μεγαλη απορια ρε παιδια help!!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

GeoPower

New Member
καλησπερα παιδια σκεφτομαι να αρχισω τα εξής προϊόντα > tricomin regaine revivogen nizoral < το tricomin μετα απο 30 λεπτα regaine χρειαζεται να πλύνω το κεφαλι μου απο tricomin πριν βαλω regaine? και το βραδυ πριν παω για υπνο πρεπει να πλύνω το κεφαλι μου για να βαλω revivogen ???? οποιος ξερει ας μου πει :'( :'( :'(

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: μεγαλη απορια ρε παιδια help!!

GeoPower είπε:
καλησπερα παιδια σκεφτομαι να αρχισω τα εξής προϊόντα > tricomin regaine revivogen nizoral < το tricomin μετα απο 30 λεπτα regaine χρειαζεται να πλύνω το κεφαλι μου απο tricomin πριν βαλω regaine? και το βραδυ πριν παω για υπνο πρεπει να πλύνω το κεφαλι μου για να βαλω revivogen ???? οποιος ξερει ας μου πει :'( :'( :'(
μετα το regaine δεν χρειαζεται να ξεπλυνεις,το ragaine με το revivogen πρεπει να εχουν διαφορα ορων μεταξυ τους η να μεσολαβησει μπανιο,με σαμπουαν χωρις ψευδαργυρο ;)

GeoPower

New Member

kapamarou είπε:
[quote author=GeoPower link=topic=2650.msg47140#msg47140 date=1296930928]
μετα το regaine δεν χρειαζεται να ξεπλυνεις,το ragaine με το revivogen πρεπει να εχουν διαφορα ορων μεταξυ τους η να μεσολαβησει μπανιο,με σαμπουαν χωρις ψευδαργυρο ;)
[/quote]

δηλαδη το tricomin δεν χρειαζεται πλυσιμο για να βαλω regaine... μηπως ξερεις σε ποση ωρα απορροφάται το regaine? το νιζοραλ δεν ξερω αν περιέχει ή όχι ψευδαργυρο . προτείνεις κάποιο σαμπουάν?

kapa

Μέλος του προσωπικού

δηλαδη το tricomin δεν χρειαζεται πλυσιμο για να βαλω regaine...

δεν χρειαζεται

μηπως ξερεις σε ποση ωρα απορροφάται το regaine?

δυσκολη ερωτηση θελει σιγουρα καποιες ωρες

το νιζοραλ δεν ξερω αν περιέχει ή όχι ψευδαργυρο . προτείνεις κάποιο σαμπουάν?

uπαρχει και το αντιστοιχο fungoral και δεν εχει ψευδαργυρο
δεν ειμαι fun των σαμπουαν να σου προτεινω κατι,εγω χρησιμοποιω τωρα ενα απο super market johnsons baby shampoo

GeoPower

New Member

για καθημερινη χρηση μπορώ να χρησιμοποιώ το aloe vera gel? ευχαριστω για τις απαντησεις

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα