1 post ... δεν ξέρω τι να κάνω !

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Sky Nik

New Member
Καλησπέρα σε όλους . Καταρχήν να πω ότι έχω διαβάσει τις τελευταιες μέρες άπειρα πράγματα τα οποία κάποια μου έδωσαν κουράγιο άλλα με φόβησαν (παρενεργειες) και άλλα με μπέρδεψαν. Δεν έχω ξανακάνει θεραπεία ούτε γνώριζα, πριν ανακαλύψω αυτό το site , απολύτως τίποτα. Μην σας κουράζω είμαι 3V και χάνω σταδιακά μαλλιά από το 2006 , κάθε χρόνο και από λίγα . Αυτό που φοβάμαι περισσότερο είναι πως φέτος την άνοιξη (είναι η περίοδος που μου πέφτουν) θα πέσει το ''τελευταίο οχυρό'' δηλαδή τα μαλλιά εκείνα τα οποία αν τα πατικώσω καλύπτουν το πρόβλημα . Το θέμα είναι πως δεν ξέρω πως θα ξεκινήσω και αν και έχω διαβάσει και άλλους με το ίδιο post πιστεύω ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Κατόπιν 2-3 αγρίων ξενυχτιών που έκανα ρουφώντας απο εδω μέσα οποιαδήποτε πληροφορία μπορούσα αυτό που σκέφτομαι να κάνω είναι να σημειώσω 5-6 θεραπείες απο δω μέσα και να πάω σε έναν γιατρό για να με καθοδηγήσει. Πιστεύετε ότι είναι σωστή αρχή και αν ναι έχετε κάποιον να μου προτείνετε ? Δεν θέλω τις κλασσικές εταιρείες από δω μεσα κατάλαβα αρκετά για αυτές :down :down

Το μαλλί το διατηρώ 5-6 πόντους ωστε να μπορώ να κρύψω τα κενά και σε ενδεχόμενη θεραπεία αν χάσω έστω κάποιες τρίχες (έστω στην αρχή) θα είναι πολύ άσχημο θεαμα οπότε λέω να τα πάρω με την ψιλή .

Τι με συμβουλεύετε γιατί κατάλαβα ότι υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα με γνώσεις καλύτερες και από γιατρούς !!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dim74

Member
Απ: 1 post ... δεν ξέρω τι να κάνω !

τι εννοεις δεν θες τις κλασικες θεραπειες?λες να υπαρχουν καμια 50αρια και κανουμε οτι επιλογες θελουμε?

Sky Nik

New Member

δεν είπα αυτό , είπα ότι δεν θέλω τις κλασσικές εταιρείες που απο αυτα που διαβασα σε βλεπουν σαν πελατη κ οχι σαν μεμονομενη περιπτωση

dim74

Member

δεν καταλαβαινω τι εννοεις εταιρειες?θα πρεπει να βαλεις ας πουμε μινοξιδιλη και καποιο τοπικο dht blocker....που ειναι το προβλημα με τις εταιρειες?

Sky Nik

New Member

λέγοντας εταιρείες εννοω π.χ. berkman , dhi κ.τλ. , απότι κατάλαβα δεν έχει και πολύ νόημα να πάω εκεί γιατι δίνουν μόνο δικά τους προιοντα και το οικονομικό κόστος είναι μεγάλο . Με λίγα λόγια υπάρχει κάποιος δερματολόγος που να είναι σε κάποιο νοσοκομείο ή να έχει δικό του ιατρείο για να μπορέσει να με καθοδηγήσει σωστά ?

Sky Nik

New Member

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο το κάπνισμα επηρεάζει σε όλη αυτήν την κατάσταση . Αν γνωρίζει κάποιος ....

tatini

New Member

Οι εταιρίες που αναφέρεις ασχολούνται κατά κύριο λόγο με τις μεταμοσχεύσεις κι εσένα απ'ό,τι κατάλαβα δεν σε απασχολεί κάτι τέτοιο.

Οι δερματολόγοι να ξέρεις δεν είναι απαραίτητο να σου δώσουν κάποια παραπάνω πληροφορία ή κάποιο καλύτερο σκεύασμα από αυτά που αναφέρονται εδώ μέσα. Αν έχεις πάει έστω και μία φορά σε δερματολόγο να σε βοηθήσει για την τριχόπτωση καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Οι θεραπείες σε γενικές γραμμές για να θεωρούνται ολοκληρωμένες περιλαμβάνουν κάτι που μπλοκάρει την DHT (είτε τοπικό, όπως σπιρονολακτόνη, κετοκοναζόλη, είτε εσωτερικό όπως φιναστερίδη) για να σταματήσει η διαδικασία της τριχόπτωσης και κάτι τοπικό αγγειοδιασταλτικό που προκαλεί αιμάτωση (όπως μινοξιδίλη) για επανέκφυση και δυνάμωμα τριχών.

Το κάπνισμα υποτίθεται συμβάλει στην τριχόπτωση επειδή δεν αφήνει να κυκλοφορήσει αρκετό οξυγόνο στο αίμα και να μεταφερθεί στα αγγεία, αλλά και πάλι δεν αποτελεί αιτία... μόνον επιβαρυντικό παράγοντα αν κι εφόσον υπάρχει προδιάθεση.

Sky Nik

New Member

Σε ευχαριστώ παρα πολυ , αρά αν κατάλαβα καλά απο αυτά που μου έγραψες μένει να κάνω μία ''έρευνα'' εδώ μέσα για να δώ με ποια προιόντα θα αρχίσω , απλά εκεί που μπερδέυομαι είναι ότι ο καθένας κατω από καθε post γράφει την θεραπεία που ακολουθεί και μου φαίνεται πολύ εξειδικευμένη (μάλλον πρέπει να το ψάξω λίγο παραπάνω). Σε ευχαριστώ πάντως σε κάθε περίπτωση

tatini

New Member

Ναι, πρέπει να ψάξεις για να σχηματίσεις άποψη σχετικά με το τι επιλογές έχεις, τι παρενέργειες μπορεί να παρουσιάσεις, τι αποτελέσματα να περιμένεις, πόσο συχνά να χρησιμοποιείς αυτά που θα επιλέξεις, αν υπάρχει αλληλεπίδραση μεταξύ τους, κ.λπ.

Για αρχή ψάξε:

Για DHT blocker: 1) φιναστερίδη (εσωτερικό), 2) σπιρονολακτόνη (τοπικό), 3) κετοκοναζόλη (τοπικό), 4) avodart (εσωτερικό)

Για τοπικό αγγειοδιασταλτικό: Regain 5%, Revivogen.

Υπάρχουν και διάφορα άλλα για τις δύο αυτές κατηγορίες, ωστόσο αυτά που σου δίνω είναι μια καλή αρχή. Καλό είναι όταν θα καταλήξεις σε κάποια θεραπεία να ανοίξεις ένα θέμα και να αναφέρεις τι πρόκειται να πάρεις και να εκφράσεις τυχόν απορίες.

Σημ: Χρειάζεσαι κι ένα καλό σαμπουάν, δεν υπάρχει συγκεκριμένο, σε γενικές γραμμές φρόντισε να μην είναι του σούπερ μάρκετ (της πλάκας) και με όσο το δυνατόν λιγότερα χημικά γίνεται.

Τίποτα :)

Sky Nik

New Member

Σε υπερευχαριστώ φίλε μου , θα ξεκινήσω σε έναν μήνα από τώρα , απλά θέλω πρώτα να μειώσω το τσιγάρο , το πότο και οτιδήποτε γεμίζει τον οργανισμό με τοξίνες , λίγο τρεξιματάκι κ.τ.λ. γιατί πιστεύω ότι αν είναι ''καθαρός'' ένας οργανισμός τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχω .

Όταν καταλήξω θα ενημερώσω μην κανω καμια μακακία :( !

Παρεπιπτόντως ίσως αν ανοίξει ο admin μία κατηγορία για τις πρώτες ερωτήσεις που κάνει κάποιος άσχετος σαν και μένα π.χ. να λέγεται 1ο post ίσως ξεκουράσει εσάς που υποθέτω έχεις απαντήσει πάνω από 50 φορές σε άτομα σαν και μένα .

Σε ευχαριστώ ξανά

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Sky Nik

New Member

Το συγκεκριμένο Post το έχω διαβάσει 2-3 φορές και νομίζω ότι για έναν αρχάριο είναι ότι καλύτερο έχει γραφτεί , απλά έλεγα ότι αν μαζευόντουσαν οι αρχικές ερωτήσεις που΄κάνουν για πρωτη φορά διάφοροι όπως εγώ ίσως να ήταν καλύτερα και δεν θα επαναλαμβονάμασταν ...

Κατά τα άλλα το site είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτον τον τομέα !!!!!

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

ok,
όλο κάτι θα σκεφτούμε/σκεφτείτε και θα μπει για διευκόλυνση

Sky Nik

New Member

π.χ. ένα θέμα που θα λέγεται post για αρχάριους ... οπότε θα παίρναμε την πρώτη ενημέρωση άπό εκει μέσα και εσείς δεν θα απαντούσατε τα ίδια και ίδια . Για παράδειγμα δες πάνω απο το δικό μου θέμα είναι ένα άλλο που λεει ''καινουργιος μία ερωτησούλα'' . Όλα αυτά να πηγαινανε σε ενα θέμα .

Και μετά όποιος θέλει μπορεί να αρχίσει να ψάχνει σε άλλα θέματα και να πάρει παραπάνω ενημέρωση

Άκης

Administrator

Sky Nik είπε:
π.χ. ένα θέμα που θα λέγεται post για αρχάριους ... οπότε θα παίρναμε την πρώτη ενημέρωση άπό εκει μέσα και εσείς δεν θα απαντούσατε τα ίδια και ίδια . Για παράδειγμα δες πάνω απο το δικό μου θέμα είναι ένα άλλο που λεει ''καινουργιος μία ερωτησούλα'' . Όλα αυτά να πηγαινανε σε ενα θέμα .

Και μετά όποιος θέλει μπορεί να αρχίσει να ψάχνει σε άλλα θέματα και να πάρει παραπάνω ενημέρωση
Καλό ακούγεται σαν ιδέα.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα