7 μήνες big 3

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

xxxray

Member
όπως λέει και ο τίτλος είμαι στον έβδομο μήνα σχολαστικής θεραπείας! χωρίς να έχω χάσει σχεδόν καμία δόση! shedding δεν είδα ποτέ η τριχόπτωση σταμάτησε από τον πρώτο μήνα έλα όμως που σαν γενική εικόνα το μαλλί έχει αραιώσει έστω και λίγο! καινούριες τρίχες μόνο γύρω απο την hairline που μένουν αδύναμες αλλά είναι αρκετές και δεν είναι χνούδι! στα υπάρχοντα μαλλιά όμως δεν βλέπω πύκνωση και ειδικά πίσω που θα ήταν το πιο λογικό να γίνει δουλειά! κάποιος άλλος με το ίδιο αποτέλεσμα; και τι λέτε; συνεχίζω; ευχαριστω :sleepy:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Καλησπέρα xxxray, βαδίζω στον 4ο μήνα φινα + μινοξ και μπορώ να πω με σιγουριά ότι έχω κατέβει μια κλίμακα nw, δλδ από 2 σε 1. Πολλές τρίχες hairline αλλά και σημαντική πύκνωση στο υπόλοιπο του κεφαλιού.. πλέον με αρκετή δυσκολία βλέπεις κενό κάτω από πολύ δυνατό φως σε σχέση με πριν. Η διαφορά είναι ότι είχα brutal shedding.. μιλάαμε.. είχα χεστεί επάνω μου.. και κράτησε περίπου 2,5 μήνες..άδειασα... και ξεκίνησε από την πρώτη εβδομάδα.. (εδώ να σημείωσω* τον πρώτο καιρό έβαζα μινοξ μόνο hairline) φίνα όμως κανονικά.. παρόλλα αυτά.. το shedding άρχισε σε όλο το κρανίο από τις πρώτες 10 μέρες.. Anyway.. έγω σου λέω να συνεχίσεις.. η φίνα σε κάποιες περιπτώσεις ίσως και αρκετές μπορώ να πώ αργεί να δουλέψει.. δώσε τουλάχιστον 12 - 14 μήνες.. πιστεύω ότι θα δεις διαφορά απότομα κάποια στιγμή ;) Καλό κουράγιο να έχουμε!

xxxray

Member
ιδού και φοτογραφίες! η δεύτερη είναι το αποτέλεσμα 7 μηνών αυστηρού big 3! οποιδήποτε σχόλιο παρατήρηση συμβουλή δεκτή! αν και τι άλλο να κάνω :/

kapa

Μέλος του προσωπικού
η big 3 δουλεψε η φινα σου σταματησε την τριχοπτωση,η μινοξ σου εδωσε χνουδακια,αλλα απο οτι φαινεται δεν ειναι αρκετη στην περιπτωση σου.θα ελεγα χωρις να διακοψεις φινα μινοξ προσθεσε και αυτο http://www.hairlossgr.com/forum/thread-4356.html
μια εφαρμογη την ημερα,δεν εχεις να χασεις κατι

cool11

Well-Known Member
Τελικα ποιο ειναι το big3?
Ο καθενας εννοει κατι διαφορετικο.
Νομιζα ειναι 'minox-dht blocker-fungoral shampoo'

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα