τριχοπτοσι τελος!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Τελις

New Member
Καλισπερα,

Ειμε απο Κυπρο, ειχα σοβαρο κλιρονομικο προβλιμα με τα μαλια μου, κσεκινισα να τα χανο απο τιν ηλικια τον 20, εχασα μεγαλο ποσοστο στο πισο μερος και κροταφους..δοκιμασα διαφορες θεραπιες αλλα δεν ειχα δη καμια βελτιοσι..αντιθετος χιροτερεπσε η κατατασι μου. Για καλη μου τιχη επεσα επανο στα videos της κι. Κουλα Γερου, αρχικα μου φανικε τρελο με το αγγιγμα τον χεριο τις να επαναφερι τα χαμενα μαλια. πανο στιν απελπισια μου αποφασια να το δοκιμασο και αφτο! ξεκινισα περιπου πριν 2 μινες τι θεραπια, η τριχοπτοσι σταματισε εντελος και βλεπο σινεχος νεα μαλια να φιτρονουν εκι οπου ηταν μονο δερμα.. δεν προσπαθο να πισο κανενα σας αλλα ουτε και να κανο διαφιμισι τισ Κ. Γερου, αλλα ξερο απο προτο χερι πος εινε να χανις τα μαλια σου και να τρεχις απο πορτα σε πορτα με αποτελεσμα μονο το χασιμο του χρονου και χριματον. 10000 εφχαριστο στι χρισι γινεκα κ. γερου

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Toppikistis

New Member
Απ: τριχοπτοσι τελος!

Καλώς ήρθες "Τέλις"...
Θα μπορούσες μήπως να μας πεις ποιό είναι το κόστος της θεραπείας στην κα.Γέρου;

BLuEArMy

Member

Μάθε να γράφεις Ελληνικά πρώτα και ύστερα ξαναποστάρεις εδώ μέσα άλλη βλακεία!
Αυτή είναι μια τσ@ρλ@τάνος που λέει ότι χαϊδεύει τα μαλλιά και μεσα σε 2 ώρες μεγαλώνουν κατα 4-5cm! :D

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

@τελις αφού έλησες το πρόβλημα της τριχόπτωσης τώρα πρέπει να αρχίζεις να μαθένεις και ορθογραφία σιγά σιγά. Το συγκεκριμένο θέμα υπάρχει εδώ http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2663.msg52715.html#msg52715 , όποιος θέλει ας επικοινωνήσει με την Κ. Κούλα για να βγάλει μαλλιά, αν μετά βγείτε στην αννίτα και φωνάζετε την γνωστή ατάκα δεν θα φταίει κανείς. Το θέμα κλειδώνει.

Άκης

Administrator

Ενημερωτικά, οι Τελις και κουλα γέρου έχουν ban-αριστεί.
Αν η κυρία κούλα με τα μαγικά δάχτυλα της, μπορέσει να ξεκλειδώσει το θέμα από το πληκτρολόγιο της, της το χαρίζω να γράψει ότι θέλει :)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα