12 μήνες fina και ΜΜ στον Dr. Freitas 16/5 & 17/5/24

Thanos92

Active Member
Αν κάποιος πρέπει να φοβάται είναι αυτοί και όχι εσύ!Αλλά θα έλεγα να περιμένεις λίγο ακόμα την εξέλιξη!
Ναι μολις τώρα αυτό σκεφτόμουν. Εχεις δικιο στο να περιμένω. Είναι σχετικά νωρίς για τελικά συμπεράσματα. Απλά δεν ξέρω...να μην απαντησω τιποτα στο email ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Ναι μολις τώρα αυτό σκεφτόμουν. Εχεις δικιο στο να περιμένω. Είναι σχετικά νωρίς για τελικά συμπεράσματα. Απλά δεν ξέρω...να μην απαντησω τιποτα στο email ?
Απάντησε ότι θα περιμένεις λίγο ακόμα και ότι αν δεν δεις κάποια αλλαγή θα ξαναεπικοινωνήσεις μαζί τους!Σου Οφείλουν δεν τους οφείλεις!

Corona

Active Member
Εγώ είμαι 32 και η ΑΑ ξεκίνησε αργά απο το 2015 και με έφτασε μέχρι Norwood 3 (προς το παρόν) και δεν έχω retrograde alopecia για να θεωρηθεί το σημείο πάνω απο τον σβέρκο ως "no safe donor area". Μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά στο μέλλον retro δηλαδή ? Θέλω να τους απαντήσω γιατί νιώθω σαν να υποτιμούν λιγο την νοημοσύνη μου. Επίσης σκέφτομαι να ανεβάσω νήμα στο hair restoration network που ξέρω ότι εκεί η κλινική παρακολουθεί τι γινεται και έχει δραστηριότητα. Απλά φοβάμαι μην το δούν σαν επίθεση και χαλάσει η επικοινωνία μαζί τους...
Πάντως έχει δικιο νομιζω η κλινική οσον αφορά το safe donor area, οπότε αν σου πάρουν τριχες από εκεί πάνω από το σβέρκο ή πάνω από τα αυτιά ακριβώς που ειναι πιο λεπτές μπορει αργότερα να πέσουν. Το οτι δεν εμφάνισες τώρα εκεί στα 32 που εισαι αρκετά νέος δεν σημαινει οτι δεν θα εμφανιστεί αργότερα. Πάντως μέχρι στιγμής μια χαρά πάει η φύτρωση σου και έχεις πολυ δρομο ακόμα!

Τελευταία επεξεργασία:

Thanos92

Active Member
Η καραμέλα είναι αυτή που λένε όλοι σχεδόν, είσαι σε growth phase..να κανεις υπομονή μέχρι 12-14 μήνα και μετά να πεις 15 Λολ(εαν όντως υπάρχει θέμα)!
Το λολ παει στο σχόλιο τους οτι ο γιατρός έχει βάλει single hairs τοσο κολλητά μεταξυ τους που μπορεί να φαίνονται για διπλά. Ενώ φαίνεται ξεκάθαρα οτι ειναι διπλά και τριπλά με μια κοινή ρίζα. Έτσι κ αλλιώς θα κάνω υπομονή απλά το έστειλα για να υπάρχει.

Thanos92

Active Member
Καλησπέρα, όχι δεν απάντησα κάτι στο τελευταίο τους μήνυμα καθώς σκέφτηκα να μην πιέσω καταστάσεις ακόμα μιας και ήταν 6μηνο μόνο. Έκλεισα 9μηνο τώρα και θα επανέλθω με νέες φώτος καθώς πρέπει να στείλω και σε αυτούς.

1) Δυστυχώς βλέπω κενά και κοντά στην hairline και πιο εσωτερικά που δεν θα έπρεπει να βλέπω. Βλέπω σημεία που υπήρχε χώρος για να τοποθετηθούν grafts/μαλλιά για ενα μια πυκνο και φυσικό αποτέλεσμα και δεν μπήκαν. Έχω αμφιβολίες αν όντως τοποθετήθηκαν 3000 grafts (8000 μαλλιά) γιατί σαν νούμερο μου φαίνεται μεγάλο για το αποτέλεσμα που βλέπω.
2) Βλέπω πολύτριχα στην πρώτη ζώνη όπως έχω αναφέρει και σε παλιότερο σχόλιο.
3) Λείπει το micro/macro irregulations που ζήτησα και η ομαλή μετάβαση απο ζωνη 1 σε ζωνη 2.

Μπορώ να διακρίνω εύκολα που ξεκινάνε τα μαμά μαλλιά και που τα μεταμοσχευμένα επίσης...
Θα ανοίξω νήμα με φωτογραφίες στο hairrestorationnetwork για περισσότερες γνώμες. Απλά πρέπει να βρώ το χρόνο και την όρεξη να μπω στη διαδικασία αυτή. Η κλινική έχει προφίλ εκεί και έχω δεί οτι απαντάνε...

Δεν ξέρω αν μετά τους 9 μήνες μπορώ να περιμένω κάτι περισσότερο πέρα απο βελτίωση στο το hair texture ( ; )

Τελευταία επεξεργασία:

stefanosdarude

New Member
Καλησπέρα, όχι δεν απάντησα κάτι στο τελευταίο τους μήνυμα καθώς σκέφτηκα να μην πιέσω καταστάσεις ακόμα μιας και ήταν 6μηνο μόνο. Έκλεισα 9μηνο τώρα και θα επανέλθω με νέες φώτος καθώς πρέπει να στείλω και σε αυτούς.

1) Δυστυχώς βλέπω κενά και κοντά στην hairline και πιο εσωτερικά που δεν θα έπρεπει να βλέπω. Βλέπω σημεία που υπήρχε χώρος για να τοποθετηθούν grafts/μαλλιά για ενα μια πυκνο και φυσικό αποτέλεσμα και δεν μπήκαν. Έχω αμφιβολίες αν όντως τοποθετήθηκαν 3000 grafts (8000 μαλλιά) γιατί σαν νούμερο μου φαίνεται μεγάλο για το αποτέλεσμα που βλέπω.
2) Βλέπω πολύτριχα στην πρώτη ζώνη όπως έχω αναφέρει και σε παλιότερο σχόλιο.
3) Λείπει το micro/macro irregulations που ζήτησα και η ομαλή μετάβαση απο ζωνη 1 σε ζωνη 2.

Μπορώ να διακρίνω εύκολα που ξεκινάνε τα μαμά μαλλιά και που τα μεταμοσχευμένα επίσης...
Θα ανοίξω νήμα με φωτογραφίες στο hairrestorationnetwork για περισσότερες γνώμες. Απλά πρέπει να βρώ το χρόνο και την όρεξη να μπω στη διαδικασία αυτή. Η κλινική έχει προφίλ εκεί και έχω δεί οτι απαντάνε...

Δεν ξέρω αν μετά τους 9 μήνες μπορώ να περιμένω κάτι περισσότερο πέρα απο βελτίωση στο το hair texture ( ; )
Θα μπορούσες να μας βάλεις μερικές φωτογραφίες από την τωρινή κατάσταση ; Επίσης αν θέλεις, θα μπορούσες να μου πεις ποιους άλλους γιατρούς είχες εξετάσει πριν η ακόμα και μετά την μεταμόσχευση σου σαν εναλλακτικές του φρειτας ; Έχω κλείσει και εγώ μαζί του για τον Ιούνιο, αλλά τελευταία έχω μπει σε προβληματισμούς, ιδιαίτερα επειδή θα ήθελα να κρατάω το μαλλί μου σχετικά κοντό μετά την μεταμόσχευση.

Thanos92

Active Member
Δυστυχώς δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ καθόλου καθως λείπω σχεδόν όλη μέρα και οταν ειμαι σπίτι έχω γυρίσει με την κούραση να χτυπάει κοκκινο...Και θέλω να βγάλω με φυσικό φως φωτογραφίες οπότε θέλω μέρα και ήλιο. Θα στείλω κάποια στιγμή.
Δεν είχα κάνει εξέταση με άλλους γιατρούς. Ήθελα να κανω consultation με Couto αλλά δεν έκανε ούτε καν αυτό τότε γιατί είχε ήδη 2 χρόνια λιστα αναμονής για νέους πελάτες. Σίγουρα ήξερα οτι ήθελα να την κάνω Ευρώπη. Εναν Ολλανδό χαζεύω στο ινστα τον τελευταίο καιρό Dr. Munib Ahmad FueGenix Hair Clinic λεγεται το προφιλ του. Φαίνονται πολύ φυσικές η hairline του αλλά δεν έχω κάνει καλή (οσο μπορείς δηλαδη...) έρευνα ακόμα. Τωρα με το αποτέλεσμα του Freitas οταν ειναι μακρύ δεν εχω τόσο θέμα (αν και έχω καποια θέματα) αλλά ήθελα να μπορώ να απολαμβάνω και αρκετά κοντό κούρεμα κάτι που δεν το βλέπω να συμβαίνει...

Noname12

Active Member
Ο Ahmad κάνει τρομερά λεπτά extractions, εξαιρετικά αποτελεσματική χρήση λίγων grafts και πολύ φυσικά hairlines (λίγο συντηρητικά μόνο για το δικό μου γούστο). Έχω διαβάσει όμως ότι οι τιμές του είναι λίγο απαγορευτικές, κάπου 80k ανά επέμβαση.
Δυστυχώς δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ καθόλου καθως λείπω σχεδόν όλη μέρα και οταν ειμαι σπίτι έχω γυρίσει με την κούραση να χτυπάει κοκκινο...Και θέλω να βγάλω με φυσικό φως φωτογραφίες οπότε θέλω μέρα και ήλιο. Θα στείλω κάποια στιγμή.
Δεν είχα κάνει εξέταση με άλλους γιατρούς. Ήθελα να κανω consultation με Couto αλλά δεν έκανε ούτε καν αυτό τότε γιατί είχε ήδη 2 χρόνια λιστα αναμονής για νέους πελάτες. Σίγουρα ήξερα οτι ήθελα να την κάνω Ευρώπη. Εναν Ολλανδό χαζεύω στο ινστα τον τελευταίο καιρό Dr. Munib Ahmad FueGenix Hair Clinic λεγεται το προφιλ του. Φαίνονται πολύ φυσικές η hairline του αλλά δεν έχω κάνει καλή (οσο μπορείς δηλαδη...) έρευνα ακόμα. Τωρα με το αποτέλεσμα του Freitas οταν ειναι μακρύ δεν εχω τόσο θέμα (αν και έχω καποια θέματα) αλλά ήθελα να μπορώ να απολαμβάνω και αρκετά κοντό κούρεμα κάτι που δεν το βλέπω να συμβαίνει...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Μα και χρυσα graft's να σου εβαζε λιγοτερα θα εδινε.Οντως είναι ντροπή αλλά εφοσον υπάρχουν πελάτες κ για αυτες τις τσεπες το εκμεταλευονται.

Thanos92

Active Member
Ο Ahmad κάνει τρομερά λεπτά extractions, εξαιρετικά αποτελεσματική χρήση λίγων grafts και πολύ φυσικά hairlines (λίγο συντηρητικά μόνο για το δικό μου γούστο). Έχω διαβάσει όμως ότι οι τιμές του είναι λίγο απαγορευτικές, κάπου 80k ανά επέμβαση.
ΤΙ ;;;

Μπλουζα