να προχωρήσω σε εμφυτεψη

SSteve

New Member
παιδιά καλησπέρα,

είμαι γύρω στα 30 και σκέφτομαι σοβαρα να βάλω μερικές τρίχες. .

ιδιαίτερα μπροστα δεξιά που έχει αδειάσει και γενικα μια πύκνωση ..

πηγα στην D_ _ και μου είπαν οτι χρειάζομαι μονο μπροστά γύρω στις 1500 τριχες .. .

το μετοπο εχει μεγαλώσει αρκετα .. μου είπαν οτι ειναι δυσκολο να το φερον πολύ πιο κατω .. γιατι φοβουντε μην αργοτερα πεσουν τα μπροστινα και αδειασει .. .

τι λεέτε εσεις. . .? το καλοκαίρι συνήθως τα μαλιά τα κουρευώ πολύ κοντα. . θα φένεται κατι άσχημο ή γύρω γύρω τα πέρνω με την ψιλή θα φενεται άδειο το μέρος απο οπου πήραν τις τρίχες ? ..
 

Συνημμένα

  • asdad2.jpg
    asdad2.jpg
    147.6 KB · Προβολές: 49

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Physio40

Member
Καλά σου είπανε είσαι μόνο 30 και πιθανότατα να εξελιχθεί το πρόβλημα σου. Να συνδυάσεις με αγωγή όμως για να μη χάσεις άλλα στο άμεσο μέλλον. Τίποτα δε φαίνεται από τη δότρια εμένα μου πήρανε 11.500 τρίχες και δε φαίνεται τίποτα και τα κουρεύω με την ψιλή!!!
 

Bouklas

Well-Known Member
Η D** μου είχε πει πως χρειαζόμουν 1000 μοσχεύματα για να καλύψω το μπροστινό κομμάτι, τελικά έκανα Κύπρο όπου χρειάστηκα 2.500, και τώρα σκέφτομαι με 1000 που μου λέγανε στην D** άραγε τι θα κάλυπταν?
Το θέμα φιλε είναι εσύ ποσα τετραγωνικά θες να καλύψεις γιατί εδώ δεν μιλάμε καν για 1000 μοσχεύματα αλλα για 1000 τρίχες.
 

SSteve

New Member
πως το βλέπετε ποσο περίπου χρειάζετε βασικα απο την αριστερη πλευρα εχει μεγαλύτερη αραίωση . .

εδω κ 2 χρονια περνω proscar 1/5 σχεδον καθε μερα , kirkland 5% και airol(προσφατα )
 

Bouklas

Well-Known Member
Λες ότι πηγες στην D**, αφού σε είδαν από κοντά σίγουρα εκείνοι ξέρουν καλύτερα από τις φωτογραφίες που βλέπουμε εμείς. Εκείνοι δεν σου σχεδίασαν τι περιοχή θα καλυφθεί? Αν όχι να ζητήσεις για να δεις και εσύ ο ίδιος τι επιφάνεια θα καλύψεις.
 

Physio40

Member
Βoukla έβαλες 1136 μοσχεύματα σε hairline και κροτάφους έτσι δεν είναι? Ο Steeve είναι μόνο 30 μέχρι τα 40 έχει μέλλον. Θα χρειαστεί τα μοσχεύματα.
 

Bouklas

Well-Known Member
Physio40 είπε:
Βoukla έβαλες 1136 μοσχεύματα σε hairline και κροτάφους έτσι δεν είναι? Ο Steeve είναι μόνο 30 μέχρι τα 40 έχει μέλλον. Θα χρειαστεί τα μοσχεύματα.
Ναι φιλε 1136. Αν ο φίλος πχ θέλει σαν την δικη μου hairline πιστεύω πως θα χρειαστεί και αλλα μοσχεύματα (προσωπική μου εκτίμηση) γιατί οι κρόταφοι του είναι μεγάλοι. Βεβαια αν σκεφτούμε ότι η D** έχει πιο συντηρητική προσέγγιση στο θέμα πυκνότητα και πάει με 35-45 grafts το τετραγωνικό οι 1000 τρίχες που του είπανε ποσα grafts να είναι? 400-500-600?
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Δες και την περίπτωση μου να πάρεις μια άποψη. Έχεις πάρει προσφορές? Αν θες ποιότητα σε προσιτή τιμή κοίτα Κύπρο, υπάρχουν 2 αξιόλογες κλινικές, Ελλάδα μόνο D** που εμένα προσωπικά ακόμη δεν με έχει πείσει αλλά κάνει τίμιες προσπάθειες, αν απαιτείς τελειότητα και έχεις πολλά λεφτά μπορείς να δεις Αμερική ή Καναδά ή Βέλγιο τους κορυφαίους. Και πάντα να υπολογίζεις περισσότερα μοσχεύματα απο όσα νομίζεις οτι χρειάζεσαι και να δεις τους γιατρούς απο κοντά, οχι μόνο με email-skype και οχι πλασιέ.
 
Μπλουζα