καινουργος μια ερωτησουλα!!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

kostas21

New Member
Καλησπερα παιδια στην παρεα σας οπως βλεπετε ειμαι καινουργιο μελος και θα ηθελα να κανω μια ερωτησουλα αν δεν το εκανα στο σωστο section ζηταω συγνωμη.

Θα ηθελα να ρωτησω εχω χασει καποιες τριχες στους κροταφους αλλα μην φανταστειτε τιποτα τρελο ισα ισα αισθητα φαινοντε οτι εχουν πεσει καποιες θα ηθελα να ρωτησω θα πρεπει να παω να το δει δερματολογος η μπορω να κανω κατι εγω χωρις επισκεψη? γιατι ειδα πολλα πραγματα στο site και χρησιμα. θα ηθελα ομως να μου πειτε αν ειναι απαραιτητο να με δει.

Αυτα ευχαριστω για οποια απαντηση και καλως ηρθα :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: καινουργος μια ερωτησουλα!!

καλωσόρισες φίλε, καλό θα ήταν να σε δει κάποιος δερματολόγος, αλλά όχι και απαραίτητο. Γενικά ένα μεγάλος μέρος το δερματολόγων έχουν μαύρα μεσάνυχτα στο θέμα τριχόπτωση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι από εδώ μπορείς να μάθεις τα πάντα για το πρόβλημα και τις "αληθινές" θεραπείες που υπάρχουν μέχρι στιγμής.

kostas21

New Member

o συγκεκριμενος που πηγαινω ειναι και στο συγκρο στην αθηνα, εσεις εχετε να προτεινεται κατι για αυτο το προβλημα η δηλαδη καποια θεραπεια ωστε να βγουν ξανα τριχες στους κροταφους δεν ειναι μεγαλο το κενο ισα ισα εχουν φυγει.

Σε ευχαριστω για την απαντηση :)

kapa

Μέλος του προσωπικού

καλως ηρθες,μινοξιδιλη στους κροταφους πρωι,βραδυ και θα δεις βελτιωση ::)

kostas21

New Member

kapamarou είπε:
καλως ηρθες,μινοξιδιλη στους κροταφους πρωι,βραδυ και θα δεις βελτιωση ::)

Πως το ζηταω στο φαρμακειο μινοξιδιλη? και τι ειναι καποιο σαμπουαν? η καποιες σταγονες?

αυτα σε ευχαριστω για την απαντηση το εκτιμαω :D

sofo85

New Member

σταγονες ειναι,η πιο γνωστη ειναι το regain,υπαρχουν και αλλες μαρκες οπως η hairway που ειναι και πιο φθηνη(η ουσια που περιεχουν ειναι η ιδια).Εαν ψαξεις στο internet μπορεις να βρεις σε καλυτερες τιμες.Στα σημεια που θα βαζεις θα κανεις με το δακτυλο σου μασαζ για να μη τρεχει.

kostas21

New Member

sofo85 είπε:
σταγονες ειναι,η πιο γνωστη ειναι το regain,υπαρχουν και αλλες μαρκες οπως η hairway που ειναι και πιο φθηνη(η ουσια που περιεχουν ειναι η ιδια).Εαν ψαξεις στο internet μπορεις να βρεις σε καλυτερες τιμες.Στα σημεια που θα βαζεις θα κανεις με το δακτυλο σου μασαζ για να μη τρεχει.

Σε ευχαριστω δηλαδη regain θα την ζητησω στο φαρμακειο αλλα ποσο της %? γιατι ειδα οτι υπαρχει 5% και αλλες τιμες. Επισης κανει κακο στα μαλλια λεμε αν τρεξει καμια σταγονα?

INTERNET? εννοειται ευτυχως που εχω και την account μου στο ebay και θα την χρειαστω.!!

Καλημερες!!!

kapa

Μέλος του προσωπικού

kostas21 είπε:
[quote author=sofo85 link=topic=2369.msg42492#msg42492 date=1290845726]

Σε ευχαριστω δηλαδη regain θα την ζητησω στο φαρμακειο αλλα ποσο της %? γιατι ειδα οτι υπαρχει 5% και αλλες τιμες. Επισης κανει κακο στα μαλλια λεμε αν τρεξει καμια σταγονα?

INTERNET? εννοειται ευτυχως που εχω και την account μου στο ebay και θα την χρειαστω.!!

Καλημερες!!!
[/quote]
την 5%,αφου εχεις λογαριασμο υπαρχει και η kikland που κοστιζει 5 ευρο ;)

kostas21

New Member

kapamarou είπε:
[quote author=kostas21 link=topic=2369.msg42509#msg42509 date=1290880280]
εξισου καλη οπως και η regain?
ολες οι 5% το ιδιο αποτελεσμα εχουν
[/quote]

οκ σε ευχαριστω kapamaru για τις αμεσες απαντησει θα την κανω bid αυριο κιωλας απο ebay :)

σε ευχαριστω ;D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kostas21

New Member

τελικα παιδια λεω να ξεκινησω, επειδη θελω να δω μονο επανεκφυση στους κροταφους, οι κροταφοι μου ειναι σε φαση nordwood 1 ειμαι 21 χρονων και σκευτομαι να αγορασω kirkland minox μιας και μου βγαινει πιο οικονομικα και θα πρεπει να ριχνω πρωι βραδυ σταγονες? θα πρεπει να αγορασω και κατι αλλο περα απο την kirkland για τους κροταφους? να σημειωσω πως το σαμπουαν που λουζομαι ειναι της sebamed το anti hair loss, λιγο τα φωτα σας :)

Panos1982

Well-Known Member

Panos1982 είπε:
the masturbation goes cloud....... :-[

Blindfold είπε:

που παει να πει....η μλκια παει συννεφο..... :D

ANAR είπε:
[quote author=Panos1982 link=topic=2369.msg45206#msg45206 date=1294938670]
the masturbation goes cloud....... :-[

Γραψε ελληνικα απαγορεύονται τα αγγλικα 7SFGSFG 7SFGSFG 7SFGSFG :D
[/quote]

χαχα....βγαλε με αναφερομενο.... :p :p

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα