βοηθεια ...

darius

Member
καλησπερα εχω ξαναποσταρει αλλα δεν εχω καταληξει καπου θελω αν ξερεις κανεις απολεσματικη θεραπεια για να παρω πισω τα χαμενα μου μαλλια να σταματησω οτι μου συμβενει δηλαδη την τριχοπτωση χωρις φινα προπερσια δηλαδη και ποσκαρ... παρακαλω απαντηστε μου

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
darius είπε:
καλησπερα εχω ξαναποσταρει αλλα δεν εχω καταληξει καπου θελω αν ξερεις κανεις απολεσματικη θεραπεια για να παρω πισω τα χαμενα μου μαλλια να σταματησω οτι μου συμβενει δηλαδη την τριχοπτωση χωρις φινα προπερσια δηλαδη και ποσκαρ... παρακαλω απαντηστε μου

Δυστυχώς καλέ μου φίλε το θέμα θεραπεία (για βιαστικά και άμεσα αποτελέσματα) είναι μονόδρομος..

Μινοξιδίλη 5% είναι στα must.

Επίσης χωρίς κάποιο dht blocker δύσκολα τα πράγματα... μετά η μόνη λύση είναι μ/μ.

δες και εδώ: http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8039-post-103193.html#pid103193

και εδώ: http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8371.html?highlight=GOMI

σαν πρόσθετα σε μια βασική θεραπεία.

Ότι θέλεις ρωτάς εννοείται :)

krhtikos21

Member
να τα πάρεις πίσω χωρις φίνα δύσκολο έως απίθανο.
βάζε μινοξ να δεις πως αντιδρά σε σενα η μινοξ και ξεκινα και βούρτσισμα με βούρτσα από τρίχα αγριοχοιρου.
είναι μία καλή αρχή.

δε θα σου πω να δοκιμάσσεις τοπικό γτ δε ξέρω αν αξίζει.
αν δε βαριέσαι ψάξε το θρεντ για σουπερ ζιξ.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
πολύ φοβάμαι ότι αν δε σπάσεις αυγά, δεν κάνεις ομελέτα.
Δεν το συζητάς και με το γιατρό σου;

kapa

Μέλος του προσωπικού
darius είπε:
αν βαλω μια βαθμολογια στο roller ειναι 5
στο βουρτσισμα βαζω 15.
την μινοξιδιλη θα την χρειαστεις και στις 2 περιπτωσεις αν μιλαμε για χαμενα μαλλια.
το μονο που δεν γνωριζω ειναι το κατα ποσο θα κρατησει στον χρονο αυτο.
οπως και να εχει θα εχεις δοκιμασει οτι περναει απο το χερι σου

George3V

Member
kapa είπε:
στο βουρτσισμα βαζω 15.
την μινοξιδιλη θα την χρειαστεις και στις 2 περιπτωσεις αν μιλαμε για χαμενα μαλλια.

Ρε kapa με κάθε καλή διάθεση ,μήπως πολύ γρήγορα και εύκολα βγάζεις συμπεράσματα; Ρολερ χρησιμοποίησες ελάχιστους μήνες, βούρτσισμα δεν ξέρω καν αν έχεις κλείσει μήνα.
Πριν ένα μήνα εκθείαζες το ρόλερ,μέσα σε 10 μέρες το απομυθοποίησες και τώρα τη θέση του έχει πάρει το βούρτσισμα.

Δε νομίζω ότι η αξιολόγηση και η αποτελεσματικότητα μιας θεραπείας μπορεί να εκτιμάται με αυτό τον τρόπο.

kapa

Μέλος του προσωπικού
George3V είπε:
kapa είπε:
στο βουρτσισμα βαζω 15.

Ρε kapa με κάθε καλή διάθεση ,μήπως πολύ γρήγορα και εύκολα βγάζεις συμπεράσματα; Ρολερ χρησιμοποίησες ελάχιστους μήνες, βούρτσισμα δεν ξέρω καν αν έχεις κλείσει μήνα.
Πριν ένα μήνα εκθείαζες το ρόλερ,μέσα σε 10 μέρες το απομυθοποίησες και τώρα τη θέση του έχει πάρει το βούρτσισμα.

Δε νομίζω ότι η αξιολόγηση και η αποτελεσματικότητα μιας θεραπείας μπορεί να εκτιμάται με αυτό τον τρόπο.
εχω καποιο regrowth στους κροταφους και καθολου τριχοπτωση πλεον.
μεχρι που θα φτασει δεν ξερω.
οπως προειπα και στον συναδελφο δεν ξερω μεχρι που θα παει η θεραπεια

Μπλουζα