4 χρόνια μετά

giamakr1

Active Member
Καλησπέρα σε ολους,
Μετά από 4 χρόνια απλής παρακολούθησης του φόρουμ "ενεργοποιήθηκα" με συμμετοχή σε συζητήσεις ,άρα θεωρώ σκόπιμο να κάνω μια ανακεφαλαίωση - ενημέρωση της τωρινής κατάστασης.
Πρώτα όμως μια σύντομη ανασκόπηση
[attachment=6140]
Αυτή ήταν η κατάσταση το 2010.Τότε ήμουν 41 ετών. Έχανα μαλλιά από τα 21 περίπου αλλά με αργούς ρυθμούς. Όπως βλέπετε είχα μία αραίωση στους κροτάφους και λίγο στο crown, το οποίο δεν φαίνεται εδώ.
Έφτασα ένα βημα πριν την μεταμόσχευση με τον Keser αλλά τελευταία στιγμή το ματαίωσα για προσωπικούς λόγους,άσχετους με την τριχόπτωση.
Πέρασαν 4 χρόνια και νομίζω ότι διατηρούμαι αρκετά καλά,άρα μάλλον ευτυχής συγκυρία η τότε ακύρωση της μεταμόσχευσης. Ορίστε η κατάσταση σήμερα με δύο φωτό από πάνω και πίσω
[attachment=6141]
[attachment=6142]
Οι κρόταφοι είναι σταθεροί και θα ήθελα γνώμες σχετικά με την διατήρηση της κατάστασης. Δεν θα χρησιμοποιήσω μινοχ ή φινα γιατί φοβάμαι πιθανά sides.
Αυτή την στιγμή κάνω βούρτσισμα και εφαρμογή μίγματος με ελαιόλαδο και χυμό κρεμμυδιού,ανά δύο μέρες,μία ώρα πριν το λούσιμο. Δεν ξέρω αν κάνουν κάτι για την τριχόπτωση,πάντως βοηθούν πολύ στην σμηγματορροική δερματίτδα που με βασανίζει 25 χρόνια τώρα...
Το μόνο συμπλήρωμα που παίρνω είναι βιοτίνη.
Τι θα προτείνατε λοιπόν για διατήρηση και ελαφριά ενίσχυση των υπαρχόντων μαλλιών? Εξαιρώντας τα προαναφερθέντα που δεν θα ήθελα να αγγίξω.
Επίσης θα ήταν σώφρον να προβώ σε μεταμόσχευση? Οι κρόταφοι έχουν κενό χώρο για εμφύτευση,στο crown θα γίνει ανάμεσα σε υπάρχοντα και με ανησυχεί η πιθανότητα shockloss.

Συνημμένα

• hair.JPG
    hair.JPG
    147.2 KB · Προβολές: 440
  • crown (2).jpg
    crown (2).jpg
    817.2 KB · Προβολές: 434
  • crown3.jpg
    crown3.jpg
    1.5 MB · Προβολές: 449

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
καλησπερα Γιαννη.
για βελτιωση της καταστασης θα χρειαστεις λιγο regrowth.
αν φοβασαι τις παρενεργειες της μινοξιδιλης,κακος κατα την γνωμη μου γιατι ειναι αναστρεψιμες με την διακοπη της.
τα αμεσως τα πιο αδυναμα growth ειναι καψαικινη και πεπτιδια χαλκου(folligen).οχι tricomin.
τωρα για μεταμοσχευση αν δεν εισαι 100% σιγουρος οτι την θελεις αφησε την κατα την γνωμη μου

giamakr1

Active Member
Εγώ είμαι παιδιά ,ειναι θέμα φωτισμού
Τα μαλλιά δεν τα βάφω ειναι άσπρα στα πλαινα και μαύρα με άσπρες τρίχες πάνω.
Kapa ευχαριστώ πολυ για τις συμβουλές ,θα δοκιμάσω την καψαικινη.

pithikas

Well-Known Member
Παντως δε φαινεται να εχεις ιδιαιτερο θεμα και ειδικα για την ηλικια σου (χωρις παρεξηγηση) κατα την γνωμη μου οπως τα εχεις τωρα πιο μακρια σου καλυπτουν το θεμα, καπως ετσι τα εχω κι εγω και οταν μακραινουν δεν παιρνει χαμπαρι κανεις

giamakr1

Active Member
Έχεις δίκιο φίλε. ειλικρινά ξέρω ότι είμαι αρκετά τυχερός που είμαι σε αυτή την κατάσταση στα 45. Μας πιάνει καμμιά φορά η τελειομανια, αυτό ειναι..
Καμμιά παρεξήγηση για την ηλικία.

Μπλουζα