δεν ξερω την καταλληλη θεραπεια

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

klitos

New Member
εγω πάλι θα ήθελα να πω
στο γενεάλογικο μου δέντρο ποτέ κανείς δεν έχει εμφανείσει φαλάκρα, μονό μία σχετική αραίωση
έχω και εγώ σχετικά αραιά μαλλιά αλλά δεν εχώ τριχόπτωση, δηλαδή ούτε κατά τον ύπνο ούτε κατά το λούσιμο μου πεφτουν πολλες τριχες
αντιθετως θα ελεγα οτι μου πεφτουν και πολυ λιγες
απλα δεν θελω να παρω το ρισκο να παρω καμποια απο τα φαρμακα αυτα και σε περιπτωση που διακόψω να μου πεφτουν μαλλια
αν ξερει κανεις καποια συντομη θεραπεια για να πυκνωσει η τριχα και μετα να μπορω να σταματησω επ αοριστον χωρις το ρισκο που προανεφερα θα ηθελα να μου το πει
εχω παει και σε δερματολογους αλλα οι θεραπειεσς που μου προτειναν δεν ειχαν κανενα εμφανες αποτελεσμα ακομη και μετα απο μηνες
:D :grandpa: :angel: :'( :worshipper furious3 :eek:fft: :knup: :tease: :sleep: :grandpa: 7SFGSFG ::) ??? 8) ??? ::) :D :D :D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kakashi

Member
Απ: δεν ξερω την καταλληλη θεραπεια

συντομη θεραπεια δεν υπαρχει...ολες οι θεραπειες θελουν τουλαχιστον 4 με 5 μηνες για να δεις καλα αποτελεσματα...αλλα αν τις σταματησεις μεσα σε λιγο καιρο θα χαθει οτι κερδισες κ τα μαλλια θα επιστρεψουν στην κατασταση που ηταν πριν την θεραπεια...διαβασε καλα το φορουμ κ θα μαθεις αρκετα κ θα βρεις την θεραπεια που πιστευειες οτι σ ταιριαζει

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα