η θεραπεία που θελω να ξεκινησω

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

GeoPower

New Member
εχω στην κατοχη μου ιδι όλα τα παρακάτω προιοντα :D regaine 5% mix) (propecia 1 mg ) (revivogen) (tricomin) (nizoral) (aloe vera gel 100% ) ενδικνετε να τα χρησιμοποιήσω όλα μαζί? :D :D :D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lab_rat

Member
Απ: η θεραπεία που θελω να ξεκινησω

Ευκολα! Αλλα το revivo τουλαχιστον 3 ωρες διαφορα απο τη minox (καλο ειναι και το tricomin να εχει διαφορα απο τα αλλα 2) και το nizoral 2 το πολυ 3 φορες τη βδομαδα!
Υπερβολη παντως και φινα και ρεβιβο για την την περιπτωση σου κατα τη γνωμη μου!

GeoPower

New Member

οταν λεσ υπερβολη τι ενοεις οτι υπαρχει περιπτωση να παθουμε και κατι?? ??? ??? ???

lab_rat

Member

Οχι! Μονο απο υπερδοσολογια μπορεις να δεις παρενεργειες στα παραπανω (κυριως απο regaine και propecia). Απλα στην περιπτωση σου πιστευω οτι η φινα ειναι υπερ-αρκετη! το revivogen το θεωρω περιττο εφοσον παιρνεις φινα. Σχεδον τσαμπα ταλαιπωρια δλδ...

GK

New Member

Ρε σεις, την μινοξιδίλη να την βάζουμε δηλαδή 3 ώρες αφού ξεβγάλουμε το μαλλί από το revivogen ? Εγώ τόσους μήνες την έβαζα κανένα μισάωρο αφότου λουζόμουν από το Rev. Δηλαδή το Rev το έβαζα βραδάκι 11-12 πριν κοιμηθώ και το ξέβγαζα όταν ξυπνάω 6:30 πλέον ή παλαιότερα 7:00 ξέρω γω.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

απλώς γράψαμε ότι η ασφαλής περίοδος για να μην αλληλεπιδράσουν/εξουδετερωθούν τα 2 προϊόντα είναι 2-3 ώρες το ελάχιστο ;)

GK

New Member

thanx Spirous, απλά δεν καταλαβαίνω πότε "πρέπει" αφού 3 ώρες αφού το βάλεις ή το βγάλεις . λολ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα