περι "πριονοτης" hairline

meandros

Member
γεια σας
θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με τον σχεδιασμο της hairline.
σε περιπτωση που καποιος κανει μεταμοσχευση,
εχω προσεξει απο φωτο στο φορουμ αλλα και αλλου οτι τα γραφτς
τοποθετουνται με διαταξη που θυμιζει "πριονι"για πιο φυσικη εμφανιση.
ως εδω ολα καλα.εγω ειμαι NW3A και ισως κανω στο μελλον μεταμοσχευση.αν ομως για λογους αρεσκειας η απο αναγκη σε ενδεχομενο χασιμο των πιο πισω μαλλιων τα περνω με το 1 με την μηχανη τοτε δεν θα φενεται αφυσικο το κεφαλι μου με αυτες τις μυτουλες στην hairline?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member
meandros καλησπερα!αφυσικο θα φαινεται το κεφαλι αν για 3 εκατοστα πισω απτις μυτουλες δεν εχεις καλη πυκνοτητα και αν γενικοτερα δεν ειναι κοντα τα μοσχευματα μεταξυ τους οσο φτανει το ματι καποιου γιατι πιο πισω δεν φαινεται εκτος αν ειναι καποιος πολυ κοντος.
 

meandros

Member
καλησπερα και σε σενα.
μα και πυκνα να ειναι τα πιο πισω παλι απο φυσικου μας δεν ειναι πριονοτη η αρχη της τριχοφυιας μας μπροστα.
και εκτος αυτου εχω δει οτι βαζουν περισσοτερα γκραφτς στο πρωτο εκατοστο μπροστα.αν καποιος μετα την επιτυχη μεταμοσχευση θελει να χτενιζει τα μαλλια του προς τα κατω δεν θα φαινεται παραξενο αυτη η πιο μεγαλη πυκνοτητα.
 

tropheus

Well-Known Member
Φίλε meandros το σχέδιο της "πριονωτής" hairline έτσι όπως το βλέπεις να φαίνεται από τις γραμμές που σχεδιάζονται πάνω στο κεφάλι δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπεις όταν φυτρώνουν τα μαλλάκια υπό την έννοια ότι δεν είναι σε καμία περίπτωση τόσο έντονο. Έτσι όπως και όσο και αν κόψεις τα μαλλάκια φαίνεται απόλυτα φυσικό.

Επιπλέον μπορεί τα μαλλάκια στο πρώτο εκατοστό να είναι πιο πυκνά αλλά και πάλι όπως και να τα χτενίσεις δε φαίνεται κάτι αφύσικο γιατί ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν είναι και τόσο πυκνά όσο πιστεύεις εσύ και όσοι δεν έχουν κάνει μεταμόσχευση ...
 
Μπλουζα