κατσικίσια κοπριά from tyrnavos induced hair growth?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

klarino

New Member
καλησπέρα και από εμενα πρώτο μου post και ελπίζω να βοηθήσω με τις γνώσης μου ;)
στη διαφήμιση τις βονταφον ο κιτσους είχε μπόλικο μαλλί ??? και τον έδειχνε να κυλιέται μέσα στις κορπιες :s λέτε να είναι αυτό το μυστικό :dodgy: ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

klarino

New Member
gianniskritikos2 είπε:
αμα θες δοκιμασε το που σε βλεπω προθυμο και πες μας και εμας

φοιλαι χαλας το θαιμα μου . δαιν θαιλω χαμιλεις νοειμοσινοις ατομα εδω. αντε πιγαινε μετρισε καμοια θερμοκρασεια στον αφρο....:blush:

gianniskritikos2

Active Member
ποιο θεμα το ανυπαρκτο?? ahhahahahaahhaahahhaha
επιδει πανο απο 4ωρο δεν σε κοβω να μενεις με αυτο το ονομα στο φορουμ καλες διακοπες σφινα...

panoslydios

New Member
Σας το εχω πει 1000 φορες.
Δειτε τι κανουν τα χημικα στον ανθρωπο ειδικα οταν τα βαζεις κοντα
στον εγκεφαλο. :mad3

klarino

New Member
http://curezone.com/forums/am.asp?i=953143 κοπριά κοτόπουλο
http://blog.equinecompare.co.uk/2012/04/miracle-manure-for-balding-men.html κοπρια αλογο

panoslydios

New Member
klarino είπε:
http://blog.equinecompare.co.uk/2012/04/miracle-manure-for-balding-men.html κοπρια αλογο

Δεν γινεται βλακα να βαζεις τις απωλεις ενος ζωου και να εχεις
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αποτελεσματα.

Απλως επειδη ειναι τοξικες αναγκαζουν τον οργανισμο να παει στην περιοχη το αιμα ,με οτι αυτο συνεπαγεται.

Παντως μες στη μαλακια σου βρηκες και κατι καλο.
Μην τον banarete.!!!

Mutamba bark. A decoction of mutamba bark has been used for centuries in South America, particularly in the Amazon countries. Don’t be too quick to dismiss this one, as mutamba bark extract was proven in Japanese "in vivo" studies in 2001 to 2002 to actually grow new hair. Boil mutamba bark until well condensed. Apply once or twice daily to bald areas.

Δειτε την τελευταια μεγαλη απαντηση στο πρωτο λινκ.

3746741

Member
χαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααα

εμενα μου εφτιξε παντως το απογευμα μου ο κλαρινο!!!

να παω στις κοτες της γιαγιας μου στο χωριο???

θα δω καλυτερα αποτελεσματα???

klarino

New Member
panoslydios είπε:
a)τα ματια εγιναν πιο ανοιχτοχρωμα.στη αρχη φοβηθηκα...αλλα μετα ειδα μια ερευνα οτι το καρκινογονο καδμιο και ο μολυβδος μαζευονται στην ιριδα των ματιων μας.

β)το μυαλο μου καθαρισε.Εννοω καθαρισε για τα καλα.Σταματησα να αγχωνομαι,αποφασισα να παρατησω τη σχολη μ(νομικη,τεραστιο λαθος) και να ασχοληθω με τη βιολογια,

μιλας και εσυ ρε κεφαλα πανολιδιε? που μολις εριξες ιοδιο απο καστανα ματια εγινες γαλανοματης ? η κοπριά μlk φαίνεται αθώα μπροστά στις ψυχωτικές μlks σου....

panoslydios είπε:
klarino είπε:

Δεν γινεται βλακα να βαζεις τις απωλεις ενος ζωου και να εχεις
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αποτελεσματα.

Απλως επειδη ειναι τοξικες αναγκαζουν τον οργανισμο να παει στην περιοχη το αιμα ,με οτι αυτο συνεπαγεται.

πως δεν γίνετε ρε πελεκάνε και στα λαχανικά τις κοπριές βάζεις και αναπτύσσονται... η φύση χρησιμοποιεί τα πάντα τίποτα ντιέ πάει τζάμπα όταν λες κάτι να έχεις επιχειρήματα όχι γενικά και αόριστα...:dodgy:

panoslydios

New Member
klarino είπε:
panoslydios είπε:
Δεν εγινα γαλανοματης.Ανοιξε το χρωμα του ματιου γιατι εφυγε ο μολυβδος και το καδμιο που συσσωρευονται στο ματι.
Γιατι το ιωδιο ειναι αποσιδηρωτης τον εν λογω.
ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΙΩΔΙΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.Στο σωμα εβαλα και ο ργανισμος μου το χρησιμοποιησε και εκει γιατι ΞΕΡΕΙ.

Ενας ακομη λογος να κοψει κανεις το τσιγαρο,γιατι αποδεδειγμενα οι καπνιστες εχουν μεγαλυτες συγκεντρωσεις καδμιου στον αμφιβληστροειδη.

Και οχι μονο ανοιξε το χρωμα αλλα και βελτιωθηκε η οραση .Ποθυ σημαινει βαρια μεταλλα συγκεντρωμενα στο ματι.

Μολις εμαθες 2 καλα πραγματα.

a)τα ματια εγιναν πιο ανοιχτοχρωμα.στη αρχη φοβηθηκα...αλλα μετα ειδα μια ερευνα οτι το καρκινογονο καδμιο και ο μολυβδος μαζευονται στην ιριδα των ματιων μας.

β)το μυαλο μου καθαρισε.Εννοω καθαρισε για τα καλα.Σταματησα να αγχωνομαι,αποφασισα να παρατησω τη σχολη μ(νομικη,τεραστιο λαθος) και να ασχοληθω με τη βιολογια,

μιλας και εσυ ρε κεφαλα πανολιδιε? που μολις εριξες ιοδιο απο καστανα ματια εγινες γαλανοματης ? η κοπριά μlk φαίνεται αθώα μπροστά στις ψυχωτικές μlks σου....

Δεν εγινα γαλανοματης.Ανοιξε το χρωμα του ματιου γιατι εφυγε ο μολυβδος και το καδμιο που συσσωρευονται στο ματι.
ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΙΩΔΙΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.Στο σωμα εβαλα και ο ργανισμος μου το χρησιμοποιησε και εκει γιατι ΞΕΡΕΙ.

Ενας ακομη λογος να κοψει κανεις το τσιγαρο,γιατι αποδεδειγμενα οι καπνιστες εχουν μεγαλυτες συγκεντρωσεις καδμιου στον αμφιβληστροειδη.

Και οχι μονο ανοιξε το χρωμα αλλα και βελτιωθηκε η οραση .Ποθυ σημαινει βαρια μεταλλα συγκεντρωμενα στο ματι.

Η κοπρια που την πεταμε στον κηπο ΑΠΟΣΥΝΤΙΘΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ απο τα βακτηρια του εφδαφους για να γινει παλι βιοδιαθεσιμη στα λαχανικα.
Αυτο ειναι μεγαλη διαφορα απο το να την πετας σε κεφαλι ανθρωπου.

Χαχαχαα μεγαλυτερο noobακλα δεν εχω δει.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

klarino

New Member
panoslydios είπε:
klarino είπε:
panoslydios είπε:

καταρχήν ποιος σου είπε ότι το ιώδιο είναι για αποσιδήρωση?για αποσιδήρωση απο βαρεα μεταλλα χρησιμοποιούνται χηλικόι παράγοντες EDTA, DMPS ,TTFD
kai DMSA ... ;)
Η ΗΜΙΜAΘΕΙΑ ΕΊΝΑΙ ΧΕΙΡΌΤΕΡΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΜAΘΕΙΑ ... ΜΌΛΙΣ ΈΜΑΘΕΣ 2 ΚΑΛA ΠΡAΜΑΤΑ :angel:

Chs

Μέλος του προσωπικού
Klarino πας για κλαρινέτο.. μυαλό δεν βάζεις.. στο καλό και πάλι ;)

panoslydios

New Member
please-do-not-feed-the-troll_002.jpg

hairlosscursed

Well-Known Member
Τελικα πεσαμε πιο χαμηλα απο οσο νομιζα.ας βρεθει κατι το συντομοτερο γιατι δεν μας βλεπω καλα.αφραγκια ζεστη και τριχοπτωση ειναι κακος συνδυασμος

Chs

Μέλος του προσωπικού
vag25 είπε:
Σε καποιους εχει δημιουργησει σοβαρο ψυχολογικο προβλημα η καραφλα...

Δεν λες τίποτα αδερφέ...

hairlosscursed είπε:
Τελικα πεσαμε πιο χαμηλα απο οσο νομιζα.ας βρεθει κατι το συντομοτερο γιατι δεν μας βλεπω καλα.αφραγκια ζεστη και τριχοπτωση ειναι κακος συνδυασμος

[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=O-flnZNaFgU[/video]

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα