2η μεταμόσχευση

vagelis

Member
Φίλοι μου ευχαριστώ για τις συμβουλές σας!
Σκέφτομαι να αρχίσω και μια θεραπεία με minoxidil 5% αν το λέω καλά και κανένα σαμπουάν, μαζί και με μία μεταμόσχευση πιστεύω να βελτιωθώ κάπως άντε γιατί πολύ από κάτω με έχει πάρει το θέμα της καράφλας.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

geo-90

New Member
απο τη στιγμη που εχεις κανει ηδη μια strip και την εχεις την ουλη, γιατι να μην ξανακανεις strip πανω στη παλια ουλη?

εμενα η αποψη μου ειναι οτι αν τιθεται θεμα χρηματων, καλυτερα strip στην h$c η στον γεωργι@@ παρα fue στη d$i
 

vagelis

Member
Φίλε geo-90 ίσως και να έχεις δίκιο. Αλλά δεν θέλω καθόλου την μέθοδο strip για τον εξής λόγο:
Όταν την έκανα την πρώτη φορά πίστεψε με δεν το σκέφτηκα καθόλου μπήκα μέσα στην εταιρεία που προαναφέρω και την πάτησα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κόψω τα μαλλιά κοντά γιατί πίσω έχω ένα μικρό χαμόγελο (ευτυχώς για μένα μικρό). Επίσης είναι χαμηλά και αν κάνω δεύτερη αναγκαστικά θα γίνει μεγαλύτερη τομή σε πιο ψηλό σημείο.
 

Gio

New Member
Φίλε μου vagelis, το strip έχει τους εξής τρεις βασικούς περιορισμούς :
1) Σε "μαρτυράει" όταν έχεις κοντό κούρεμα
2) Απαιτεί περισσότερη μετεγχειρητική φροντίδα και
3) Αλλοιώνει (λίγο) την μορφολογία του τριχωτού της κεφαλής

Αν μια μεταμόσχευση έχει σκοπό την φυσικότητα τότε η FUE είναι must, οπότε ορθώς απορρίπτεις την strip. Εγω προσωπικά θα έκανα strip αν ηλικιακά ήμουν 40+ και επιζητούσα μεγάλο αριθμό μοσχευμάτων.
 

vagelis

Member
Το μόνο που με κολλάει με την D@I είναι η τιμή και η χρεώσεις. Βλέπω μέσα στο φόρουμ παιδιά που έχουν κάνει μεταμόσχευση εκεί η αυτούς που έχουν απλά επισκεφτεί την κλινική να μιλάνε μια για γκράφτς και μια για τρίχες. Επίσης βλέπω και αποκλείσεις σε παρόμοιες συνεδρίες στην τιμή. Μήπως καταλαβαίνω κάτι λάθος;
 

Gio

New Member
To σωστό είναι να μιλάμε τόσο για grafts όσο και για τρίχες. Εγω για παράδειγμα έβαλα 2930 grafts, σύνολο 6002 τρίχες. Ο λόγος που η D*I δεν χρεώνει με το μόσχευμα αλλά με την συνεδρία είναι όπως μου εξήγησαν (έκανα και εγώ το ίδιο ερώτημα) γιατί ο αριθμός των μοσχευμάτων δεν προσφέρει τον ίδιο αριθμό τριχών σε όλους. Αν εσυ πληρώσεις π.χ 2000 μοσχεύματα αλλά έχεις αραιή δότρια με ελάχιστα 3τριχα και 4τριχα το αποτέλεσμα σου θα είναι σαφώς χαμηλότερο ποιοτικά απο κάποιον άλλο που πλήρωσε τον ίδιο αριθμό μοσχευμάτων αλλά είχε πλουσιότερη "αποθήκη" μοσχευμάτων. Θα ήταν κατα κάποιο τρόπο "άδικο" αυτό. Συνεπώς θεωρούν οτι χρεώνοντας με την συνεδρία υπάρχει μια ελαστικότητα στον αριθμό των τριχών που θα μεταμοσχευθούν. Αν εσυ έχεις συμφωνήσει 4000 τρίχες και τα μοσχεύματα που θα εξαχθούν σε 4 ώρες δεν τις παρέχουν, τότε ο γιατρός στα πλαίσια της επέμβασης θα εξάγει όσα μοσχεύματα ακόμα χρειάζονται για πιάσει το συμφωνηθέν νούμερο χωρίς να σε χρεώσει παραπάνω. Σε αυτό ομολογώ οτι υπάρχει απόλυτη διαφάνεια, μάλιστα σου επιτρέπουν και να φωτογραφήσεις τα μοσχεύματα αλλά και να τα μετρήσεις αν θέλεις για επιβεβαίωση.
 
Μπλουζα