συνδυασμος propecia με revivogen

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

zafi1988

Member
θα μπορουσα να κα νω εναν συνδυασμο αυτων των δυο?απο οτι ξερω και τα δυο μπλοκαρουν την dht me διαφορετικο τροπο...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: συνδυασμος propecia με revivogen

:welc: και καλή συνέχεια, γράφε όμως με μικρά γράμματα γιατί είναι κανόνας του φορουμ. Το propecia είναι δυνατό dht blocker, το revivogen είναι πιο αδύναμο dht blocker με μερικά συστατικά για regrowth. Ουσιαστικά δεν υπάρχει λόγος να τα συνδιάσεις και τα 2.

Maria

New Member

γειά σου zefi, το propecia θα κανει όλη τη δουλειά κι όχι το revivogen... κράτα τα λεφτά σου να αγοράζεις προπεσια και μην ξοδεύεις λεφτα σε προϊόντα αμφιβόλου αποδοτικότητας...

Προσωπικά έχω δοκιμάσει ρεβιβοτζεν κανα 4μηνο και το μόνο που μου προκάλεσε ήταν σμηγματορροϊκή δερματίτιδα... Από προσωπική εμεπιρία επίσης έχω καταλάβει ότι η δουλειά γίνεται από μέσα κι όχι με τα τοπικά σκευάσματα.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Maria είπε:
γειά σου zefi, το propecia θα κανει όλη τη δουλειά κι όχι το revivogen... κράτα τα λεφτά σου να αγοράζεις προπεσια και μην ξοδεύεις λεφτα σε προϊόντα αμφιβόλου αποδοτικότητας...

Προσωπικά έχω δοκιμάσει ρεβιβοτζεν κανα 4μηνο και το μόνο που μου προκάλεσε ήταν σμηγματορροϊκή δερματίτιδα... Από προσωπική εμεπιρία επίσης έχω καταλάβει ότι η δουλειά γίνεται από μέσα κι όχι με τα τοπικά σκευάσματα.

το revivogen δεν προκαλεί σμηγματορροική δερματίτιδα, το αν εσύ ήταν να πάθεις "σμηγματορροική δερματίτιδα" με ή χωρίς την χρήση του και νομίζεις ότι ευθήνεται αυτό, είναι άλλη ιστορία. Συγνώμη κι όλας αλλά τι αποτελέσματα περίμενες να δεις σε 4 μήνες απο ένα φυτικό dht blocker? Ειλικρινά έχω βαρεθεί τύπους σαν εσένα που δεν ξέρουν τι τους φταίει και χρησιμοπιούν το revivogen ως αποδιοπομπαίο τράγο. Το revivogen δεν υποσχέθηκε ποτέ θαύματα. Οι φωτογραφίες στο site του είναι όντως πολύ καλές για να είναι αληθινές, αλλά πες μου εσύ ένα site άλλου προιόντος που να μην έχει ανάλογες φωτογραφίες. Αυτό είναι μόνο θέμα marketing και τίποτα άλλο. Κανένα προιόν δεν δουλεύει σε όλους, αν ήταν έτσι θα την είχαμε βρει την λύση τόσο καιρό. Για την τιμή του είναι όντως τσιμπημένη, αλλά πόσα άλλα άχρηστα προιόντα διαφημίζονται στην tv με την ίδια τιμή? Για το τελευταίο κάνεις λάθος, ότι τα τοπικά δεν δουλεύουν. Η σπίρο δεν δουλεύει δηλαδή? Ούτε η μίνοξ?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα