σπυρακια στο τριχοτο

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Agahnim

Member
καλησπερα. μπορειτε να μου πειτε η να μου δωσετε καποια τοπικς να διαβασω πια ειναι τα αιτια που προκαλουν σπυρακια στο τριχοτο τις κεφαλης καθως και λιπαροτιτα? (απ οσα εχω διαβασει στο φορουμ, αυτα τα 2 πανε πακετο), καθως και τροπους αντιμετοπισης του προβληματος?


επισεις τι σχεση μπορει να εχουν αυτα με την τριχοπτωση??

σημειωση: δεν ακολουθω καμια θεραπεια μεχρι στιγμης/δεν βαζω κανενα φαρμακο στο κεφαλι μου για την τριχοπτωση
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vayero

Member
Απ: σπυρακια στο τριχοτο

Αυτό το πρόβλημα έχω κι εγώ το τελευταίο διάστημα μαζί με έντονη τριχόπτωση, δεν ξέρω αν οφείλεται σε σπιρονολακτόνη που χρησιμοποιώ ή στο azelaic acid που περιέχει η μινοξιδίλη ή τέλος πάντων κάτι άλλο αν είναι. Πάντως με ανησυχεί κι εμένα.
 

Agahnim

Member
Απ: σπυρακια στο τριχοτο

δεν νομιζω να οφειλετε σε καποιο φαρμακο απο τι στιγμη που δεν εχω βαλει ποτε κανενα στο κεφαλι μου και το εχω.βασικα το εχω παρα πολυ καιρο αλλα πιστευα οτι απλα "ετσι ειναι το μαλι μου".τωρα που κουρεφτικα ανακαλιψα και τα σπυρακια.αυτοι οι πονοι που ενιο8α ηταν τα σπυρακια.καπου στο φορουμ ειχα διαβασει οτι σπυρακι στο κεφαλι=σμυγματογενεις δερματιτιδα
 

akishellas3

Well-Known Member
Απ: σπυρακια στο τριχοτο

Ρε παιδια κ εγω βγαζω σπυρακια στο κεφαλι με πυον τελευταια αν κ βαζω αλοη 99% κ emu oil,τι σπυρο δεν τη βαζω μην ειναι απο αυτη αλλα κ παλι ,fungoral ανα τρεις μερες,τι να κανω γαμω το κερ... μου βγαζω κ στους κροταφους ? Βλεπω κ αλλη αραιωση εντωμεταξυ . Σαμπουαν χρησιμοποιω το revita κ ενα αλλο με show palmetto μεσα .
Τωρα που το σκεφτομαι κανω μασαζ στο κεφαλι ,κροταφους κ ηταν πολυ σφιχτο (πως να το πω)το δερμα κ μαλακωσε μετα,να παιζει τιποτα με αυτο η ιδεα μου να ειναι :chinscratch?
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα