θεραπεια

z4knik

New Member
γειας σας, θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας για καποιες θεραπειες που εκανα και κανω και τι ξερετε για αυτες.Εχω κανει χρηση φιναστεριδης με πολυ καλα αποτελεσματα,ομως θα προτιμουσα να μην την χρησιμοποιω.

1)Πριν κανενα 7-8 μηνο ειχα παει στην δερματολογο μου και μου προτεινε το hairgen(καψουλες+spray).To αποτελεσμα ηταν να μου τα συντηρει και να χανω τριχες οσο περισσοτερο διαστημα περνουσε.Προσωπικα πιστευω αρκετα λεφτα για το τιποτα.

2)Πηγα και προσφατα και μου εδωσε καψουλες α)zinc glyconate 2-3 φορες την εβδομαδα β)cystine b καθε μερα γ)evdermia καψουλες βραδυ παρα βραδυ δ)αγρο regaine το ενα βραδυ και αφρο hairgen το αλλο βραδυ.Μου φαινεται προκειται για μια θεραπεια βιταμινων χωρις ουσιαστικα να καταπολεμα την αραιωση

3)Εχω μια απορια ισχυει οτι το saw palmetto αναστελλει την χρηση της μινοξιδιλης η το αντιστοφο?Εαν ναι τοτε ψιλοτσαμπα κανω την θεραπεια γιατι τα περισσοτερα προιοντα περιεχουν saw palmetto

Μπορω να πω οτι το μαλλι μου δεν βρισκεται στην καλυτερη κατασταση αυτη την στιγμη και ειμαι σε μεγαλο διλημμα εαν αξιζει να συνεχισω αυτη την θεραπεια(λεφτα+κοστος)η να ξαναγυρισω στην φιναστεριδη(επαιρνα 0.5 mg την ημερα) εαν και προσωπικα δεν το επιθυμω,η οποια ομως εχεις σιγουρα αποτελεσματα.Την δευτερη θεραπεια την εχω ξεκινησει εδω και 10 μερες ,ισως θα πρεπε να περιμενω καποιο σημαντικο διαστημα για να δω τα αποτελεσματα πριν την σταματησω η να ξεκινησω καποια αλλη εαν εχετε να μου προτεινετε.

Ευχαριστω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Δυστυχως μην περιμενεις πολλα.Θα χαλας τα λεφτα σου τσαμπα.Η φιναστεριδη μονο κανει δουλεια και η μινοξιδιλη λιγοτερο.Πολλες φορες εγω προσωπικα πιστευω οτι ειναι καλυτερο το να μην κανεις τιποτα στο κεφαλι σου απο τα να το ψεκαζεις καθημερινα.Μεταμοσχευση κ κοντο μαλλι ειναι η λυση.

Μπλουζα