οσον αφορα το proscar

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

panos87

New Member
παιδία διαβάζω εδω κ τρεις μέρες αυτό το forum και συλλεγω πληροφορίες.Μετά από όλα οσα διάβασα πήγα σημερα σε εναν δερματολόγο αφροδησιολόγο αποφασισμένος να μου γράψει το propecia αλλά με αποθάρυνε τρομερά...λεγοντας μου για παρενέργιες στον ερωτικό τομεα κλπ. εγώ χρησημοποιώ regain 1 χρόνο τώρα..τα μαλλια πεφτούν αλλα με αργους ρυθμους πλέον αλλα εμενα με ενδιαφερει να καλύψω και τα χαμένα κατι το οποιο δεν συμβαίνει...σήμερα ο γιατρος μου εγραψε τα εξής:seba med shampoo,delousil αμπούλες και να συνεχίσω το regain μαζι με ενα συμπληρωμα biocap...γνωριζετε τα προιόντα??τελικα το propecia κατα ποσο ειναι αξιόπιστο και ασφαλές
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag

New Member
Απ: οσον αφορα το proscar

φίλε pano νόμιζες οτι έτσι απλά θα στο συνταγογραφούσε?Αυτά δε γίνονται εδώ.
Την ίδια αντίδραση είχε κ ο δικός μου δερματολόγος,με απέτρεψε εντελώς.Δε μου είναι παράλογο όμως.Μπορεί να έχει εγκριθεί από τον FDA αλλά με τον ΕΟΦ τι γίνεται?Έχει δώσει άδεια να γίνεται συνταγογράφηση φιναστερίδης για τριχόπτωση?Αν ξέρει κάποιος ας πει γιατί πάντα είχα αυτή την απορία.
Αν δεν έχει δώσει είναι λογικό να σε αποτρέπει ο γιατρός πόσο μάλλον να στο γράψει.Δε παίζει το κώλο του κ καλα κάνει,τι ίδιο θα έκανα κ εγώ δλδ.
 

Άκης

Administrator
Απ: οσον αφορα το proscar

Παιδιά για να καταλάβεται πως είναι περίπου.
Εδω ο ΕΟΦ τώρα έφερε το propecia. Δεν το έχω ακούσει κιόλας να κινείται, είναι καινούριο. Αλλά στον κατάλογο του ΕΟΦ υπάρχει και μάλιστα λέει ότι είναι εγκεκρυμένο από αυτόν.
Εδώ να πω κάτι και ας με πείτε κομπλεξικό. Όταν έψαχνα για προϊόντα body building (για έναν φίλο μου, εγώ είμαι εναντίον σε αυτά), παρατήρησα (απότι διάβασα σε πολλά foras και sites), ότι ο ΕΟΦ για να σου εγκρίνει ένα προϊόν, θα πρέπει να του πας σε μία δήλωση το τι περιέχει μέσα, θα δει αυτός αν καμία από αυτές τις ουσίες είναι απαγορευμένη ή όχι και τότε το εγκρίνη ή όχι.
Κλινικές έρευνες και δοκιμές τύπου FDA μην περιμένετε, πόσο μάλιστα από μία χώρα που αν έχεις τον κουμπάρο κάνεις θαύματα, άρα αν έχει ή όχι ΕΟΦ έγκριση κάτι για μένα, δεν με απασχολεί.
Ο γιατρός από την άλλη, αν δεν έχει ΕΟΦ ένα φάρμακο δεν μπορεί να σου το δώσει και μπορεί να τον κυνηγήσουν αν το δώσει (έτσι πιστεύω).


Λογικό ο δερματολόγος να μην σε αφήσει να μπλέξεις με 5a ένζυμα κλπ και δεν νομίζω να είναι και η περιοχή του.
Θα σου προτείνει αυτό που γνωρίζει, το δέρμα άρα τοπικά.
Όπως έχω ξανα αναφέρει, αν πάτε σε γιατρό, να του λέτε για κλινικές έρευνες, για ποσοστα 2% των sides κλπ.
Και να επιμένεται να μάθετε γιατί το λέει αυτό. Γνωρίζει κάτι πχ, έχει δει-ακούσει, με βάση τα πιστεύω του, γιατί τα λέει.
Είναι σαν να μου λέτε μην πάρεις πχ αμάξι με πάνω από 300 άλογα γιατί θα σκοτωθείς, είναι γρήγορο...
 

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: οσον αφορα το proscar

καθε φορα τα ιδια ακουμε για τους δερματολογους
τα εχουμε ξαναπει

αν φοβασαι αντι για χαπι παρε τοπικη λοσιον που δεν εχει παρενεργειες
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα