3μιση μηνες μετα την μεταμοσχευση..............υπαρχουν τριχες στασιμες.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Ειμαι 3 μηνες κ 2 εβδομαδες μετα την μεταμοσχευση και γενικα βλεπω τρελη τριχοπτωση η οποια ισως οφειλεται στην εποχη αλλα ισως στο οτι ξεκινησα πριν 2 εβδομαδες μινοξιδιλη.Περα απο αυτο ομως,βλεπω καποιες μεταμοσχευμενες τριχες οι οποιες πραγματικα μενουν οπως μπηκαν.Λογικα θα επρεπε να εχουν πεσει κ να εχουν ξαναβγει.Θα ηθελα την γνωμη ολων αλλα ειδικα των πιο εμπειρων.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Φίλε ΜΙΚΕΣ,

Σε μία μμ δεν πέφτουν όλες οι μεταμοσχευμένες τρίχες αλλά ας πούμε σχεδόν όλες. Κάποιες λιγοστές θα παραμείνουν και θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται από τη νέα τους θέση.
Ήδη θα έχεις παρατηρήσει ότι από το διάστημα των 3 μηνών περίπου κάνουν την εμφάνιση τους τα λεγόμενα hair sprouts. Στο διάστημα που βρίσκεσαι έχεις περάσει υποθέτω το δύσκολο κομμάτι της απόπτωσης και από εδώ και πέρα θα αρχίσει να δίνει η μμ.
Για τη μινοξιδίλη δεν ξέρω να σου πω γιατί ποτέ δεν δούλεψε ικανοποιητικά σε μένα, δεν τη χρησιμοποίησα ούτε στη μμ.

Υπομονή και από εδώ και πέρα θα βλέπεις τα νεά σου μαλλάκια να βγαίνουν με τη μεγάλη αλλαγή κατά τον 6-8 μήνα και υπολόγισε ότι θα δώσει και άλλο. Καλά αποτελέσματα εύχομαι!

n094

Active Member
Όχι απαραίτητα φίλε Μικε. Κάποιες (πολλές ή λίγες) μεταμοσχευμένες τρίχες, μπορεί να μην πέσουν ποτέ και να αρχίσουν να μεγαλώνουν κανονικά από το πρώτο διάστημα. Κάποιες μπορεί να μην πέσουν αλλά να αρχίσουν να μεγαλώνουν από τον 4 μήνα και κάποιες μπορεί να πέσουν και λίγο αργά και να ξαναβγούν αντιστοίχως αργά.
και τις 3 περιπτώσεις τις αντιμετώπισα στις μμ μου. Γενικά λοιπόν δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα για το τελικό αποτέλεσμα μιας μμ αν δεν περάσουν τουλάχιστον 10 μήνες, αλλά πιστεύω ότι στο 6μηνο-7μηνο μπορεί να έχεις μια εικόνα για το που πας...

krhtikos21

Member
και εγώ κοντεύω τους 3 μήνες και έχω μερικές που ουτε πέσαν ούτε μεγαλώνουν.ίσως μεγαλώσουνε πιο μετά ή πέσουνε πιο μετά, δεν υπάρχει πρόβλημα από όσο γνωρίζω

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
michael_ts είπε:
Φίλε ΜΙΚΕΣ,

Σε μία μμ δεν πέφτουν όλες οι μεταμοσχευμένες τρίχες αλλά ας πούμε σχεδόν όλες. Κάποιες λιγοστές θα παραμείνουν και θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται από τη νέα τους θέση.
Ήδη θα έχεις παρατηρήσει ότι από το διάστημα των 3 μηνών περίπου κάνουν την εμφάνιση τους τα λεγόμενα hair sprouts. Στο διάστημα που βρίσκεσαι έχεις περάσει υποθέτω το δύσκολο κομμάτι της απόπτωσης και από εδώ και πέρα θα αρχίσει να δίνει η μμ.
Για τη μινοξιδίλη δεν ξέρω να σου πω γιατί ποτέ δεν δούλεψε ικανοποιητικά σε μένα, δεν τη χρησιμοποίησα ούτε στη μμ.

Υπομονή και από εδώ και πέρα θα βλέπεις τα νεά σου μαλλάκια να βγαίνουν με τη μεγάλη αλλαγή κατά τον 6-8 μήνα και υπολόγισε ότι θα δώσει και άλλο. Καλά αποτελέσματα εύχομαι!
Συμφωνω φιλε οτι ειναι νωρις ακομα για συμπερασματα απλα μου προκαλει εντυπωση οτι καποιες τριχες δεν εχουν βγει ουτε χιλιοστο παραπανω απο την μερα που μπηκαν.Και μπορω κ τις διακρινω γιατι ειναι καστανοξανθα τα μαλλια μου κ αυτες ειναι στην κορυφη πιο σκουρες.

Gio

New Member
Αυτό που ξέρω φίλε ΜΙΚΕ επειδή έχω κάνει άλλη μια ΜΜ το 2008 είναι οτι μερικές τρίχες πράγματι δεν μεγαλώνουν για ένα διάστημα. Αυτό ωφείλεται όπως ξέρεις στο σοκ, της μετατόπισης του θύλακα απο την δότρια στην λήπτρια. Γενικά αν βλέπεις τριχούλες είναι καλό σημάδι, οτι ο θύλακας είναι ενεργός. Μπορεί να χρειαστεί και 4 και 5 μήνες να επαναδραστηριοποιηθεί στην δημιουργία νέας τρίχας ενώ να είσαι σίγουρος οτι η μινοξιδίλη θα βοηθήσει! Μπορούσες να την ξεκινήσεις και νωρίτερα..

Μπλουζα