Καλησπέρα σε όλους . Καταρχήν να πω ότι έχω διαβάσει τις τελευταιες μέρες άπειρα πράγματα τα οποία κάποια μου έδωσαν κουράγιο άλλα με φόβησαν (παρενεργειες) και άλλα με μπέρδεψαν. Δεν έχω ξανακάνει θεραπεία ούτε γνώριζα, πριν ανακαλύψω αυτό το site , απολύτως τίποτα. Μην σας κουράζω είμαι 3V και χάνω σταδιακά μαλλιά από το 2006 , κάθε χρόνο και από λίγα . Αυτό που φοβάμαι περισσότερο είναι πως φέτος την άνοιξη (είναι η περίοδος που μου πέφτουν) θα πέσει το ''τελευταίο οχυρό'' δηλαδή τα μαλλιά εκείνα τα οποία αν τα πατικώσω καλύπτουν το πρόβλημα . Το θέμα είναι πως δεν ξέρω πως θα ξεκινήσω και αν και έχω διαβάσει και άλλους με το ίδιο post πιστεύω ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Κατόπιν 2-3 αγρίων ξενυχτιών που έκανα ρουφώντας απο εδω μέσα οποιαδήποτε πληροφορία μπορούσα αυτό που σκέφτομαι να κάνω είναι να σημειώσω 5-6 θεραπείες απο δω μέσα και να πάω σε έναν γιατρό για να με καθοδηγήσει. Πιστεύετε ότι είναι σωστή αρχή και αν ναι έχετε κάποιον να μου προτείνετε ? Δεν θέλω τις κλασσικές εταιρείες από δω μεσα κατάλαβα αρκετά για αυτές :down :down
Το μαλλί το διατηρώ 5-6 πόντους ωστε να μπορώ να κρύψω τα κενά και σε ενδεχόμενη θεραπεία αν χάσω έστω κάποιες τρίχες (έστω στην αρχή) θα είναι πολύ άσχημο θεαμα οπότε λέω να τα πάρω με την ψιλή .
Τι με συμβουλεύετε γιατί κατάλαβα ότι υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα με γνώσεις καλύτερες και από γιατρούς !!!!!!!!!!!!!!!!!
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Το μαλλί το διατηρώ 5-6 πόντους ωστε να μπορώ να κρύψω τα κενά και σε ενδεχόμενη θεραπεία αν χάσω έστω κάποιες τρίχες (έστω στην αρχή) θα είναι πολύ άσχημο θεαμα οπότε λέω να τα πάρω με την ψιλή .
Τι με συμβουλεύετε γιατί κατάλαβα ότι υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα με γνώσεις καλύτερες και από γιατρούς !!!!!!!!!!!!!!!!!
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων