καλησπέρα και χρονια πολλά

onar

Member
καλησπέρα και χρονια πολλά είμαι νέος στο φόρουμ σας όπου είναι γεμάτο με ένα σορό πληροφορίες διαβάζω διαβάζω και το μονο που καταφέρνω είναι να μπερδεύομαι για αυτό πήρα την απόφαση να γραφτώ να σας μιλήσω και να σας γνωρίσω

στο θέμα μου τώρα είμαι ένας νέος στην ηλικία τον 23 ετών και βλέπω μια αισθητή αραίωση στα μαλλιά μου .
δυστυχώς μαζί με την τριχόπτωση ενφανίστηκε και η λιπαρότητα και η ξηροδερμία .
θα ήθελα λοιπόν να με καθοδηγήσετε για το τι πρέπει να κάνω .αν και ποιον ειδικό πρέπει να επισκεφθώ και τι προϊόντα μου συστήνεται.

ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά :D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GeoGrek

New Member
Καλώς ήρθες και χρόνια πολλά!
Δύο ερωτήσεις έχω, για να καταλάβω καλύτερα αυτό που σου συμβαίνει:
Η αραίωση εντοπίζεται σε ποιές περιοχές του κεφαλιού?
Και λιπαρότητα και ξηροδερμία μαζί, πως γίνεται?

onar

Member
κύριος στους κροτάφους και γενικότερα στην μπροστινή πλευρά πρέπει να έχουν πάει πίσω περίπου ένα δάχτυλο

λιπαρότητα την δεύτερη μέρα το μαλλί μου είναι μέσα στο λάδι και δεν βλέπετε
ξηροδερμία θέλω να πω πως όταν κουνάω τα μαλλιά μου χιονίζει:p

onar

Member
την βοήθεια σας συνάνθρωποι ζητω ως νέος του φόρουμ το που να πάω και το τι να διαβάσω όχι τον κόπο σας

ανέβασα και μερικές φωτογραφίες για να δείτε την κατάσταση μου αυτήν στιγμή

αν είναι εύκολο κάποιος mod να πάει αυτό το θέμα στο σχετικά με εσάς γιατί μάλλον έχω κάνει κάποιο λάθος ευχαριστώ

kapa

Μέλος του προσωπικού
Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Βάση αποτελεσμάτων παρενεργειων η καλύτερη θεραπεία ειναι αυτήν http://www.hairlossgr.com/forum/thread-5094.html Στα σημεία που έχεις τριχοπτωση
Μινοξιδιλη μονο στους κροταφους θα χρειαστείς http://www.minoxidil-direct.co.uk/
Δοκίμασε και μέρα παρά μέρα fungoral shampoo
Εγω δεν θα σου πω για φινα την έχω κόψει 6 φορές λόγο έντονων παρενεργειων

onar

Member
αυτό με τις παρενέργειες ψάχνω να βρω μόλις
τι προκαλεί το κάθε ένα ?

και από που μπορούμε να τα προμηθευτούμε ?
σε ευχαριστώ!

onar

Member

σε ευχαριστώ!

kapa

Μέλος του προσωπικού
onar είπε:

σε ευχαριστώ!
Ακολούθησε τις δοσολογιες απο το καθε ένα και δεν θα έχεις πρόβλημα.
Ζιρτεκ και fungoral στο φαρμακείο της γειτονιάς μινοξιδιλη απο το λινκ που σου έδωσα.
0,5ml μινοξιδιλης ειναι υπέρ αρκετό για τους δυο κροταφους σου

Batist

Member
Χρόνια πολλά! ...Τούμπανο είσαι φίλε. Δε χρειάζεσαι φιναστερίδη σε καμία περίπτωση. Συμφωνώ απόλυτα με τον kapa για τις θεραπείες που σου προτείνει. Αν τυχόν δε μείνεις ευχαριστημένος με το fungoral shampoo τσέκαρε το stieprox shampoo. Εχει παρόμοια δραση με το fungoral ( αν και πιο ήπιο) και πιστεύω θα βοηθήσει ενάντια στην ξηροδερμία και τη λιπαρότητα. Μου το είχε συστήσει ο δερματολόγος...

onar

Member
ευχαριστώ για τοις απάντησης σας είμαι 23 ετών και θέλω να προλάβω το ότι είναι να γίνει

απλά η μονη επιφύλαξη μου είναι αυτή η θεραπεία δρα σε όλους τους ανθρώπους ανεξαιρέτως ( σας το έχει συστήσει κάποιος γιατρός ???)

kapa

Μέλος του προσωπικού
onar είπε:
ευχαριστώ για τοις απάντησης σας είμαι 23 ετών και θέλω να προλάβω το ότι είναι να γίνει

απλά η μονη επιφύλαξη μου είναι αυτή η θεραπεία δρα σε όλους τους ανθρώπους ανεξαιρέτως ( σας το έχει συστήσει κάποιος γιατρός ???)
Ειναι διαφορετικό το σπορ του γιατρού απο κάποιον που έχει ΑΑ.
μονο οι χρήστες μπορούν να σου πουν αν δουλεύει η οχι,αν έχει παρενέργειες η οχι.
το ότι κάποιος πήρε καλο βαθμό στα μαθηματικά δεν σημαίνει ότι γνωρίζει περισσότερα σε αυτο το σπορ.
Γιατρός δεν ειμαι και έχω μείνει μεταξεταστεος στα μαθηματικά στην Δευτέρα γυμνασίου

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

onar

Member
σε αυτό που λες συμφωνώ απόλυτα και για αυτό απευθύνθηκα σε εσάς άσχετα του ότι είμαι επαγγελματίας κομμωτής οι εταιρίες μπορεί να μου πλασάρουν πολλά για καλά και αξια προϊόντα
αλλα το θέμα είναι να έχουν αποτέλεσμα

απλά το θέμα είναι μην πάμε για μαλλί και βγούμε .............:p

και κάτι ακόμα τι είναι το αα

αστο μόλις κατάλαβα τι είναι το αα :(

somari

Active Member
kapa είπε:
onar είπε:

Ειναι διαφορετικό το σπορ του γιατρού απο κάποιον που έχει ΑΑ.
μονο οι χρήστες μπορούν να σου πουν αν δουλεύει η οχι,αν έχει παρενέργειες η οχι.
το ότι κάποιος πήρε καλο βαθμό στα μαθηματικά δεν σημαίνει ότι γνωρίζει περισσότερα σε αυτο το σπορ.
Γιατρός δεν ειμαι και έχω μείνει μεταξεταστεος στα μαθηματικά στην Δευτέρα γυμνασίου

Eστω και αργα ομως τα εμαθες καλα λογω χημειας και ΑΑ... :p (κυριως τη χιαστι με τις περιεκτικοτητες)

kapa

Μέλος του προσωπικού
onar είπε:
σε αυτό που λες συμφωνώ απόλυτα και για αυτό απευθύνθηκα σε εσάς άσχετα του ότι είμαι επαγγελματίας κομμωτής οι εταιρίες μπορεί να μου πλασάρουν πολλά για καλά και αξια προϊόντα
αλλα το θέμα είναι να έχουν αποτέλεσμα

απλά το θέμα είναι μην πάμε για μαλλί και βγούμε .............:p

και κάτι ακόμα τι είναι το αα

Δυστυχώς και στον κλάδο της ιατρικής συμβαίνουν αυτά.
ΑΑ ειναι ανδρογενετικη αλωπεκια η γνωστή καραφλα

onar

Member
Καλησπέρα σας και πάλι. Μετα απο 1 χρόνο περίπου τηε θεραπείας με Regaine και fugoral άλλαξα το Regaine με KIrkland .
Έχω παρατηρήσει πως έχω περισσότερη ξηροδερμίαν (με χοντρά κομμάτια). έχετε να μου προτείνετε κάποιο σαμπουάν ή να κάνω κατι άλλο??

kapa

Μέλος του προσωπικού
onar είπε:
Καλησπέρα σας και πάλι. Μετα απο 1 χρόνο περίπου τηε θεραπείας με Regaine και fugoral άλλαξα το Regaine με KIrkland .
Έχω παρατηρήσει πως έχω περισσότερη ξηροδερμίαν (με χοντρά κομμάτια). έχετε να μου προτείνετε κάποιο σαμπουάν ή να κάνω κατι άλλο??

πολυ καλο ειναι αυτο που χρησιμοποιω http://www.hairlossgr.com/forum/thread-242-post-120680.html#pid120680

onar

Member
πολύ ωραία θα το δοκιμάσω.το fugoral θα το συνεχίσω ? το minoxidil πρέπει να το χρησιμοποιώ κάθε βραδυ η πρέπει να το αφήσω κάποιο διάστημα να ξεκουραστεί ?

kapa

Μέλος του προσωπικού
onar είπε:
πολύ ωραία θα το δοκιμάσω.το fugoral θα το συνεχίσω ? το minoxidil πρέπει να το χρησιμοποιώ κάθε βραδυ η πρέπει να το αφήσω κάποιο διάστημα να ξεκουραστεί ?

μετα απο τοσο διαστημα καλυτερα να κανεις διακοπη.
θα εχει αρχισει να χανει και σε αποδοση.
δες και μινοξιδιλη χωρις προπυλαινογλυκολη,ειναι η n1 υπεθυνη ουσια για ξηροδερμιες,ερεθισμους

onar

Member
μπορείς να μου δόσης ένα link ?
πόση διακοπή πρέπει να κάνω και κάθε ποτε περίπου ?.έχω παρατήρηση και εγώ μείωση τις απόδοσης και δεν ήξερα το γιατί :(

kapa

Μέλος του προσωπικού
onar είπε:
μπορείς να μου δόσης ένα link ?
πόση διακοπή πρέπει να κάνω και κάθε ποτε περίπου ?.έχω παρατήρηση και εγώ μείωση τις απόδοσης και δεν ήξερα το γιατί :(
το συνηθισες
και οριστικη διακοπη αν σου κανει αυτο που χρησιμοποιω.
εδω για μινοξιδιλη http://www.hairlossgr.com/forum/thread-4244.html
υποψιν οτι βγαινει και η kirkland σε αφρο πλεον

Μπλουζα