Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
gianniskritikos2 είπε:αμα θες δοκιμασε το που σε βλεπω προθυμο και πες μας και εμας
gianniskritikos2 είπε:ποιο θεμα το ανυπαρκτο?? ahhahahahaahhaahahhaha
klarino είπε:http://curezone.com/forums/am.asp?i=953143 κοπριά κοτόπουλο
http://blog.equinecompare.co.uk/2012/04/miracle-manure-for-balding-men.html κοπρια αλογο
panoslydios είπε:a)τα ματια εγιναν πιο ανοιχτοχρωμα.στη αρχη φοβηθηκα...αλλα μετα ειδα μια ερευνα οτι το καρκινογονο καδμιο και ο μολυβδος μαζευονται στην ιριδα των ματιων μας.
β)το μυαλο μου καθαρισε.Εννοω καθαρισε για τα καλα.Σταματησα να αγχωνομαι,αποφασισα να παρατησω τη σχολη μ(νομικη,τεραστιο λαθος) και να ασχοληθω με τη βιολογια,
panoslydios είπε:klarino είπε:http://curezone.com/forums/am.asp?i=953143 κοπριά κοτόπουλο
http://blog.equinecompare.co.uk/2012/04/miracle-manure-for-balding-men.html κοπρια αλογο
Δεν γινεται βλακα να βαζεις τις απωλεις ενος ζωου και να εχεις
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αποτελεσματα.
Απλως επειδη ειναι τοξικες αναγκαζουν τον οργανισμο να παει στην περιοχη το αιμα ,με οτι αυτο συνεπαγεται.
klarino είπε:panoslydios είπε:Δεν εγινα γαλανοματης.Ανοιξε το χρωμα του ματιου γιατι εφυγε ο μολυβδος και το καδμιο που συσσωρευονται στο ματι.
Γιατι το ιωδιο ειναι αποσιδηρωτης τον εν λογω.
ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΙΩΔΙΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.Στο σωμα εβαλα και ο ργανισμος μου το χρησιμοποιησε και εκει γιατι ΞΕΡΕΙ.
Ενας ακομη λογος να κοψει κανεις το τσιγαρο,γιατι αποδεδειγμενα οι καπνιστες εχουν μεγαλυτες συγκεντρωσεις καδμιου στον αμφιβληστροειδη.
Και οχι μονο ανοιξε το χρωμα αλλα και βελτιωθηκε η οραση .Ποθυ σημαινει βαρια μεταλλα συγκεντρωμενα στο ματι.
Μολις εμαθες 2 καλα πραγματα.
a)τα ματια εγιναν πιο ανοιχτοχρωμα.στη αρχη φοβηθηκα...αλλα μετα ειδα μια ερευνα οτι το καρκινογονο καδμιο και ο μολυβδος μαζευονται στην ιριδα των ματιων μας.
β)το μυαλο μου καθαρισε.Εννοω καθαρισε για τα καλα.Σταματησα να αγχωνομαι,αποφασισα να παρατησω τη σχολη μ(νομικη,τεραστιο λαθος) και να ασχοληθω με τη βιολογια,
μιλας και εσυ ρε κεφαλα πανολιδιε? που μολις εριξες ιοδιο απο καστανα ματια εγινες γαλανοματης ? η κοπριά μlk φαίνεται αθώα μπροστά στις ψυχωτικές μlks σου....
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
panoslydios είπε:klarino είπε:panoslydios είπε:Δεν εγινα γαλανοματης.Ανοιξε το χρωμα του ματιου γιατι εφυγε ο μολυβδος και το καδμιο που συσσωρευονται στο ματι.
ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΙΩΔΙΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.Στο σωμα εβαλα και ο ργανισμος μου το χρησιμοποιησε και εκει γιατι ΞΕΡΕΙ.
Ενας ακομη λογος να κοψει κανεις το τσιγαρο,γιατι αποδεδειγμενα οι καπνιστες εχουν μεγαλυτες συγκεντρωσεις καδμιου στον αμφιβληστροειδη.
Και οχι μονο ανοιξε το χρωμα αλλα και βελτιωθηκε η οραση .Ποθυ σημαινει βαρια μεταλλα συγκεντρωμενα στο ματι.
a)τα ματια εγιναν πιο ανοιχτοχρωμα.στη αρχη φοβηθηκα...αλλα μετα ειδα μια ερευνα οτι το καρκινογονο καδμιο και ο μολυβδος μαζευονται στην ιριδα των ματιων μας.
μιλας και εσυ ρε κεφαλα πανολιδιε? που μολις εριξες ιοδιο απο καστανα ματια εγινες γαλανοματης ? η κοπριά μlk φαίνεται αθώα μπροστά στις ψυχωτικές μlks σου....
Δεν εγινα γαλανοματης.Ανοιξε το χρωμα του ματιου γιατι εφυγε ο μολυβδος και το καδμιο που συσσωρευονται στο ματι.
vag25 είπε:Σε καποιους εχει δημιουργησει σοβαρο ψυχολογικο προβλημα η καραφλα...
hairlosscursed είπε:Τελικα πεσαμε πιο χαμηλα απο οσο νομιζα.ας βρεθει κατι το συντομοτερο γιατι δεν μας βλεπω καλα.αφραγκια ζεστη και τριχοπτωση ειναι κακος συνδυασμος