σημαντικο

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

darius

Member
διαχυτη αλωπεκία μου ειπανε κατι παιδια εδω μεσα οτι πασχω απο αυτο θα παρακαλουσα τ μελη ακης παναγιωτης σπυρος fenimore επειδη ειδα οτι εχουνε αρκετες γνωσεις αν θελανε να βοηθησουνε ο καθενς με την αποψη του στο θεμα μοτ ευχαριστω.... [attachment=5224][attachment=5223]

Συνημμένα

• DSC_0346.JPG
    DSC_0346.JPG
    524.6 KB · Προβολές: 329
  • DSC_0342.JPG
    DSC_0342.JPG
    459.4 KB · Προβολές: 337

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos2

Active Member
ρε φιλε γιατι κανεις νεα θεματα συνεχια? συνεχισε αυτο που εχεις....
για την διαγνωση σου εχεις αυτα τα θεματα(σημαντικο,το προβλημα μου ζηταω βοηθεια, βοηθεια...,τριχοπτωση στα 18,τριχοπτωση στα 18 ) 6 διαφορετικα θεματα για την ιδια ερωτηση γραφε τα στο ιδιο θεμα να τα εχεις μαζεμενα να βλεπει ο κοσμος απαντισεις των αλλων που σου απαντησαν να εχουν μια καλυτερη εικονα γενικα να σου απαντησουν.. να ειναι ολα συγκεντρομενα, ετσι οπως αλαζεις συνεχια θεμα και δεν εχει νοημα δεν κερδιζεις κατι.. δεν θα καταφερεις να σου απαντησουν περισσοτερα ατομα απλα χανεις την συγκεντρωση των αποψεων για την περιπτωση σου.

darius

Member
gianniskritikos2 είπε:
ρε φιλε γιατι κανεις νεα θεματα συνεχια? συνεχισε αυτο που εχεις....
για την διαγνωση σου εχεις αυτα τα θεματα(σημαντικο,το προβλημα μου ζηταω βοηθεια, βοηθεια...,τριχοπτωση στα 18,τριχοπτωση στα 18) 6 διαφορετικα θεματα για την ιδια ερωτηση γραφε τα στο ιδιο θεμα να τα εχεις μαζεμενα να βλεπει ο κοσμος απαντισεις των αλλων που σου απαντησαν να εχουν μια καλυτερη εικονα γενικα να σου απαντησουν.. να ειναι ολα συγκεντρομενα, ετσι οπως αλαζεις συνεχια θεμα και δεν εχει νοημα δεν κερδιζεις κατι.. δεν θα καταφερεις να σου απαντησουν περισσοτερα ατομα απλα χανεις την συγκεντρωση των αποψεων για την περιπτωση σου.

μηπως και μ βοηθησουνε τ μελοι που ειανι εδω μεσα γιατι δεν βλεπω πολυ ανταποκριση και ξερουμε οτι αυτο ειανι για ν βοηθαμε ο ενας τν αλλον εχω γινει πριξα οκ τ ξερω αλλα εχω προβλημα οπως ολοι εδω μεσα ειαμι ασχετος κ προσπαθω ν βρω πατηματα

gianniskritikos2

Active Member
αν σου ειναι ευκολο να βαλεις και φοτογραφιες απο crown( το πισο μερος που λεμε καραφλιτσα) και απο τα πλαινα να δουν τα παιδια την πυκνωτιτα και εκει να σου απαντησουν με μεγαλυτερη σιγουρια.

darius

Member
gianniskritikos2 είπε:
αν σου ειναι ευκολο να βαλεις και φοτογραφιες απο crown( το πισο μερος που λεμε καραφλιτσα) και απο τα πλαινα να δουν τα παιδια την πυκνωτιτα και εκει να σου απαντησουν με μεγαλυτερη σιγουρια.

λοιπον θα ανεβασω αλλα τωρα τ εκοψα μ την 1 εχει θεμα αυτο μετραει? θα αφησω κ αυτο τ ποστ δεν θ κανω αλλο πανω σε αυτο τ θεμα συγνωμη φιλε μου που τ κανω αυτο αλλα ειανι απο το ανχος δεν θα ξαναγινει θα ανεβασω σημερα τ βραδυ κιαλες φοτο στα θεματα που εχω ανιξει

gianniskritikos2

Active Member
εχθες ευτιαξες ενα θεμα για να σε βοηθησουν με διαγνωση μεσα σε 12 ωρες γεμισες 2 ολοκληρες σελιδες δεν ειναι ανταποκριση αυτη?ειπες απο οτι θυμαμαι να κανεις εξετασεις.. οποτε μετα βλεπεις τι εχεις... εγω αν και επιδει εχω αντιθετες αποψεις με παραπολα ατομα εχω πει να μην εκφραζω την γνωμη μου για να μην προκαλω προβληματα δεν σου προτεινω να κανεις κατι αλλα νομιζω εχεις διαχυτη αραιωση ΑΑ αμα οι εξετασεις ειναι ολες καλες αμα τα πλαινα μαλλια ειναι ποιο πυκνα με διαφορα το ποιο πιθανο να ειναι αυτο..

αμα ειναι πολι κοντα προσπαθυσε να διξεις την πυκνωτιτα πλησιασε αρκετα την καμερα για να φενονται οι τριχουλες να δουμε αποστασεις

εμπειρα ατομα που νομιζω πως μπορουν να σε κατατοπησουν αφου κανεις εξετασεις ειναι ο καπα ο τροφεας ο chs που σου εδωσε ειδη μια γνωμη crossfire ο ακης fenimore και αλλοι ακομα... περιμενε λοιπον και απο αυτα τα ατομα.

darius

Member
gianniskritikos2 είπε:
εχθες ευτιαξες ενα θεμα για να σε βοηθησουν με διαγνωση μεσα σε 12 ωρες γεμισες 2 ολοκληρες σελιδες δεν ειναι ανταποκριση αυτη?ειπες απο οτι θυμαμαι να κανεις εξετασεις.. οποτε μετα βλεπεις τι εχεις... εγω αν και επιδει εχω αντιθετες αποψεις με παραπολα ατομα εχω πει να μην εκφραζω την γνωμη μου για να μην προκαλω προβληματα δεν σου προτεινω να κανεις κατι αλλα νομιζω εχεις διαχυτη αραιωση ΑΑ αμα οι εξετασεις ειναι ολες καλες αμα τα πλαινα μαλλια ειναι ποιο πυκνα με διαφορα το ποιο πιθανο να ειναι αυτο..

αμα ειναι πολι κοντα προσπαθυσε να διξεις την πυκνωτιτα πλησιασε αρκετα την καμερα για να φενονται οι τριχουλες να δουμε αποστασεις

εμπειρα ατομα που νομιζω πως μπορουν να σε κατατοπησουν αφου κανεις εξετασεις ειναι ο καπα ο τροφεας ο chs που σου εδωσε ειδη μια γνωμη crossfire ο ακης fenimore και αλλοι ακομα... περιμενε λοιπον και απο αυτα τα ατομα.

εε τ πλαινα κ τ πισω ειναι ποιο πυκνα.. αλλα τ πλαιανα κ τα πανω ειναι ποιο σκουρα σαν χρωμα ενω τ μπροστα πανω μαλλια μου ειανι ανοιχτοχρωμα αρκετα .. κατι αλλο η διαχυτη αραιωση αλλη κατηγορια κ αλλο ι α/α π ανεφερες?

panoslydios

New Member
Koιτα κανεις δεν κατεχει τη λυση.

Μονο οταν θα ερθεις σε ισορροπια με τη φυση θα δεις αναγεννηση.
Εκει ειναι η λυση.

Θα πρεπει να αφησεις ολες τις ανθυγιεινες συνηθειες .
Μην ακους τους αλλους που αυτοδηλητηριαζονται.Για αυτο το λογο
εχουν νευρα και δεν βλεπουν αποτελεσματα,γιατι ποτε ενα δηλητηριο δεν θα δωσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ
αναγεννηση.

Ξεκινα βουρτσισμα(δες νημα ''φυσικη θεραπεια'') και μικροβελονισμο
(δες νημα ''σωστη χρηση derma roller'').

Zησε με φρουτα,μουρα ,χυμους φρουτων ,καρπους δεντρων και λαδια τους,μελι και απιονισμενο νερο(φτιαξε το δικο σου).

Υπαρχουν απειρα βοτανα για την τριχοπτωση.Απλα μην αγορασεις τα βιομηχανικα συνθετικα χαπια τους.
Πεταξε ολα τα χημικα αν μπορεις σε μπανιο και κουζινα και αντικατεστησε τα με φυτικα .

Εχω δημιουργησει και ενα νημα εδω με μασαζ που ο john christopher ισχυριζεται οτι και τελειως καραφλος μπορει να βγαλει full μαλλι σε βαθος χρονος. http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8434-post-102155.html#pid102155

Αν θελεις ακολουθησε το φυσικο δρομο.Θα πρεπει ομως να αφησεις ολες εκεινες τις συνηθειες που σου δημιουργουν οξινο αιμα και σε τρωνε απο μεσα σιγα σιγα,δηλαδη σε γερνανε.

Καποιοι ανθρωποι ποτε δεν βαζουν μυαλο και συνεχιζουν το χημικο δρομο.Μακαρι να ειχαμε ενα φορουμ με Πραγματικη εναλλακτικη θεραπεια κατα της τριχοπτωσης και θα ειμασταν σε πολυ καλυτερο επιπεδο.

Και μην ξεχνας τη ψυχικη διαθεση .Αλλα αν ψαχνεις την ευτυχια σε λαθος μερη,δυστυχως καταληγει σε στενοχωρια και μιζερια.

gianniskritikos2

Active Member
τον τακουλι μην τον ακους τρολλερας ειναι ο σφινας σημερα εκανε εγγραφη παλι τροςι μπαν συνεχια μην διαβαζεις καν τι λεει παλευει να σου καταστρεψει το θεμα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα