όσων αφορά τα προιόντα της vichy

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

kwstas

New Member
δε μπορώ να καταλάβω γιατί τόσα πολλά αρνητικά σχόλια για την εταιρεία αυτή

προσωπικά πριν από πολλά χρόνια που είχα έντονη τριχόπτωση αποφάσισα μετά από συμβουλή φίλου γιατρού να δοκιμάσω το Vichy Dercos & Minoxidl εκείνο με τις αμπούλες και το σαμπουάν, και μέσα σε 2 μήνες μπορει και λιγότερο σταμάτησε τελείως η τριχόπτωση, τώρα απλά χρησιμοποιώ το δυναμωτικό σαμπουάν για καθημερινή χρήση και δεν αντιμετώπισα από τότε κανένα πρόβλημα

μπορεί κανείς να μου πεί σε αυτό το thread, γιατί τόση αρνητικότητα στα προιόντα της vichy;

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vrm

Member
Απ: όσων αφορά τα προιόντα της vichy

Αρκετά είναι τα μελη του φόρουμ που έχουν χρησιμοποιήσει τα προιόντα της vichy και δεν έμειναν ευχαριστημένοι. Οπως είχαν πεί και οι ίδιοι "πεταμένα λεφτά"...
Απο την άλλη, τα συστατικά της dercos δεν είναι καταλληλα για την αντιμετώπιση της ανδρογενετικης αλωπεκίας...

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

αν μπορέσεις να δικαιολογήσεις την εμμονή σου στα προϊόντα vichy-φωτογραφίες,μελέτες κ.α
θα καθίσω και εγώ να ασχοληθώ με ακόμα 1 εταιρία που δεν εξειδικεύεται στην τριχόπτωση και μας δουλεύει εδώ και 10+ χρόνια με διάφορα "πρωτοποριακά" προϊόντα :knup:

Άκης

Administrator

kwstas είπε:
Εγώ όταν δεν γνώριζα και χρησιμοποίησα προϊόντα της, δεν είδα τπτ. Άρα, αν μιλάω εγώ προσωπικά για τα προϊόντα της, μιλάω επειδή τα δοκίμασα.

Ωστόσο, τώρα που γνωρίζω περισσότερα, μπορώ να πω ότι και ο vrm, "τα συστατικά της dercos δεν είναι καταλληλα για την αντιμετώπιση της ανδρογενετικης αλωπεκίας".

kwstas

New Member

Άκης είπε:
[quote author=kwstas link=topic=1673.msg29653#msg29653 date=1269079713]
Εγώ όταν δεν γνώριζα και χρησιμοποίησα προϊόντα της, δεν είδα τπτ. Άρα, αν μιλάω εγώ προσωπικά για τα προϊόντα της, μιλάω επειδή τα δοκίμασα.

Ωστόσο, τώρα που γνωρίζω περισσότερα, μπορώ να πω ότι και ο vrm, "τα συστατικά της dercos δεν είναι καταλληλα για την αντιμετώπιση της ανδρογενετικης αλωπεκίας".
[/quote]
σίγουρα μα και η ίδια η vichy λέει πως τα προιόντα της δεν έχουν ισχύ σε άτομα στα οποία η τριχόπτωση έχει γενετικά αίτια

παρόλα αυτά δε μπορεί κανείς να αμφισβητήσει το γεγονός ότι σε όλες τις άλλες περιπτώσεις τα προιόντα της vichy μπορούν να κάνουν θαυμάσια δουλειά

geofish

New Member

Πριν 10 χρόνια είχα κάνει την αγωγή της dercos για 6 μήνες δεν μπορώ να πω ότι μου περιόρισε την τριχόπτωση αλλά σίγουρα είδα μια βελτίωση στην ποιότητα της τρίχας.
Εξαιτίας αυτού ξανάκανα την αγωγή πριν 5 χρόνια για έναν ολόκληρο χρόνο. Αποτέλεσμα όχι μόνο μου περιόρισε την τριχόπτωση αλλά μου έκανε και τα μαλλιά χειρότερα.
Συμπέρασμα από εμένα, δεν κάνει τίποτα για την τριχόπτωση και πάρα πολύ ακριβό σαν προϊόν.

magic810

New Member

Kwstas δεν υπαρχει αρνητικοτητα για τα προιοντα της vichy απλα οποιος τα εχει δοκιμασει οσον αφορα παντα τη σειρα για την τριχοπτωση παραθετει και την αποψη του ....δεν ειναι κακο αυτο...

Και εγω τα εχω δοκιμασει χωρις να δω κατι ιδιαιτερο......

Απο κει και περα αφου ειδες εσυ εχει καλως δεν χρειαζεται να σου πουνε αλλοι εκατο οτι ειναι καλο προιον για να πειστεις οτι δουλευει σε εσενα.....
Απτην στιγμη που το ειδες εσυ τα λογια ειναι περιττα.... :)

Hopefull

New Member

kwstas είπε:
προσωπικά πριν από πολλά χρόνια που είχα έντονη τριχόπτωση αποφάσισα μετά από συμβουλή φίλου γιατρού να δοκιμάσω το Vichy Dercos & Minoxidl εκείνο με τις αμπούλες και το σαμπουάν

δεν εχω ασχοληθει με αυτα ποτε και δε ξερω τι ειναι αλλα...αν εχει minoxidil προφανως αυτο σου εκανε δουλεια. Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αμπαλαρουν τη μινοξιδιλη με κατι και καλα extra συστατικα και τη πουλανε σε μεγαλη τιμη και τα κονομανε. την ιδια δουλεια θα σου εκανε και η πολυ πιο φτηνη μινοξιδιλη και μαλλον και καλυτερη

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

Άκης είπε:

ακριβως το ιδιο επαθα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα