πηγα σε ενα δερματολογο και αφου με εξετασε και ειδε οτι ειμαι στην αρχη της ΑΑ. να σημειωθει επισης οτι εχω σμηγματορροικη δερματιτιδα κιολας καθως επισης οτι κανω ισωτικη (σιδερο) πολυ συχνα.
τεσπα ειδε το μαλι μου στο μηχανημα του και μου ειπε οτι εχω 136 τεριχεσ ανα cm2 και να κανω μια απλη θεραπεία συντηρησης.
η θαραπεια που μου εδωσε ειναι η εξης(δεν βγαζω τα γραμματα του, αρα μπορει να διαφερει)
μια lotion που περιεχει τα εξης(να την βαζω 6/7 μερες):
frezy hair force lotion
regain sal 5%
floam lotion
follay tinct
κατι χαπια κυστεινη, μεθειονινη
epicrin shampoo
και τελος, μια φορα τη βδομαδα να λουζομαι με topiderm gel shampoo
το θεμα ειναι οτι με το που ξεκινησα την θεραπεια την πρωτη κιολας μερα την επομενη μερα ειδα οτι πεφτανε παρα πολλες τριχες, με ενα απλα τιναγμα μου φευγαν 20 τριχες... ειναι αυτο sheding η θα πρεπε να αρχισω να ανυσιχω??? μιλαμε απο την 1η εφαρμογη, το τονιζω!
πως την βλεπετε σαν θεραπεια, αξιζει τον κοπο?
τεσπα ειδε το μαλι μου στο μηχανημα του και μου ειπε οτι εχω 136 τεριχεσ ανα cm2 και να κανω μια απλη θεραπεία συντηρησης.
η θαραπεια που μου εδωσε ειναι η εξης(δεν βγαζω τα γραμματα του, αρα μπορει να διαφερει)
μια lotion που περιεχει τα εξης(να την βαζω 6/7 μερες):
frezy hair force lotion
regain sal 5%
floam lotion
follay tinct
κατι χαπια κυστεινη, μεθειονινη
epicrin shampoo
και τελος, μια φορα τη βδομαδα να λουζομαι με topiderm gel shampoo
το θεμα ειναι οτι με το που ξεκινησα την θεραπεια την πρωτη κιολας μερα την επομενη μερα ειδα οτι πεφτανε παρα πολλες τριχες, με ενα απλα τιναγμα μου φευγαν 20 τριχες... ειναι αυτο sheding η θα πρεπε να αρχισω να ανυσιχω??? μιλαμε απο την 1η εφαρμογη, το τονιζω!
πως την βλεπετε σαν θεραπεια, αξιζει τον κοπο?