τα φωτα σας..!!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

gelisva

New Member
τι νεα παιδες?εχω ξαναγραψει για αυτο το θεμα αλλα δεν απαντησε κανεις...εχω φτιαξει το διαλυμα του georgetoumpa περιεχει μινοξ 5γρ η οποια ειναι σε σκονη και φαινετε μεσα στο διαλυμα, πριν εφαρμοσω στα μαλλια πρεπει να κουνησω καλα το μπουκαλακι και μετα να βαλω...και ερωτω ειναι νορμαλ να ειναι σε στερεα μορφη η μινοξ..??αποροφιεται απο το δερμα ετσι οπως ειναι σε σκονη..??ευχαριστω..βλεπω την μινοξ στο δερμα μου διπλα απο τις ριζες της τριχας οταν στεγνωνει..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: τα φωτα σας..!!

αυτο σημαινει οτι δεν εχει διαλυθει σωστα η σκονη μινοξιδιλης μεσα στο διαλυμα
και λογο βαρυτητας καθετε κατω στο πατο

με το να την ανακατευσεις δεν κερδιζεις και πολλα
καθως θα ανυψωθεί η σκονη και θα χαθει προσωρινά μεσα στο διαλυμα
αν παρατηρησεις μετα απο κανενα 15 λεπτο περιπου θα δεις οτι η σκονη παλι καθετε κατω

οποιος την εκανε κατι δεν εκανε σωστα

tropheus

Well-Known Member

gelisva είπε:
τι νεα παιδες?εχω ξαναγραψει για αυτο το θεμα αλλα δεν απαντησε κανεις...εχω φτιαξει το διαλυμα του georgetoumpa περιεχει μινοξ 5γρ η οποια ειναι σε σκονη και φαινετε μεσα στο διαλυμα, πριν εφαρμοσω στα μαλλια πρεπει να κουνησω καλα το μπουκαλακι και μετα να βαλω...και ερωτω ειναι νορμαλ να ειναι σε στερεα μορφη η μινοξ..??αποροφιεται απο το δερμα ετσι οπως ειναι σε σκονη..??ευχαριστω..βλεπω την μινοξ στο δερμα μου διπλα απο τις ριζες της τριχας οταν στεγνωνει..

Προφανώς αυτός που σου έφτιαξε το διάλυμα δεν έχει διαβάσει αυτό : http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,882.0.html ;D ;D ;D

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

σωστα ειδικα ετσι αναλυτικα που τα εγραψε ο tropheus
ειναι δυσκολο να αποτυχεις 8)

gelisva

New Member

ωραια τσαμπα το βαζω τοσο καιρο δηλαδη..θα ζεστανω το υπολοιπο και θα το βαλω μεσα στη μινοξ..που ειναι στο πατο..??ε?

tropheus

Well-Known Member

gelisva είπε:
ωραια τσαμπα το βαζω τοσο καιρο δηλαδη..θα ζεστανω το υπολοιπο και θα το βαλω μεσα στη μινοξ..που ειναι στο πατο..??ε?

Το θέμα είναι ότι εκεί μέσα υπάρχει ένα ολόκληρο κοκτεϊλ ... Πάντως η ιδέα να το ζεστάνεις και να το αναδεύσεις καλά (3-4 λεπτά) δε μου φαίνεται κακή ....
(ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΤΟ ΒΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ... :explod )

gelisva

New Member

το κανα..τα ιδια μου..στον πατο η μινοξ...ρε συ tropheus ετσι που τη βαζω τη μινοξ κανει τιποτα σε σκονη ετσι οπως ειναι?

tropheus

Well-Known Member

gelisva είπε:
το κανα..τα ιδια μου..στον πατο η μινοξ...ρε συ tropheus ετσι που τη βαζω τη μινοξ κανει τιποτα σε σκονη ετσι οπως ειναι?

Δε νομίζω .... Η minox έχει κρυσταλλοποιηθεί οπότε ο βαθμός απορρόφησής της είναι σχεδόν μηδενικός ...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα