Fenimore είπε:
Chs είπε:
Γεια σου φιλαράκο.. αμα θες γιατροσόφια φυτικά που ταράζουν τα νερά ο από πάνω Fenimore έχει την λύση.. ακολούθησε την κατασκευή του super Zix 2, το ενισχυμένο Ζιχ με την μητέρα φύση του Feni υπόσχεται μαλλιά πλούσια και απαλά σαν γυναικείο χάδι..
Feni για σένα δουλεύω 8)
Δεν έχω φτιάξει ρε συ το Super zix II :blush: μην λες τέτεια και μου κάνουν καμια μήνυση για copyrights :cheesy:
Εγω έχω φτιάξει αυτό http://www.hairlossgr.com/forum/thread-3065.html , είναι κάπως στην λογική της κατασκευής του zix αλλά ως τελικό προιόν είναι πιο διαφορετικό απο το zix.
Αγορίνα μου τι φοβάσαι? Θα σε καλύψω εγώ 8) Αφού το αποτέλεσμα της κατασκευής έστω και λίγο διαφέρει δεν διατρέχεις κανένα κίνδυνο.. Ε τι.. να αφήνω τον κόσμο να παίρνει το Afragigen δλδ? Αίσχος.. δεν θα μπορώ να κοιμηθώ το βράδια χωρίς καθαρή συνείδηση.
Επίσης.. αμα βάλουμε δίπλα διπλά τα υλικά που φτιάχνεις με του Rev... η μήνυση από αλλού θα έρθει και όχι από εκεί που φοβάσαι

Να είσαι υπερήφανος! κάνουμε την επανάσταση μας ενάντια στις βιομηχανίες! Και αλλάζουμε και το name της κατασκευής σε Onlyanagen και καθαρίσαμε
Πέρα από την πλάκα.. εσύ πως πας με αυτο το homemade? Και πλέον χωρίς μινοξ, βλέπεις κάτι θετικό από τότε που την σταμάτησες?