Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Adriano είπε:Ψάξε στο forum φιλαράκι.Του n094 είναι αρκετά καλό αποτέλεσμα.Τώρα για σένα δεν ξέρω.Πες μας τι norwood είσαι και βάλε καμμια φώτο να δούμε το πρόβλημά σου.2800 τρίχες περίπου 1300 με 1400 grafts.Άρα λογικά μικρό πρόβλημα θα έχεις.
ειμαι 28 οχι δεν εχω μεγαλο προβλημαhorhitto4 είπε:ε δεν εχεις και τεραστιο προβλημα αλλα νταξ 2000 θυλακες θα ηταν καλυτερα....για πες λιγο τι ηλικια εχεις??καμια θεραπεια κανεις??ξερεις λοσιον και σαμπουαν και τα λοιπα....επισσης πες μας και τι τιμη σου προτειναν....
n094 είπε:Αυτά τα νούμερα που αναφέρεις είναι τρίχες... συνεπώς αν η δότρια σου έχει μέσω όρο 170 τρίχες/εκ2 (δλδ περίπου 85 διτριχα μοσχεύματα) τότε για μια σχετικά καλή εικόνα στη λήπτρια θες (βάσει της εμπειρίας μου): για την α ζώνη τουλάχιστον 30-35 μοσχευματα/εκ2 (δλδ περίπου 70 τρίχες/εκ2) για τη β ζώνη περίπου 30 μοσχ/εκ2 και για τη Γ περίπου 15 μοσχ/εκ2. Συνεπώς θα συμφωνούσα και εγώ ότι μάλλον χρειάζεσαι περίπου 1800-2000 μοσχεύματα ή αλλιώς 3500-4000 τρίχες. Και με 2800 (αν βγουν όλες) δεν θα είναι άσχημο, αλλά με 4.000 θα είναι σούπερ. Ωστόσο, μπορείς να κάνεις τώρα και σε κάνα 11μηνο βλέπεις και αν είναι επανέρχεσαι...
n094 είπε:θα ακούσεις και καλά και κακά λόγια για την κάθε κλινική. Εγώ έχω μείνει ευχαριστημένος, αν εσένα σου κάνανε κλικ προχώρα και μην ξεχνάς να μας ενημερώνεις για να μπορούν και τα υπόλοιπα μέλη να σχηματίσουν άποψη. Τώρα τα 60-70 τρίχες/εκ2 είναι περίπου αυτά που σου λέω: δλδ περίπου 30-35 μοσχ/εκ2.
n094 είπε:χαχαχαχαχα, λοιπόν το πρώτο τσίμπημα στη δότρια το νοιώθεις λίγο (όχι πολύ, αλλά μια ενόχληση τη νοιώθεις) τα υπόλοιπα δεν τα καταλαβαίνεις καθόλου. Μετά τη λήξη της εξαγωγής ακολουθεί άλλο ένα τσίμπημα δίπλα στο φρύδι το οποίο πιάνει όλα τα νεύρα της λήπτριας και αυτό θα το νοιώσεις λίγο, αλλά λιγότερο από ότι το πρώτο. Σε γενικές γραμμές δεν πονάει καθόλου, αλλά αν δε θες να νοιώσεις ούτε τα δύο αυτά τσιμπήματα, τότε μπορείς να βάλεις και λίγο emla κρέμα στις δύο περιοχές 30 λεπτά πριν γίνουν τα "τσιμπήματα".
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.