ερωτηση για αποτελεσματα απο regain

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

jdim

New Member
καλησπερα.θα ηθελα να ρωτησω κατι οσον αφορα αποτελεσματα απο regain.παιρνω περιπου ενα χρονο regain κ κατα διαστηματα εβαζα παραλληλα ενα 6μηνο revivogen κ θελω να δω τι αποτελεσματα να περιμενω απο regain για να κρινω αν με βοηθαει κ να το συνεχισω.ειμαι κλιμακα 2 κ απ οτι βλεπω μπροστα στους κροταφους ξεκινησε ενα χνουδακι κτλ ξανθο μετα εγινε γερη τριχα χρωματος σκουρου καφε ιδια με τα υπολοιπα μαλλια αλλα εχει αργησει πολυ να μεγαλωσει δηλ τους τελευταιους 2-3 μηνες τη θυμαμαι μικρη.να ελπιζω οτι αφου βγηκαν νεες τριχες κ μαλιστα σκουρες καποια στιγμη θα μεγαλωσουν κανονικα απλα πιο αργα απ οτι τα υπολοιπα μαλλια?στην κορυφη του κεφαλιου δεν εχω παρατηρησει ακομα καμια βοηθεια απο regain εκτος κ αν βοηθησε να μην επιδεινωθει το προβλημα αλλα νεες τριχες δεν φαινονται.αξιζει να το συνεχισω λετε μ αυτα τα δεδομενα το regain?σκεφτομαι για κατι πιο δυνατο οπως το spectral που εχω δει τωρα να αναφερετε στο φορουμ...απλα θελω να δω αν ειναι σοβαρο προιον κ αν κανει παραπανω δουλεια απο regain.γιατι ποολλες εταιρειες βγαζουν κ καλα νεα τεχνολογικα προιοντα αλλα μερικα δεν φαινεται να πουλαν εκ πολυ η να χουν κριτικες εξωτερικο πχ το nanogaine,nanoguard παλιοτερα.ας ελπισουμε στο spectral που παντως δειχνει να χει καλα συστατικα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα