μετα απο μινοξιδολη

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

warrior

New Member
Καλησπερα παιδια κ χρονια πολλα!δυο ερωτησουλες θελω να κανω.1)με τι μπορω να διαλύσω την μινοξιδολη ώστε να την βαζω σαν lotion σε ολα τα μαλλια κ 2)τι μπορω να βαζω μετα την μινοξιδολη για να μαλακώνουν τα μαλλια και να μην ειναι λες κ εχω χθεσινω gel!??????

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: μετα απο μινοξιδολη

Οι μινοξιδίλες που υπάρχουν στο εμπόριο είναι υγρές λοσιόν.
Μετά την μίνοξ , μπορείς να κάνεις φιξάρισμα στο μαλλί με τζελ (πολύ προσεκτικά όμος να μην ακουμπίση το τζελ στο δέρμα). Αφήνεις τουλάχιστον 4 ώρες ή περισσότερο την μίνοξ, και μετά λούζεσε.

warrior

New Member

ναι το ξερω οτι ειναι lοtion αλλα βαζω 1 ml μικρη ποσοτητα για να την απλωσω σωστα στο κεφαλι μου γιαυτο ρωταω αν μπορω να την διαλυσω σε κατι ωστε νατ γινει μεγαλυτερη ποσοτητα.Κατι για να μαλακωνουν δεν υπαρχει μονο λουσιμο δυο φορεσ την ημερα δλδ? πριν και μετα απο μινοξ?

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

warrior είπε:
ναι το ξερω οτι ειναι lοtion αλλα βαζω 1 ml μικρη ποσοτητα για να την απλωσω σωστα στο κεφαλι μου γιαυτο ρωταω αν μπορω να την διαλυσω σε κατι ωστε νατ γινει μεγαλυτερη ποσοτητα.Κατι για να μακακωνουν δεν υπαρχει μονο λουσιμο δυο φορεσ την ημερα δλδ? πριν και μετα απο μινοξ?

Ο μόνος σίγουρος τρόπος είναι να κουρευτείς κοντά. Αν βλέπεις ότι το περισσότερο πηγένει πάνω στα μαλλιά μπορείς να βάλεις λίγο παραπάνω ποσότητα. Επίσης με το dropper το κάνεις σιγά σιγά, ακουμπισμένο πάνω στο δέρμα του κεφαλιού και σταγονίτσα σταγονίτσα (δεν χρειάζετε να βλέπεις την σταγόνα να πέφτει, θα βλέπεις την φυσαλιδα που θα ανεβένει μέσα στο dropper) και αργές κινήσεις να καλύψεις όλο το μέρος.
Δεν υπάρχει κάτι να βάζεις για να μα.λακώσουν μετά από χρήση μίνοξ. Το λούσιμο πριν από χρήση μινοξ δεν είναι απαραίτητο, απλά συνιστάτε.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα