Alexandros- εξαφάνιση νήματος- amber allert!

alexandros _athens

Active Member
Καλησπέρα σε όλους! Δυστυχώς, πριν από περίπου μια βδομάδα, το νήμα μου ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ από το Forum και έκτοτε, η τύχη του... αγνοείται! Εντελώς ξαφνικά, χωρίς λόγο, χωρίς να έχω κάνει τίποτα, με κάποιο ανεξήγητο λόγο, το νήμα έκανε... φτερά!
Τελευταία φορά που έγραψα ήταν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Το απόγευμα της επόμενης μέρας, μπήκα να ανεβάσω φωτογραφίες αλλά το νήμα μου δεν υπήρχε πλέον πουθενά. Φυσικά, επικοινώνησα αμέσως με τον CVIAL και μου είπε πως ούτε αυτός ξέρει τι έχει συμβεί, πως το νήμα εξαφανίστηκε ξαφνικά αλλά και πως ο άνθρωπος που ασχολείται με τα τεχνικά θέματα του Forum θα προσπαθήσει να το επαναφέρει. Ελπίζω και εύχομαι να πάνε όλα καλά, να βρεθεί το back up, να επανέλθει το νήμα και έτσι, να μπορέσω να συνεχίσω την παρουσίαση μου.
Άνοιξα αυτό το νέο νήμα απλά και μόνο για να ενημερώσω τυχόν φίλους και συναγωνιστές που ίσως σε αυτό το διάστημα, έψαξαν να βρουν και να δουν την πορεία της μεταμόσχευσης μου. Επίσης, συνειδητοποίησα πως τελικά, το νήμα μου ήταν για μένα και ένα είδος "προσωπικού ημερολογίου" το οποίο ξεκίνησε πριν δυο χρόνια και περιλάμβανε σχεδόν όλες τις σημαντικές στιγμές της μεταμόσχευσης μου, μιας πορείας που πραγματικά μου άλλαξε τη ζωή. Και δεν κρύβω πως όντως, στεναχωρήθηκα πολύ.
Αυτά και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Στην αναμονή για τα ευχάριστα- ελπίζω- νέα!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ο Alexandros έχει δίκιο. Ο Ακης επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε ότι έχουν σβηστεί συνολικά 4 νήματα. Φαίνεται ότι έχουν σβηστεί μόνιμα και η μόνη λύση είναι αν υπάρχει κάποιο backup, θα σας ενημερώσω σύντομα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

alexandros _athens

Active Member
Ο Alexandros έχει δίκιο. Ο Ακης επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε ότι έχουν σβηστεί συνολικά 4 νήματα. Φαίνεται ότι έχουν σβηστεί μόνιμα και η μόνη λύση είναι αν υπάρχει κάποιο backup, θα σας ενημερώσω σύντομα.

Ευχαριστώ για τις προσπάθειες!

crossfire

Well-Known Member
Ωχ βλέπω τις θεωρίες συνομοσιας να φουντώνουν.

Ειδικά αν κουμπωνουν στα σενάρια και τα άλλα τρια νήματα που σβηστηκαν.
Μπορούμε να μάθουμε τα αλλα τρία CVIAL;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καλημέρα κύριοι. Σας παρακαλώ να αφήσουμε στην άκρη τις θεωρίες συνομωσίας. Απ' ότι φαίνεται πρόκειται για ένα τεχνικό πρόβλημα που προέρχεται από το taptalk (το οποίο χρησιμοποιούσα την ώρα που πόσταρα) και είχε σαν συνέπεια να διαγραφούν τα νήματα. Θα σας ενημερώσω αργότερα ποιά είναι τα άλλα 2.

piros75

Well-Known Member
Κρίμα πάντως, ειδικά για το νήμα του Αλέξανδρου, γιατί ήταν η μόνη παρουσίαση (πραγματικά) ακούρευτης μεταμόσχευσης και είχε πολύ και καλή πληροφορία. Αλέξανδρε αν τελικά δεν βρεθεί άκρη, θα σε παρακαλούσα να δεν σου είναι κόπος να ετοιμάσεις ξανά, έστω μια σύντομη, παρουσίαση τουλάχιστον για την ακούρευτη συνεδρία. Ευχαριστώ προκαταβολικά φίλε.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Με ενημέρωσε ο Άκης ότι υπάρχει μεν backup άλλα είναι μεταγενέστερο (2 ημερών) του σβησίματος οπότε δεν υπάρχει κανένας τρόπος να ανακτηθούν τα νήματα. Επίσης πήρε κάποια μέτρα για να μην ξανασυμβεί στο μέλλον.

Θα ήθελα να απολογηθώ εκ μέρους της διαχείρισης για το γεγονός και να παρακαλέσω τον Αλέξανδρο αλλά και τον John να ξαναστήσουν τις παρουσιάσεις του, τουλάχιστον το φωτογραφικό υλικό και τα στοιχεία από τις μμ. Αν χρειάζονται βοήθεια ας μου στείλουν pm.

alexandros _athens

Active Member
Για να είμαι ειλικρινής, η εξαφάνιση του νήματος με ξενέρωσε λίγο. Δυστυχώς, έγινε και αυτό δε μπορεί να αλλάξει πλέον. Τις επόμενες μέρες θα προσπαθήσω να μαζέψω φωτογραφίες κτλ και να στήσω ξανά ένα νέο νήμα με κάποιες πληροφορίες από την πρώτη μεταμόσχευση και φυσικά, ενημέρωση σχετικά με την δεύτερη που έκανα πριν από περίπου ένα μήνα. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα μπορέσω να γράψω όλες τις πληροφορίες και τα στοιχεία που είχαν μαζευτεί εδώ και δυο χρόνια. Τεσπά, συμβαίνουν αυτά. Ενημερωτικά, αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα, η δεύτερη φαίνεται να πηγαίνει καλά μέχρι στιγμής. Σύντομα, περισσότερα στο νέο νήμα μου. Thanks για το ενδιαφέρον.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα