μεταμοσχευσηη!!!

rastavrasta

New Member
καλησπερα παιδια κ καλη χρονια σε ολους....κ ελπιζω μακαρι ολοι να βρουμε αυτο που ψαχνουμε τεσπα....για να μην πολυλογο θελω να παω για ΜΜ αλλα με τοσες πληροφωριες που εχω μαζεψει δεν μπορω να αποφασησω ψαχνω κατι για ελλαδα λογου του οτι δεν εχω την ανεσει για εξωτερικο προς το παρον στον μονο γιατρο που εχω παει ειναι ο Κ.Γκουρας κ σκεφτωμαι να επισκεφτω κ την DHI απλα θελω λιγο βοηθεια ρε παιδια....το προβλημα μ ειναι στους κροταφους κ hairline....ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα PC για αυτο δν ανεβαζω φωτο δεν ξερω καν πως γινεται αλlα θα το προσπαθησω.....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

n094

Active Member
rastavrasta, όπως σου υποσχέθηκα, απαντώ στο νέο νήμα που άνοιξες. Θα σου έλεγα να πας σε όλες τις κλινικές και να προσπαθήσεις να δεις αποτελέσματα από κοντά για να καταλάβεις τι μπορείς να περιμένεις από τις μμ. Για να βάλεις φωτογραφίες και να μπορέσουμε και εμείς, πιθανά, να σου πούμε περισσότερα: όταν γράφεις το μνμ σου, έχει πάνω στο μενού, tab που δίνει τη δυνατότητα, είτε να επικολλήσεις φωτογραφία που έχεις στον υπολογιστή σου είτε (αν δεν το έχει αυτό, γιατί δεν το έχει σε όλους απ’ ότι κατάλαβα) έχει σίγουρα tab που μπορείς να βάλεις link από φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει σε sites που λειτουργούν και γι’ αυτόν τον σκοπό. Κάποια από τα πιο συνηθισμένα sites γι’ αυτόν τον σκοπό είναι τα: http://imgur.com , και http://imageshack.us/ οπότε ανάρτησε φωτογραφίες σου πρώτα σε ένα από τα παραπάνω sites και είτε κάνεις copy-paste απ’ευθείας τη δ/νση που αντιστοιχεί στη φωτογραφία σου στο μνμ σου, ή στο αντίστοιχο tab αν θες να φανεί απ’ ευθείας κάτω από τα γραφόμενα σου.

rastavrasta

New Member
n094 σε ευχαριστω ρε παιδια ειμαι πολυ μπερδεμενος εχω κανει καπιες οικονομιες με πολυ κοπο φυσικα λογο του οτι οι καιροι ειναι δυσκολη ολοι το ξερουμε αυτο κ το σκεφτομαι να παω να τα δωσω....απο την μια λεω αν οντος αξιζει.....το θεμα με τα μαλλια μου με εχει επιριασει πολυ στην καθημερινοτητα μου......δεν ξερω αν ειμαι υπερβολικος αλλα μπεσα παιδια δεν μ αρεσει να κανω τιποτα τιπου παραλια φωτογραφιες να μ αγγιξει καπιος τα μαλλια τρελενομαι αυτοπεποιθηση μηδεν κτλ ... η οταν μου την λεει καπιος τιπου (καραφλα ) :/ πιστευω πολλοι εδω καταλαβαινεται τι εννοω τεσπα εγω θελω να κανω κατι για αυτο αλλα φοβαμαι πολυ για το αποτελεσμαααα!!! θελω να μου πειτε ατομα που εχετε κανει ΜΜ σας αρεσει το αποτελεσμα??? ηστε ευχαριστημενη με τα μαλλια σας ??? η απλα σας χαλασε την ψυχολογια πιο πολυ?? οσο για φωτογραφιες θα ανεβασω συντομα....το προβλημα παντος το εχω στουσ κροταφους κ hairline ειμαι 23 κ χανω μαλλια απο τα 18-19 δλδ πιο πολυ για πυκνωση θελω....

n094

Active Member
Σε αυτήν την ηλικία θα κοιτούσα πιο πολύ μια θεραπεία και μετά την μμ. Ή αν ντε και καλά θες να κάνεις μμ, να ξέρεις ότι χωρίς θεραπεία, σε λίγο καιρό (χρόνο ή χρόνια) θα χρειάζεσαι ξανά μμ, εκτός αν και η διάγνωση για το NW που θα φτάσεις σταματάει στο 2 ή 3... Δες λίγο τον πατέρα σου, τον παππού σου (κυρίως τον πατέρα της μάνας σου) για να πάρεις μια πρώτη, μη επιστημονική, εικόνα για το που μπορείς να φτάσεις σε "καραφλή περιοχή".

Billy_tramp

Member
rastavrasta είχα ακριβως το ίδιο πρόβλημα και ήθελα να δώσω τη λύση άμεσα. Τώρα είμαι πολύ ικανοποιημένος και με πολύ αυτο πεποίθηση και είναι ακόμα νωρις! Κάνε την έρευνα σου και η δικη μου συμβουλή είναι να το κάνεις! Βέβαια οπως λέει και ο no94 λογικα θα χρειαστεις παραπάνω απο μια γιατι εμεις που ειμαστε μικροι το norwood μας είναι ασταθες!

rastavrasta

New Member
ευχαριστω παιδια θα το κοιταξω να δω τη μπωρο να κανο καλητερο για μενα εγω παντος λεω να κανω προτα την επεμβαση κ μετα να ξεκινησω καποια θεραπεια λογο του οτι να τα κανω μαζι θεραπεια κ ΜΜ για να εχω καλητερο αποτελεσμα κ στα ΜΜ κ στα υπαρχοντα....λοιπον επομενος παω για παντεβου DHI κ τα ξανα λεμε μεχρι τοτε καλα να ειστε κ να περναμε ολοι ομορφα!!!!

Μπλουζα