ερωτηση για μεταμοσχευση

antonimo

New Member
καλημερα σε ολους ειναι η πρωτη φορα που γραφω και δυστηχως και εγω ατυχο θυμα της κλιρονομικοτιτας.Λοιπον ειμαι 20 χρονων και αποφασισα να κανω μεταμοσχευση καθως εχει πεσει μεγαλο μερος τον μαλλιων μου κυριος στους κροταφους και στο ροξακι.Θα ηθελα να σας κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με την μεταμοσχευση καταρχας ποια μεθοδος πιστευετε ειναι η καταληλη για πρωτη μεταμοσχευση καποιες κλινικες μου λενε οτι η Strip (FUT) ειναι αποδεδειγμενα μια μεθοδος με περισσοτερες πιθανοτητες επιτυχιας σε σχεση με FUE. Απο την αλλη η D$I μου προτεινει την μεθοδο τους το θεμα ειναι οτι εχω περδευτει και ως ενα ατομα χωρις καποιες ιδιετερες γνωσης στης μεταμοσχευσης δεν ξερω τη να επιλεξω.Εσεις ποια προτεινετε σαν την καλυτερη μεθοδο?Και αν καποιος εχει κανει μεταμοσχευση Θεσσαλονικη ας μου στειλει αν μπορει κανενα email για το που το εκανε η αν εχει κατι υποψην. Οι κλινικες που επισχευθικα ειναι προστοπαρων οι bErg@m k0rd και η D$I. ευχαριστο προκαταβολικα ;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: ερωτηση για μεταμοσχευση

antonimo είπε:
καλημερα σε ολους ειναι η πρωτη φορα που γραφω και δυστηχως και εγω ατυχο θυμα της κλιρονομικοτιτας.Λοιπον ειμαι 20 χρονων και αποφασισα να κανω μεταμοσχευση καθως εχει πεσει μεγαλο μερος τον μαλλιων μου κυριος στους κροταφους και στο ροξακι.Θα ηθελα να σας κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με την μεταμοσχευση καταρχας ποια μεθοδος πιστευετε ειναι η καταληλη για πρωτη μεταμοσχευση καποιες κλινικες μου λενε οτι η Strip (FUT) ειναι αποδεδειγμενα μια μεθοδος με περισσοτερες πιθανοτητες επιτυχιας σε σχεση με FUE. Απο την αλλη η D$I μου προτεινει την μεθοδο τους το θεμα ειναι οτι εχω περδευτει και ως ενα ατομα χωρις καποιες ιδιετερες γνωσης στης μεταμοσχευσης δεν ξερω τη να επιλεξω.Εσεις ποια προτεινετε σαν την καλυτερη μεθοδο?Και αν καποιος εχει κανει μεταμοσχευση Θεσσαλονικη ας μου στειλει αν μπορει κανενα email για το που το εκανε η αν εχει κατι υποψην. Οι κλινικες που επισχευθικα ειναι προστοπαρων οι bErg@m k0rd και η D$I. ευχαριστο προκαταβολικα ;)

καλοσώρισες φίλε και καλή συνέχεια, θα βοηθούσε αν έβαζες κάποια φωτογραφία για να βλέπαμε την κατάστασή σου...

n094

Active Member

Γεια σου φίλε μου,
Όποια μέθοδο και να κάνεις (και εφόσον πετύχει) θα πρέπει να ξέρεις ότι λόγω ηλικίας, αν δεν ακολουθήσεις και θεραπεία με αναστολείς Dht, τότε σίγουρα σε λίγα χρόνια θα έχεις κενά σημεία μεταξύ των εμφυτευμένων και των υγιών τριχών μιας και η τριχόπτωση σου είναι σε πρώτο στάδιο (βλ. 20 χρονών). Εγώ θα σου πρότεινα, εφόσον θέλεις να ακολουθήσεις θεραπεία, να την κάνεις ένα χρόνο πριν την μεταμόσχευση για να δεις τι μπορείς να «επαναφέρεις» και μετά κρίνεις και αποφασίζεις αν θα δώσεις μερικές χιλιάδες ευρώ για μεταμόσχευση. Είτε εδώ, είτε έξω. Αν τώρα δεν θες να μπλέξεις με θεραπείες που περιλαμβάνουν αναστολείς Dht, τότε να είσαι προετοιμασμένος ότι πολύ σύντομα θα αντιμετωπίσεις αυτά που περιγράφω στις πρώτες γραμμές (από προσωπική πείρα στο λέω).

antonimo

New Member

Ευχαριστο παιδια για την αμεση απαντηση. Λοιπον θα ανεβασω φωτογραφιες στο μελλον αλλα γενικα το προβλημα μου πλεον πιστευω πως δεν ειναι για θεραπεια αλλα για μεταμοσχευση.Απλα θα ηθελα να σας ρωτησο ποια μεθοδος μπορει να δωσει περισσοτερα μοσχευματα

antonimo

New Member

καποιες φωτογραφιες μου

Συνημμένα

• 18062011043.jpg
    18062011043.jpg
    724.8 KB · Προβολές: 27
  • 18062011044.jpg
    18062011044.jpg
    848.8 KB · Προβολές: 16

pavlos

Member

Φιλε συναγωνηστη καλημερα,
Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι εισαι πολυ μικρος για μεταμοσχευση.
Ψαξου προς το παρον για θεραπειες και στειλε μερικες φωτο για διαγνωση στους γιατρους που το φορουμ βγαζει ως κορυφαιους για να σου πουν την γνωμη τους.
Οποιαδήποτε κίνηση και να κανεις πανω απο ολα να ειναι μελετημενη και να μην βιαστεις για να μην μπλεξεις χειροτερα.
Καλυτερα <<με αραια μαλλια>> παρα με χαλια μαλλια , τομες και ιστοριες που θα παρακαλουσες να γυρισεις το χρονο πισω και να μην ειχες κανει τιποτα.
Η αραιωση μπορει να προχωρησει με τα χρονια σε σημεια που εχεις τωρα μαλλια.
Πάνω απ όλα οχι βεβιασμένες κινησεις και διαβασε καλα το φορουμ με παρομοια περιστατικα.
Σου ευχομαι στο τελος να κανεις την καλυτερη επιλογη

xDante

Member

μου φαίνεσαι ίδια περίπτωση με τοππικιστή σε ποιό αρχικό στάδιο γιά τσέκαρε την θεραπέια του....

δέν μπορώ να το βρώ που είναι κάνε ένα σερτσ στο φόρουμ ....

antonimo

New Member

καλησπερα τελικα πηρα την αποφαση να κανω μεταμοσχευση και εχω καταληξει αναμεσα σε δυο κλινικες την D$I και την K0RD το θεμα ειναι οτι η μια μου προτεινει την FUE η μαλλον μια παραλλαγη δικια τους που εχουν αναπτυξει ενω η δευτερη την Strip. Απο οτι εχω διαβασει η δευτερη μεθοδος ειναι ποιο σιγουρη οτι θα βγουν μαλια αλλα αφηνει ουλη ενω η πρωτη δεν αφηνει αλλα μπορει να μην εχει το ικανοποιητικο αποτελεσμα.ποια να διαλεξω???

Typhoon

Member

Καλησπέρα φίλε antonimo...

Η απόφαση που λες ότι πήρες προήλθε μετά από ανάγνωση του φόρουμ ή μετά από επισκέψεις μόνο στις κλινικές?

Συγγνώμη που το ρωτάω απλώς θα ήθελα να ακούσω το σκεπτικό σου...

Τι παράγοντες δηλαδή ζύγισες για να φτάσεις στην τελική σου απόφαση

antonimo

New Member

Καλησπερα Typhoon ευχαριστο για την αμεση απαντηση η αποφαση μου ηταν συνδιασμος και των δυο και οτι διαβασα το φορουμ αλλα και απο επισκεψεις σε κλινικες το θεμα ειναι οτι πηρα αυτη την αποφαση γιατη ειμαι νεος στην ηλικια και το θεμα της τριχοπτωσεις μου εχει επιφερει κατα κυριο λογο καποια κομπλεξ. Ετσι αποφαση να ζυγισω τα δεδομενα και να καταληξω στην μεταμοσχευση ωστε να κανω μια προσπαθεια για κατι καλυτερο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

crossfire

Well-Known Member

antonimo είπε:
Καλησπερα Typhoon ευχαριστο για την αμεση απαντηση η αποφαση μου ηταν συνδιασμος και των δυο και οτι διαβασα το φορουμ αλλα και απο επισκεψεις σε κλινικες το θεμα ειναι οτι πηρα αυτη την αποφαση γιατη ειμαι νεος στην ηλικια και το θεμα της τριχοπτωσεις μου εχει επιφερει κατα κυριο λογο καποια κομπλεξ. Ετσι αποφαση να ζυγισω τα δεδομενα και να καταληξω στην μεταμοσχευση ωστε να κανω μια προσπαθεια για κατι καλυτερο

προσεξε γιατι μια κακη μεταμοσχευση μπορει να σου φερει μεγαλυτερα κομπλεξ.....

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

antonimo είπε:
ειμαι νεος στην ηλικια και το θεμα της τριχοπτωσεις μου εχει επιφερει κατα κυριο λογο καποια κομπλεξ. Ετσι αποφαση να ζυγισω τα δεδομενα και να καταληξω στην μεταμοσχευση ωστε να κανω μια προσπαθεια για κατι καλυτερο

ένας ακόμα λόγος να είσαι πιο προσεκτικός σε τι θα επιλέξεις ;)

antonimo

New Member

Σαφος η αποφαση μου θα πρεπει να ειναι η καλυτερη απλα σκεφτομαι ποιο πολυ την FUE απο την αποψη οτι ακομα και αν αποτυχει δεν θα μου αφησει ουλη στο κεφαλη

danceworld_2001

Well-Known Member

Αμα τολμήσεις να κάνεις μεταμόσχευση στην Ελλάδα θα πετάξεις στα σκουπίδια 3000 € + που είμαι σίγουρος πως τις δύσκολες αυτές μέρες τα έχεις ανάγκη.

Το αποτέλεσμα σου θα ειναι να τραγικά αφύσικο και αν πχ βάλεις 6000 τρίχες θα φυτρώσουν το πολύ οι 100.

Θα γεμίσεις σημάδια και θα πονέσεις πολύ. Θα μετανιώσεις πικρά και θα κλαις το κεφάλι σου και τα λεφτά σου.

Αν σου περισσεύουν τα λεφτά και θες καλά και ντέ να τα πετάξεις, πήγαινε διακοπές ή χάρισε τα σε αρρώστους.

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΟΝΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (HDC, RAHAL, HASSON & WONG, ARMANI, SAPHIRO, BISANGA, COLE), ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ

ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΟΜΩΣ ΚΟΣΤΟΣ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 90% ΕΝΩ ΕΛΛΑΔΑ 10%

Τα παραπάνω στα εγγυώμαι προσωπικά και εγώ και 100 άλλα ψαγμένα μέλη εδώ.

Αν μετά απο αυτά πεις οτι πας Ελλάδα, τότε είσαι βαλτός κλινικής και κανείς δεν θα σε πάρει στα σοβαρά.

pavlos

Member

Καλησπερα Typhoon ευχαριστο για την αμεση απαντηση η αποφαση μου ηταν συνδιασμος και των δυο και οτι διαβασα το φορουμ αλλα και απο επισκεψεις σε κλινικες

Συγνώμη λες οτι διαβασες το φορουμ και μετα απο οτι διαβασες θες να πας στις συγκεκριμενες κλινικες???????!!!!!!!
Η στραβος ειναι ο γυαλος η στραβα αρμενιζουμε .....
Μαλλον αλλο φορουμ διαβαζεις και καταλαθος απαντας σε αυτο :D

antonimo

New Member

Βασικα χρειαζετε να σας εξηγησω τους λογους που ειχα πει οτι θα ηθελα να την κανω την μεταμοσχευση Θεσσαλονικη.Καταρχας δεν ειμαι βαλτος απο καμια κλινικη και ουτε πολυγουσταρω καποιες κλινικες γιατη αντι να σε βλεπουν σαν ασθενη σε βλεπουν σαν κινουμενη τραπεζα που απλα θελουν να παρουν τα χρηματα σου.Λοιπον εγω διαβαζοντας το φορουμ σαφως και ξερω οτι δεν υπαρχει σοβαρη κλινικη στην ελλαδα αλλα λογω αποστασης και οτι δεν θα ηθελα να κανω ενα ταξιδι για να κανω μια μεταμοσχευση ειχα καταληξει σε αυτες της δυο και για λογους οτι ισως μπορουν να παρακολουθουν το περιστατικο καλυτερα.Απο την αλλη διαβαζοντας ολα αυτα που μου στειλατε εστειλα ενα εμαιλ στην HDC και περιμενω απαντηση.Παντως καταληγοντας εχω να σας πω οτι το φορουμ με βοηθησε παρα πολυ στο να μαθω πολλα πραγματα για της μεταμοσχευσης αλλα και οταν πηγαινα σε καποια ραντεβου σε κλινικες η γιατρους να μπορουσα να εκφερω αποψη.Μαλιστα στην koRD οταν ειχα μιλησει με την διευθιντρια μου το ειχε πει και αυτη η ιδια οτι ημουν διαβασμενως και τα ηξερα απλα για να καταληξω η κυρια ερωτηση που εκανα οπου και να πηγαινα ηταν κατα ποσο η μεθοδος που μου παρουσιαζαν ειχε αποτελεσμα σιγουρο.Λιγοι καταφεραν να απαντησουν ακομα λιγοτεροι να με πεισουν με της απαντησεις τους

sito

Active Member

antonimo είπε:
Βασικα χρειαζετε να σας εξηγησω τους λογους που ειχα πει οτι θα ηθελα να την κανω την μεταμοσχευση Θεσσαλονικη.Καταρχας δεν ειμαι βαλτος απο καμια κλινικη και ουτε πολυγουσταρω καποιες κλινικες γιατη αντι να σε βλεπουν σαν ασθενη σε βλεπουν σαν κινουμενη τραπεζα που απλα θελουν να παρουν τα χρηματα σου.Λοιπον εγω διαβαζοντας το φορουμ σαφως και ξερω οτι δεν υπαρχει σοβαρη κλινικη στην ελλαδα αλλα λογω αποστασης και οτι δεν θα ηθελα να κανω ενα ταξιδι για να κανω μια μεταμοσχευση ειχα καταληξει σε αυτες της δυο και για λογους οτι ισως μπορουν να παρακολουθουν το περιστατικο καλυτερα.Απο την αλλη διαβαζοντας ολα αυτα που μου στειλατε εστειλα ενα εμαιλ στην HDC και περιμενω απαντηση.Παντως καταληγοντας εχω να σας πω οτι το φορουμ με βοηθησε παρα πολυ στο να μαθω πολλα πραγματα για της μεταμοσχευσης αλλα και οταν πηγαινα σε καποια ραντεβου σε κλινικες η γιατρους να μπορουσα να εκφερω αποψη.Μαλιστα στην k**d οταν ειχα μιλησει με την διευθιντρια μου το ειχε πει και αυτη η ιδια οτι ημουν διαβασμενως και τα ηξερα απλα για να καταληξω η κυρια ερωτηση που εκανα οπου και να πηγαινα ηταν κατα ποσο η μεθοδος που μου παρουσιαζαν ειχε αποτελεσμα σιγουρο.Λιγοι καταφεραν να απαντησουν ακομα λιγοτεροι να με πεισουν με της απαντησεις τους

Οι φωτο των σφαγμενων θα σε πεισουν.

Κατι ακομα... Πρέπει καποιος που εχει κανει μεταμοσχευση να παρακουλουθειτε; Αν κ δεν ξερω, ο δικος μου συλλογισμος ειναι, αν πετυχει η επεμβαση πετυχε κα αν δεν πετυχει τι να παρακουλουθησουν; ο,τι εγινε εγινε το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να σου πουν να κανεις και δευτερη.

Ασε που εδω ελλαντισταν οχι απλα αποτχημενη επεμβαση θα σου κανουν θα σου καταστρεψουν και την δοτρια περιοχη, ετσι ωστε αν αποφασισεις μετα να πας σε καναν γιατρο της προκοπης για repair να μην εχεις οσους θυλακες θα ηθελες

Απο κει και περα δικο σου κεφαλι - δικια σου αποφαση

Μπλουζα