ερωτησεις για θεραπεια χωρις μινοξιδίλη

AK-47

New Member
γεια σας παιδια συγγνώμη για το ακυρο θεμα,αλλα μηπως ξερει κανει κατι για το DERCOS NEOGENIC?αξιζει τη προσπαθεια?ειμαι σε αρχικο σταδιο αραιωσης, εμφανες μεν (κυριως μπροστα δεξια στο κεφαλι) αλλά όχι ιδιαίτερα μεγάλο πρόβλημα.δε θελω να μπω στη διαδικασια ths minox ακομα γιατι θεωρω πως ισως διορθωθεί όσο είναι νωρίς με αλλους τροπους.Eπισης πηγα στο δερματολόγο και μόνο με ερωτήσεις για κληρονομικοτητα θεωρησε πως εχω A/A (αλλα του εξηγησα πως μονο απ το σόι της μανας μου παιζει θεμα και οσοι ειχαν τους εμφανιστηκε μετα τα 30.είμαι στα 24) το μόνο που έκανε απλα με κοίταξε από πάνω.μου έγραψε εξετάσεις θυρεοειδούς και σιδήρου και ταυτοχρονα μου εγραψε minox..σιδήρο είχα οριακά αλλά πήρα και ισως να ελατώθηκε καπως η τριχοπτωση..τα μαλλια που εχασα δε βγηκαν εννοειται και δεν πηγα ξανα στο δερματολογο.σας ευχαριστω για οποιαδηποτε συμβουλη!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Φιλε και γω θα ηθελα να μαθω για το προιον αν και πιστευω ειναι πολυ νωρις για συμπερασματα γιατι ειναι καινουργιο.

AK-47

New Member
πάντως τα καινουργια προιοντα που παιζουν μετα το cg210 είναι το DERCOS NEOGENIC και το Fulfix απ ότι έχω καταλάβει.αν ξερει καποιος κατι ας πει.

scubas

Member
Πριν 5 μέρες τελείωσα την θεραπεία με το Dercos Neogenic .Τα αποτελέσματα! Άχρηστο δεν το λές με τίποτα. Χοντραίνει πολύ την τρίχα και βγάζει κάποιες διάσπαρτες παντού καθώς και κάτι μικρές ανίσχυρες. Την τριχόπτωση όμως δεν τη σταματάει καθόλου. Καπάκι ξεκίνησα G210 η τρίχα λέπτυνε μέσα σε 2 μέρες αλλά η τριχόπτωση πραγματικά κόπηκε μαχαίρι! Σήμερα 2 τρίχες στο νεροχύτη κατά την εφαρμογή από καμιά 40 με το Neogenic.

Μπλουζα