μεταμοσχευση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gkast

Active Member
ksemaliarhs είπε:
εκανα μια το 2003 και ειναι χονδρα τα μοσχευματα και θελω να τα αφαιρεσω.ποιες ειναι οι μεθοδοι?

Μάλλον εννοείς πολλά μοσχευματά μαζί νομίζω τα βγάζουν οπως κάνουν στην δότρια περιοχη
τα ξανατοποθετουν με καλύτερη φορά και πιο μικρες τρύπες γενικά ο γιατρος που θα σε αναλάβει πρέπει να το κατέχει την τεχνική της αποκατάστασης των μοσχευμάτων απο προηγούμενη μετα/ση .Τώρα απο κλινικές κάτσε διάβασε θα βρείς διάφορες κλινικες στο forum πιστεύω τα παιδιά που έχουν κάνει μετα/ση θα σε βοηθήσουν αρκεί να βάλεις φώτο ....όπως καταλαβαίνεις όλα φτιάχνονται φιλε
 
Αν ανεβαζες καμια φωτο οι γκουρού του θέματος θα σε βοηθούσαν σε μεγάλο βαθμό.

Γιατι να τα βγάλεις?? αφου μπορεις να βάλεις αλλα γυρω απο αυτα και να μην φαίνοντα, θα εχεις και καλύτερη πυκνότητα.
 

ksemaliarhs

New Member
εκανα μια δευτερη για φτιαξιμο δεν εμεινα ικανοποιημενος,ειναι χονδρα και φαινονται και στην ριζα εχουν μεγαλη τρυπα,καθε ριζα εχει 4,5 τριχες μπορει και 7εως 10 καποια micrografts που λενε την εκανα το 2003 αν τα βγαλω θα μεινει σημαδι αυτη ειναι η απορια μου γιατι εχω δει βιντεο που τα αφαιρουν τα χωριζουν και τα τοποθετουν ξανα με την μεθοδο fue corrective surgery
 

malloumpas

New Member
φίλε αυτό είναι κάτι που γίνεται αλλά πρέπει να είναι πολύ καλός ο γιατρός. Επίσης αν είναι κοντά μεταξύ τους τα grafts, τότε είναι αρκετά δύσκολο, αφού ίσως χρειαστείς πάνω από μία συνεδρίες με διαφορά μηνών μεταξύ τους. Αλλιώς κάνεις καπάκι και άλλη μεταμόσχευση και τα καλύπτεις(γενικά αυτό είναι που γίνεται πιο συνηθισμένα). Αλλη λύση είναι αφαίρεση με laser αλλά θέλεις πολλές συνεδρείες ενώ και πάλι παίζει να μείνει σημάδι.

Την έχω πατήσει και εγώ με το ίδιο θέμα σε ελληνική 'κλινική'. Χοντρά grafts με λανθασμένη γωνία. Εκανα repair στις ΗΠΑ και ευτυχώς το πρόβλημα διορθώθηκε σε μεγάλο βαθμό (μου γέμισαν τους κροτάφους και καλυφθηκαν τα παλιά μοσχεύματα)

Να εδώ ένα παράδειγμα αφαίρεσης grafts (αν προσέξεις καλά πάντως κάποια μικρά άσπρα σημαδακια μένουν σε κάποια σημεία, δυστυχώς)

http://www.hairlossexperiences.com/view_topic.php?id=2525&forum_id=17
 

no_hair

New Member
Θα συμφωνήσω με τα παιδιά ότι ίσως είναι καλύτερα να διορθώσεις πυκνόνωντας και όχι αφαιρώντας τα. Εκτός αν είναι μπροστά στην hairline στην πρώτη γραμμή όπου αν τα βγάλεις θα μείνει σημαδάκι μικρό ναι.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα