προπυλενικη γλυκολη

kos1987

New Member
Γνωριζει κανεις ποσο διαστημα παιρνει να απορροφηθει απο το δερμα μια ουσια που ειναι διαλυμενη στη pg ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kos1987

New Member
Απ: προπυλενικη γλυκολη

βασικα με ενδιαφερει για τις λοσιον που βαζουμε σε αναλογια 30-50%.Αν γνωριζεις λεπτομερειες :worshipper

soylios

Member

εγω φτιαχνω το zix 100μλ 70αρι οιπνευμα και 50ml pg σε ποσοστο ειναι 33.3% , βαζω 5μλ 2μπροστα και 3 πισω θελει τουλαχιστον 30 λεπτα εως 45 για να αποροφηθει πληρως τωρα βαιβαια αμα μοιραζα 2ml στην ιδια επιφανεια θα στεγνωνε πιο γρηγορα

kos1987

New Member

Η μινοξ που βαζω παιρνει καμια ωρα μεχρι να απορροφηθει.Απλα καπου ειχα διαβασει, δεν θυμαμαι που, οτι για 4 ωρες μετα απο εφαρμογη ενος τοπικου δεν πρεπει να λουζεσαι, τωρα ηταν σπιρο του lee, μινοξ...τεσπα δε νομιζω η απορροφηση να διαρκει παραπανω απο 5-6 ωρες

soylios

Member

μπορει να θελει και 1 ωρα δεν το εχω χρονομετρησει περιπου στα 45 λεπτα σε εμενα στεγνωνει δηλαδει δεν φενεται το μαλι βρεγμενο ισως να οφειλετε οτι βαζω πολυ οινοπνευμα , μινοξ δεν εχω χρησοιμοποιησει αλλα νομιζω περιεχει περιπου 50%pg και λιγοτερο οινοπνευμα ισως για αυτο θελει παραπαω ωρα να αποροφηθει,
σιγουρα οι λοσιον θα πρεπει να μενουν καποιες ωρες στο κεφαλι δεν γνωριζω ακριβως ποσο 5-6 ωρες μεγιστο που λες πιστευω οτι ειναι αρκετες για να δρασει μια ουσια , εγω παντως zix βαζω πρωτου κοιμοιθω μετα αν θα λουστω απογεμα και βραδυ η μονο το βραδυ δηλαδη μενει 14 εως 22 ωρες στο μαλλι

kos1987

New Member

Ενημερωτικα μετα απο αρκετο ψαξιμο στα διαλυματα 50/50% pg/ethanol ο χρονος που μια ουσια παραμενει στο δερμα ειναι περιπου 7 ωρες.

Μπλουζα