γυναικειου τυπου ανδρογενετικη αλωπεκια

kaith

New Member
γεια σας και απο μενα ... λεγομαι καιτη, αν και γραφτηκα προσφατα στο φορουμ το προβλημα μου δεν ειναι προσφατο ουτε παροδικο δυστυχως.... τα συμπτωματα τριχοπτωσης εμφανιστηκαν ακομη απο την ηλικια των 15 χρονων... ξεκινησα με φοβερη πυτιριδα η οποια εξελιχθηκε σε πολυ γρηγορο χρονικο διαστημα σε σταδιακη απωλια μαλλιων... απο τα 17 μου μεχρι τωρα στα 21 εχω επισκεφτει απειρους δερματολογους οι οποιοι συμφωνουν ολοι στο ιδιο συμπερασμα ανδρογενετικης αλωπεκιας χωρις ομως καποια ιδιαιτερη αγωγη καλυτερευσης.... το προβλημα τα τελευταια 2 χρονια φαινεται απολυτα οχι μονο στη μειωση της πυκνωτητας των μαλλιων οσο και στην υφη τους(λεπτυνση ,συρικνωση τριχας στο πανς μερος τοθ κεφαλιου). προσφατα παρατηρησα ακομη και εμφανη κενα ιδιαιτερα στο πανω πισω μερος ..... ξερω λοιπον πως παρολες τις προσπαθιες μου ολα αυτα τα χρονια με σαμπουαν, αμπουλες κτλ οτι το προβλημα παραμενει αλυτο....σαφως εχει επιρεασει την ψυχολογια μου οσο φυσικα και την εξωτερικη μου εμφανιση... τον τελευταιο χρονο σκεφτομαι ολο και πιο εντονα την ιδεα της εμφιτευσης μαλλιων.... μεσω ιντερνετ εχω διαβασει αναλυτικα τις ιστοσελιδες δυο μεγαλων κλινικων μεταμοσχευσης μαλλιων καθως επισης και αρθρα που εχουν γραφτει για αυτο το θεμα..... δυστυχως το να εισαι γυναικα και να αντιμετωπιζεις αυτο το προβλημα ειναι τρομερα ψυχοφθορο και κυριολεκτικα σε τραβαει πισω.... οποιος η οποια αντιμετωπιζει παρομοιο προβλημα και εχει κανει μεταμοσχευση μαλλιων παρακαλω αν μπορει να με βοηθησει με πληροφοριες ειλικρινα πολιτιμες για μενα πανω στο θεμα.... ευχαριστω :)
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: γυναικειου τυπου ανδρογενετικη αλωπεκια

:welc: καλωσόρισες φίλη και καλή συνέχεια!!!

Δες τον οδηγό για γυναίκες http://www.hairlossgr.com/guides/women/ , καθώς και αυτό το thread http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,376.0.html και περίμενε και τα υπόλοιπα κορίτσια να σου πουν τη γνώμη τους.
 

badday

New Member
Απ: γυναικειου τυπου ανδρογενετικη αλωπεκια

γεια σου καιτη! Απο κληρονομικοτητα η μητερα κτλ πως ειναι ;
 

kaith

New Member
Απ: γυναικειου τυπου ανδρογενετικη αλωπεκια

και η μητερα και ο πατερας εχουν κληρονομικη προδιαθεση... δυστυχωσ ομωσ οι δερματολογοι στουσ οποιουσ πηγα χωρις καμια εξεταση,δειγμα τριχας κτλ απλα με το ματι διεγνωσαν οτι πασχω απο αντρικη αλωπεκια ... τα αιτια δε τα γνωριζω ακριβωσ επισης δε ξερω τι εξετασεισ χρειαζονται να γινουν και σε ποιουσ γιατρουσ να παω... θεωρησα καλο να απευθυνθω σε μια κλινικη αποκαταστασης μαλλιων η οποια θα μου βρει ισωσ το αιτιο και τη θεραπεια.... απλα ακομη εχω ελπιδες.. υπαρχει περιπτωση να φιτρωσουν ξανα μαλλια στα κενα σημεια χωρισ να χρειαστει να κανω εμφυτευση?
 

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: γυναικειου τυπου ανδρογενετικη αλωπεκια

πριν κανεις οποιαδηποτε κινηση δοκιμασε πρωτα τις θεραπειες του forum ::)
και μεταμοσχευση να κανεις παλι θα ακολουθεις θεραπειες,το προβλημα θα εξακολουθει να υπαρχει
 

kaith

New Member
Απ: γυναικειου τυπου ανδρογενετικη αλωπεκια

εναν καλο δερματολογο που να μου βρει την αιτια και αποτελεσματικα να με βοηθησει απο θεσσαλονικη η ακομη και απο αθηνα(ειμαι απο επαρχια) μπορειτε να μου προτεινετε?
 
Μπλουζα