ερωτηση

dionysis84

Member
καλησπερα παιδια!απλα μια ερωτηση θελω να κανω.αν γνωριζει καποιος να μου πει.λενε οτι το αυγο με ελαιολαδο κανει καλο για την τριχοπτωση,για την ενδυναμωση των μαλλιων κ την λαμψη.γνωριζει κανεις εαν ισχυει η κατα ποσο ειναι σωστο?γενικα οι φυτικες θεραπειες κανουν δουλεια?ευχαριστω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Εννοείς αν τα φας ή τοπικά? :p

Το ελαιόλαδο περιέχει λιπαρά οξέα που είναι dht-blockers οπότε μπορει να χρησιμοποιηθεί και τοπικά...

Οι φυτικές τοπικές θεραπείες είναι "αδύναμες" σε σχέση με τα φάρμακα... αναλόγος βέβαια και τον οργανισμό...

dionysis84

Member
ευχαριστω εργαλειο.απλα αναρωτιεμαι αν καποιος δεν εχει χρηματα να αγορασει καποα φαρμακα αν μπορει να βοηθησει τα μαλλια του με καποια φυτικα γιατροσοφια οπως τα λενε.

Chs

Μέλος του προσωπικού
dionysis84 είπε:
ευχαριστω εργαλειο.απλα αναρωτιεμαι αν καποιος δεν εχει χρηματα να αγορασει καποα φαρμακα αν μπορει να βοηθησει τα μαλλια του με καποια φυτικα γιατροσοφια οπως τα λενε.

Γεια σου φιλαράκο.. αμα θες γιατροσόφια φυτικά που ταράζουν τα νερά ο από πάνω Fenimore έχει την λύση.. ακολούθησε την κατασκευή του super Zix 2, το ενισχυμένο Ζιχ με την μητέρα φύση του Feni υπόσχεται μαλλιά πλούσια και απαλά σαν γυναικείο χάδι..

Feni για σένα δουλεύω 8)

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Chs είπε:
Γεια σου φιλαράκο.. αμα θες γιατροσόφια φυτικά που ταράζουν τα νερά ο από πάνω Fenimore έχει την λύση.. ακολούθησε την κατασκευή του super Zix 2, το ενισχυμένο Ζιχ με την μητέρα φύση του Feni υπόσχεται μαλλιά πλούσια και απαλά σαν γυναικείο χάδι..

Feni για σένα δουλεύω 8)

Δεν έχω φτιάξει ρε συ το Super zix II :blush: μην λες τέτεια και μου κάνουν καμια μήνυση για copyrights :cheesy:

Εγω έχω φτιάξει αυτό http://www.hairlossgr.com/forum/thread-3065.html , είναι κάπως στην λογική της κατασκευής του zix αλλά ως τελικό προιόν είναι πιο διαφορετικό απο το zix.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Fenimore είπε:
Chs είπε:

Feni για σένα δουλεύω 8)

Δεν έχω φτιάξει ρε συ το Super zix II :blush: μην λες τέτεια και μου κάνουν καμια μήνυση για copyrights :cheesy:

Εγω έχω φτιάξει αυτό http://www.hairlossgr.com/forum/thread-3065.html , είναι κάπως στην λογική της κατασκευής του zix αλλά ως τελικό προιόν είναι πιο διαφορετικό απο το zix.

Αγορίνα μου τι φοβάσαι? Θα σε καλύψω εγώ 8) Αφού το αποτέλεσμα της κατασκευής έστω και λίγο διαφέρει δεν διατρέχεις κανένα κίνδυνο.. Ε τι.. να αφήνω τον κόσμο να παίρνει το Afragigen δλδ? Αίσχος.. δεν θα μπορώ να κοιμηθώ το βράδια χωρίς καθαρή συνείδηση.

Επίσης.. αμα βάλουμε δίπλα διπλά τα υλικά που φτιάχνεις με του Rev... η μήνυση από αλλού θα έρθει και όχι από εκεί που φοβάσαι :p Να είσαι υπερήφανος! κάνουμε την επανάσταση μας ενάντια στις βιομηχανίες! Και αλλάζουμε και το name της κατασκευής σε Onlyanagen και καθαρίσαμε ;)

Πέρα από την πλάκα.. εσύ πως πας με αυτο το homemade? Και πλέον χωρίς μινοξ, βλέπεις κάτι θετικό από τότε που την σταμάτησες?

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Chs είπε:
Πέρα από την πλάκα.. εσύ πως πας με αυτο το homemade? Και πλέον χωρίς μινοξ, βλέπεις κάτι θετικό από τότε που την σταμάτησες?

Ευτηχώς τώρα σταμάτησε το shedding απο την διακοπή της μινοξ...

Και προ μινοξ χρησιμοποιούσα το dht-blocker μου... , ήδη το σκέτο super zix II με είχε πιάσει στο θέμα της συντήρησης... απλά το zix φαινόταν φτωχό σε συαστατικά γι αυτό και έφτιαξα το dht-blocker μου.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Fenimore είπε:
Chs είπε:

Ευτηχώς τώρα σταμάτησε το shedding απο την διακοπή της μινοξ...

Και προ μινοξ χρησιμοποιούσα το dht-blocker μου... , ήδη το σκέτο super zix II με είχε πιάσει στο θέμα της συντήρησης... απλά το zix φαινόταν φτωχό σε συαστατικά γι αυτό και έφτιαξα το dht-blocker μου.

Ωραία Feni καλό αυτό, πιστεύω στο 12 - 14 μηνες και μετά θα έχεις και άλλα αποτελέσματα

Μπλουζα