ετοιμος και εγω για θεραπεια με kirkland/revivogen και θετικη ψ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

stelakid

New Member
γεια σας λοιπον και απο δω...(δεν ξερω αν ειναι η σωστη κατηγορια για να ανοιξω το θεμα για την αρχη της θεραπειας μου,αν υπαρχει προβλημα,πειτε το να το κανω copy paste σε αλλη...)...
anyway...στο θεμα μας....
μετα απο αρκετο διαβασμα για διαφορα προιοντα (το πιστευω οτι ακομα ξερω μονο τα βασικα...),διαβασα για παρενεργειες,για τιμες,για χωρες πωλησης,για μεταμοσχευσεις και παει λεγοντας...
το ιστορικο μου εχει μεσα το dercos vichy,το activ-m της schwarzkopf και τελος το αμετακλιτο λαθος μου να παω στην b****n k**d και να δωσω 8-9 μηνων λεφτα(θεραπειες και προιοντα),που οπως θα γνωριζετε,πηγαν χαμενα....
τεσπα...μετα απο το ψαξιμο λοιπον και την βοηθεια του ferimore σε κατι λεπτομεριες κατελειξα στα εξης...
kirkland 5%,revivogen θεραπεια,libroman 2% και aloe vera shampoo 99,9% της optima (τα 2 τελευταια τα εχω παραγγειλει και τα περιμενω δευτερα)...
σκοπος μου να βγαλω καμια τριχα παραπανω....ειμαι 22 και εχω ΑΑ η οποια μου αραιωνει ολο το πανω μερος του κεφαλιου...και τωρα τραβιεται και η hair line πισω...δυστυχως δεν ευ8υνεται στην διατροφη,γιατι ειναι πολυ καλη και οι εξετασεις τουλαχιστον εξαιρετικες....
ξεκινησα το revivogen εδω και 5 μερες και απο σημερα ξεκινησα και το Κirkland....
φωτογραφιες εχω τραβηξει και θα ανεβασω λογικα μεσα στην εβδομαδα...την οποια ερρωτηση θελετε...ευχαριστως να απαντησω,εφοσον ξερω...
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ,ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: ετοιμος και εγω για θεραπεια με kirkland/revivogen και θετικ

Καλή επιτυχεία να έχεις φίλε!!! :)

Πάντως αν θες ξανασκέψου το super zix II για μελλοντική αντικατάσταση του revivogen. ;)

stelakid

New Member
Απ: ετοιμος και εγω για θεραπεια με kirkland/revivogen και θετικ

ευχαριστω πολυ!!! το εχω σκεφτει ferimore...επειδη ειναι πιο φθηνο και πιο δυνατο(ως προς την αποδοση ) ...σκευτομαι να κανω 1-2 3μηνα με revivogen και μετα να το βαλω στο προγραμμα...το προβλημα μου ειναι το θεμα με τα συστατικα...δεν τα παω καλα με χημεια,εννωσεις κτλ....οποτε...πρεπει να παω σε καποιον για να το κανει (αν εχω καταλαβει καλα το τι γινεται με αυτο)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα