ποια θεραπεια ειναι η σωστη

panos.m

New Member
Εχοντας επισκεφθει αρκετους Δερματολογους και μην μπορωντας να βγαλω ακρη καθως ο καθενας ελεγε το μακρυ του και το κοντο του.
Επελεξα να ανοιξω αυτο το θεμα εδω, Καθως πιστευω, μαλλον ειμαι σιγουρος πως πολλα παιδια απο εδω ισως γνωριζουν πολλα περισσοτερα και ειναι πιο ψαγμενα σε οτι αφορα το τριχωτο της κεφαλης απο καποιους δερματολογους.
Σε οτι με αφορα προσωπικα ειμαι ενα σταδιο Νorwood 5 και προτιμαω θεραπειες σε τοπικη μορφη και φυτικα συμπληρωματα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

NektariosPetrop

New Member
Καλησπέρα φίλε μου,
από την όποια εμπειρία που έχω από την δική μου υπόθεση αποκλειστικά (επιθετική τριχόπτωση από τα 17 και πηγαίνοντας ολοταχώς για Norwood 5-6, τώρα 29 χρονών) μπορώ να πώ με βεβαιότητα ότι εάν θέλεις να σώσεις τα μαλλιά σου πρέπει να πάς στο χάπι. Οι τοπικές θεραπείες δεν είναι τόσο δυνατές ώστε να σε σταθεροποιήσουν και να σου δώσουν τις καλύτερες πιθανότητες στο μέλλον να κάνεις μια μεταμόσχευση.
Από δερματολόγους μην περιμένεις να βγάλεις άκρη. Χωρίς να τους μειώνω πιο πολύ θα σε μπερδέψουν παρά θα σε βοηθήσουν. Διάβασε εδώ στο φόρουμ έχει πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια ολοκληρωμένη εικόνα για το θέμα της αλωπεκίας.

panos.m

New Member
Καλησπέρα φίλε μου,
από την όποια εμπειρία που έχω από την δική μου υπόθεση αποκλειστικά (επιθετική τριχόπτωση από τα 17 και πηγαίνοντας ολοταχώς για Norwood 5-6, τώρα 29 χρονών) μπορώ να πώ με βεβαιότητα ότι εάν θέλεις να σώσεις τα μαλλιά σου πρέπει να πάς στο χάπι. Οι τοπικές θεραπείες δεν είναι τόσο δυνατές ώστε να σε σταθεροποιήσουν και να σου δώσουν τις καλύτερες πιθανότητες στο μέλλον να κάνεις μια μεταμόσχευση.
Από δερματολόγους μην περιμένεις να βγάλεις άκρη. Χωρίς να τους μειώνω πιο πολύ θα σε μπερδέψουν παρά θα σε βοηθήσουν. Διάβασε εδώ στο φόρουμ έχει πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια ολοκληρωμένη εικόνα για το θέμα της αλωπεκίας.
Καλησπερα.
Αναφερω πως προτιμω τις τοπικες θεραπειες και εξηγω του λογους .
Ειμαι στον 5 μηνα μια τετοιας θεραπειας με 5% μινο και 0,3% φινα σε αφρο και καποια χαπακια της vitaminity (φυτικα) και αδερφε ειδα αποτελεσμα πολυ καλο!
Αρα δεν υπαρχει λογος για κατι πιο παρακινδηνευμενο.
Τωρα το θεμα ειναι και ανοιξα αυτο το νημα κατα ποσο ειναι σωστα τα ποσοστα τις%?
ποσες εφαρμογες την ημερα ειναι απαραιτητες 1 η 2?
Τι Αλλα συσταστικα πρεπει να περιεχει το σκευασμα σαν συνταγη?
Τι συμπληρωματα χαπακια ειναι τα σωστα για Α.Α
και αρκετα αλλα ακομα τα οποια μπορει να ακουγονται ψιλα γραμματα αλλα ειναι σημαντικα

NektariosPetrop

New Member
Τα δυο μεγαλύτερα όπλα κατα της ανδρογενετικής αλωπεκίας είναι η φιναστερίδη ως DHT Blocker και μετά η μινοξυδίλη για ανάπτυξη και ενδυνάμωση των τριχών. Από την στιγμή που η θεραπεία που έχεις επιλέξει σου φέρνει καλά αποτελέσματα συνέχισε την και μην αλλάξεις κάτι.

Μπλουζα