμπληρωμένο από 154 άτομα μετά από 6 εβδομάδες χρήσης του προϊόντος
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.ariane-eshop.gr. Επίσης μπορούμε να σας στείλουμε μια αναλυτική παρουσίαση του προϊόντος την οποία μπορείτε να αναρτήσετε στην ιστοσελίδα σας.
Σε απάντηση σου αν είναι σίγουροι ότι το πρόβλημα το δημιουργεί η σκλήρυνση του κολλαγόνου και όχι κάτι άλλο, μου απάντησαν
Σας αποστέλλουμε την επίσημη παρουσίαση της Kerastase για το συγκεκριμένο προϊόν που προκύπτει μετά από επιστημονικές έρευνες των εργαστηρίων της L'Oreal Professionnel. Θα θέλαμε να προσθέσετε ένα σχετικό πόστ στο φόρουμ σας για το συγκεκριμένο προϊόν. Αυτή τη στιγμή κάνουμε έκπτωση 25% σε όλα μας τα προϊόντα όπως και στο συγκεκριμένο προϊόν.
Μά'στα. Μου έστειλαν όπως είπαν την παρουσίαση και την έρευνα της Loreal.
Μπορώ να σας το κάνω attach, είναι σε powerpoint και είναι στα Ελληνικά.
Και στην έρευνα τα ίδια λέει, οι μικροερεθισμοί είναι το πρόβλημα, με αποτέλεσμα να μην τρέφεται σωστά η τρίχα.
Ωστόσο, το "Επιβραδύνει την τριχόπτωση: 90%" και "Ενισχύει τον όγκο των μαλλιών: 94%", είναι από ερωτηματολόγιο και όχι από έρευνα. Δηλαδή, αν το φαντάστηκαν οι ερωτήσαντες, δεν μας το εγγυάτε κανείς.
ΤΟ δε "Σώζετε +140 τρίχες την ημέρα" με έκανε και γέλασα...
Πως να τις μετρούσαν άραγε :chinscratch
Οι τιμές είναι 34,65 € οι 10 αμπούλες και 98,10 € οι 42 (με την έκπτωση).
Με βάση λοιπόν αυτό "Για 1,5 μήνα τουλάχιστον (ολοκληρωμένη αγωγή: 1 αμπούλα/ ημέρα)", θέλουμε 30 αμπούλες / μήνα, οπότε αν παίρνουμε 10-10, θέλουμε 34,65 χ 3 = 103,95€ το μήνα.
Σεβαστό ποσό, για τους μικρο ερεθισμούς μόνο...