μεταμοσχευση?

mixalis7

New Member
Καλησπερα και παλι..αν και μικρος(20 χρονων,απο νωρισ στα βασανα) σκευτομαι να κανω μμ στουσ κροταφους οι οποιοι εχουν παει περιπατο...το ξερω οτι ειναι νωρις και οτι βιαζομαι αλλα ειμαι στην καλυτερη ηλικια ρε παιδια και εχω χασει πολυ την αυτοπεποιθηση μου .. βαζω καποιες φωτογραφιες να δειτε την κατασταση που βρισκομαι και να μου πειτε βαση εμπειριας ποσα γραφτς χρειαζονται για να κλεισω συμμετρικα τους κροταφους και αν γινετε να μπουν μερικα στο τσουλουφι μπροστα..Θα σας ειμαι ευγνομων..

Υ.Γ γενικα το μαλλι μου ειναι λιγο αραιο αλλα αυτο δεν με πιραζει γιατι ειμαι ξανθος και φενεται μονο οταν ειναι βρεγμενο !!

Συνημμένα

• DSC_0223[1].jpg
    DSC_0223[1].jpg
    119 KB · Προβολές: 141
  • DSC_0251[1].jpg
    DSC_0251[1].jpg
    142.2 KB · Προβολές: 143
  • DSC_0198[1].jpg
    DSC_0198[1].jpg
    105.9 KB · Προβολές: 143
  • DSC_0170[1].jpg
    DSC_0170[1].jpg
    548.6 KB · Προβολές: 124

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mixalis7

New Member
καλησπερα παιδια και ευχαριστω για τις απαντησεις σας..απο θεραπειες βαζω regain 5% μπροστα εδω και 8 μηνες περιπου με πολυ καλη επανεκφυση..τα ηδη υπαρχοντα ομως αραιωνουν και ετσι 3εκινησα προσκαρ 1/5..το θεμα που με απασχολει ειναι οι κροταφοι(και μικρη αραιωση crown..εχω και ενα thread στο σχετικα με εσας)...Βαζω μινοξιδιλη και στους κροταφους αλλα τιποτα..μονο στα ηδη υπαρχοντα δινει επανεκφυση !! επισης χρεισημοποιω το σαμπουαν syoss με κερατινη..

mixalis7

New Member
John_John1 είπε:
Για μενα περιμενε brother 20 εισαι μικρος ακομη.

λες αδερφε?η αληθεια ειναι οτι δεν παω για τρελα νουμερα...το πολυ 1000 γκραφτς..και αυτο γιατι εχω δημιουργησει το λεγομενο Μ και ειναι πολυ ασχημο για την ηλικια μου :mad:

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
θα εχεις και μελλοντικη τριχοπτωση το πιθανο γιαυτο περιμενε 2-3 χρονακια ακομη να δεις την εξελιξη.Θα σε ενημερωσουν και τα αλλα μελη εδω μεσα πιστευω για να δουμε τι θα πουνε οι πιο εμπηροι

mixalis7

New Member
John_John1 είπε:
θα εχεις και μελλοντικη τριχοπτωση το πιθανο γιαυτο περιμενε 2-3 χρονακια ακομη να δεις την εξελιξη.Θα σε ενημερωσουν και τα αλλα μελη εδω μεσα πιστευω για να δουμε τι θα πουνε οι πιο εμπηροι

Η αληθεια ειναι οτι το μαλλι μου οταν ειναι βρεγμενο π.χ. θαλασσα περνει σχημα norwood 5...και η βλακεια ειναι οτι απο κληρονομια εχω μονο τον αδερφο της μανας μου ο οποιος δεν ειναι τελειως αδειος...εχει στην κορυφη μαλλια...Ολοι οι υπολοιποι απο το σοϊ norwood 1..αδικιες της ζωης ειναι αυτες :-/ μεχρι και ο παππους μου 95 χρονων πεθανε και ηταν norwood 1 ....

mixalis7

New Member
krhtikos21 είπε:
πόσο καιρό παίρνεις προσκαρ ρε τρελέ? δε φοβάσαι?

εδω και κανα μηνα περνω προσκαρ αδερφε με απωλεια μαλλιων στο crown(ελπιζω να ξαναβγουν)...η μονη παρενεργεια που ειχα για περιπου 2 βδομαδες ηταν αδυναμια στην στυση...το σταματησα για 2 μερες και ξαναηρθε στα φυσιολογικα επιπεδα η στυση μου παλι..μετα το ξαναξεκινησα και απο τοτε ολα κυλουν καλα(θελω να πιστευω)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giwrgos athina

Active Member
φιλε και εγω εκανα μεταμοσχευση στην ηλικια σου 21 χρονων αλλα εγω ημουν ηδη norwood 5 γαμο την γκαντεμια μου...τωρα στα 23 παω για δευερη και επεται συνεχεια....εγω θα ελεγα να μην κανεις τπτ δεν εχεις κανα ιδιαιτερο προβλημα παλεψετο κανα δυο χρονια με θεραπειες παρε και κανα τοπικ και βλεπεις...μην βιαζεσαι.εγω την εκανα νωρις γιατι αδειασα πολυ γρηγορα...

mixalis7

New Member
giwrgos athina είπε:
φιλε και εγω εκανα μεταμοσχευση στην ηλικια σου 21 χρονων αλλα εγω ημουν ηδη norwood 5 γαμο την γκαντεμια μου...τωρα στα 23 παω για δευερη και επεται συνεχεια....εγω θα ελεγα να μην κανεις τπτ δεν εχεις κανα ιδιαιτερο προβλημα παλεψετο κανα δυο χρονια με θεραπειες παρε και κανα τοπικ και βλεπεις...μην βιαζεσαι.εγω την εκανα νωρις γιατι αδειασα πολυ γρηγορα...

κ εγω ξεκινησα να αδειαζω σιγα σιγα απ τα 18 αλλα με την μινοξ ειδα αποτελεσματα..παντως φιλε πολυ ασχημο πραγμα να κανεις ραφλα σε αυτην την ηλικια...ας ημουνα 40 και δεν θα με πιραζε να ειχα λιγα...αλλα 20 ρε γαμωτο??? τι γκαντεμια ειναι αυτη??:huh:

giwrgos athina είπε:

Και μακαρι να πανε ολα καλα στην νεα σου προσπαθεια !!!! τουλαχιστον να το πολεμησουμε !! Καλη τυχη και σου ευχομαι να εχεις ενα τελειο αποτελεσμα

n094

Active Member
Πάντως αυτό το... αν ήμουν 40 δεν θα με πείραζε είναι μεγάλος μύθος. Θα δεις που θα πας 40 και θα σε πειράζει αν είσαι καραφλός. Καταλαβαίνω ότι στα 20 μπορείς να το λες αυτό, αλλά ρώτα και εμάς που πατάμε τα 40... αχ πότε ήμουν 20 (σαν χθες) και πότε 40 (σαν αύριο)... Παίδες η καράφλα είναι καράφλα είτε είσαι 20 είτε 40 αν είσαι ζωντανός και δραστήριος και σε νοιάζει η εμφάνιση στα 20 θα σε νοιάζει και στα 40 και στα 50 τώρα για τα 60 φεύγα δεν ξέρω...

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
συνφωνω με τον no94 ακομη και στα 70 θα εχεις θεμα και κομπλεξ.

Συνημμένα

• 1234495_140058386203127_2041895583_n.jpg
    1234495_140058386203127_2041895583_n.jpg
    42.8 KB · Προβολές: 57

mixalis7

New Member
Εχετε δικιο παιδια αλλα εγω δεν μιλησα για norwood 6 :D ειπα αν ημουνα στα 40 με την τωρινη κατασταση norwood 2-3 δεν θα με πιραζε ομως με πιραζει τωρα..στα 40-50-60 ειναι ωραιο να εισαι σ αυτο το επιπεδο κατα την γνωμη μου!!

by the way δεν μου ειπατε αν χρειαζομαι μμ εσεις που ειστε πιο εμποιροι O0

Μπλουζα