Καλησπέρα, όχι δεν απάντησα κάτι στο τελευταίο τους μήνυμα καθώς σκέφτηκα να μην πιέσω καταστάσεις ακόμα μιας και ήταν 6μηνο μόνο. Έκλεισα 9μηνο τώρα και θα επανέλθω με νέες φώτος καθώς πρέπει να στείλω και σε αυτούς.
1) Δυστυχώς βλέπω κενά και κοντά στην hairline και πιο εσωτερικά που δεν θα έπρεπει να βλέπω. Βλέπω σημεία που υπήρχε χώρος για να τοποθετηθούν grafts/μαλλιά για ενα μια πυκνο και φυσικό αποτέλεσμα και δεν μπήκαν. Έχω αμφιβολίες αν όντως τοποθετήθηκαν 3000 grafts (8000 μαλλιά) γιατί σαν νούμερο μου φαίνεται μεγάλο για το αποτέλεσμα που βλέπω.
2) Βλέπω πολύτριχα στην πρώτη ζώνη όπως έχω αναφέρει και σε παλιότερο σχόλιο.
3) Λείπει το micro/macro irregulations που ζήτησα και η ομαλή μετάβαση απο ζωνη 1 σε ζωνη 2.
Μπορώ να διακρίνω εύκολα που ξεκινάνε τα μαμά μαλλιά και που τα μεταμοσχευμένα επίσης...
Θα ανοίξω νήμα με φωτογραφίες στο hairrestorationnetwork για περισσότερες γνώμες. Απλά πρέπει να βρώ το χρόνο και την όρεξη να μπω στη διαδικασία αυτή. Η κλινική έχει προφίλ εκεί και έχω δεί οτι απαντάνε...
Δεν ξέρω αν μετά τους 9 μήνες μπορώ να περιμένω κάτι περισσότερο πέρα απο βελτίωση στο το hair texture ( ; )