προβληματισμος για την θεραπεια μου

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

tsallinia

New Member
Καλησπέρα παιδιά. Καλώς σας βρήκα σε αυτό το υπέροχο φορουμ.

Έχω εδώ και ενα μήνα πρόβλημα τριχόπτωσης και πιθανόν θα μπώ στον θαυμαστό κόσμο της φαλάκρας σύντομα furious3
Φυσικά η ψυχολογία μου έχει πιάσει τάρταρα μιας και είμαι 24 ετών.

Ηθελα να σας ρωτησω το εξης. Πήγα σε έναν δερματολόγο, που θεωρείται κορυφαίος στα ιωάννινα και μου έκανε εξέταση τρίχας. Βέβαια η εξέτασή της δεν κράτησε πάνω απο ένα λεπτο...
Μου είπε οτι είμαι στο πρώτο στάδιο φαλάκρας. Γενικά έχω έντονη αραίωση μπροστά, πάνω απο το δόξα πατρί, ενώ πισω και πλάγια το μαλί είναι πυκνό.
Ο γιατρος μου έδωσε την εξής θεραπεία: βιταμίνες anacaps της ducray, και ένα spray της frezyderm ονοματι hair force, το οποιο ανεμειχθη με ενα φαρμακο της bayer( mf. sabi... κατι).

Είναι καλή η θεραπεία?
Να πάρω μία δεύτερη γνώμη?
ΞΈΡΕΤΕ ΚΆΠΟΙΟΝ ΚΑΛΌ ΔΕΡΜΑΤΟΛΌΓΟ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ?
Εχω ελπίδες να σώσω το μαλλί μου, αν οντως έχω μπει στο 1 σταδιο φαλακρας, η άδικα το ψάχνω?

ευχαριστώ πολύ

Και πάλι καλώς σας βρήκα παιδια.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tsallinia

New Member
Απ: προβληματισμος για την θεραπεια μου

δεν υπαρχει καποιος που να μπορει να με βοηθησει?

kapa

Μέλος του προσωπικού

αν γραψεις αναλυτικα την θεραπεια που ακολουθεις μπορω να λυσω ολες τις αποριες :)

xk

Active Member

μη πηγαινεις στους δερματολογους για ζητηματα τριχοπτωσης...τα πιο τζαμπα λεφτα που χουμε δωσει εδω μεσα και τα πιο τζαμπα και ευκολα λεφτα που παιρνουν αυτοι χωρις να μπορουν(και το ξερουν καλα) να δωσουν λυση στο προβλημα.

jimakos88

New Member

xk είπε:
μη πηγαινεις στους δερματολογους για ζητηματα τριχοπτωσης...τα πιο τζαμπα λεφτα που χουμε δωσει εδω μεσα και τα πιο τζαμπα και ευκολα λεφτα που παιρνουν αυτοι χωρις να μπορουν(και το ξερουν καλα) να δωσουν λυση στο προβλημα.
+1 φίλε xk!ούτε καν έρχονται σε επαφή με τους εκτός συνόρων "συναδέλφους" τους ή επιστήμονες που ασχολούνται σε ζητήματα καινοτομίας για την τριχόπτωση(πχ acell-histogen) που κανονικά θα έπρεπε να τους ενδιαφέρει αν μη τι άλλο για την ενημέρωση του κόσμου.....(αλλά αν υπάρχουν προμήθειες με τις ήδη υπάρχουσες θεραπείες who gives a f@#k about new promising ones?)

Maria

New Member

tsallinia καλως ήρθες! (υποθέτω ότι είσαι άντρας από την περιγραφή του προβλήματος..) δε μας λες ακριβώς τι περιέχει η λοσιόν που σου έδωσε ο γιατρός. Έχει μινοξιδίλη μέσα;; Είναι must για την επανέκφυση των μαλλιών..

Η γνώμη μου για τις κάψουλες: πεταμένα λεφτά (όχι μόνο για τις συγκεκριμένες, αλλά για όλες). Όταν πρόκειται για ανδρογεννετικού τύπου αλωπεκία, είναι ανούσιο να καταναλώνεις τέτοια προϊόντα....

Για φιναστερίδη σου είπε τίποτα; Είμαι από Αθήνα και δεν ξέρω να σου συστήσω γιατρό, ούτε καν στην Αθήνα δεν έχω βρει κάποιον καλό -κι έχω πάει σε αρκετούς... πικρή ιστορία..

Μη χάνεις πολύ χρόνο σε γιατρούς. Τα φάρμακα που βοηθάνε είναι μινοξιδίλη και φιναστερίδη (στους άντρες) και λούσιμο με σωστό σαμπουάν. Διάβασε όσο μπορείς στο φόρουμ να ενημερωθείς. 'Ετσι θα είσαι σε θέση να κρίνεις και τι σου λένε οι γιατροί, αν επισκεφτείς κι άλλους.. Καλή επιτυχία σου εύχομαι και καλή συνέχεια στον αγώνα!!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα