Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
darius είπε:καλησπερα εχω ξαναποσταρει αλλα δεν εχω καταληξει καπου θελω αν ξερεις κανεις απολεσματικη θεραπεια για να παρω πισω τα χαμενα μου μαλλια να σταματησω οτι μου συμβενει δηλαδη την τριχοπτωση χωρις φινα προπερσια δηλαδη και ποσκαρ... παρακαλω απαντηστε μου
αν βαλω μια βαθμολογια στο roller ειναι 5darius είπε:καλησπερα εχω ξαναποσταρει αλλα δεν εχω καταληξει καπου θελω αν ξερεις κανεις απολεσματικη θεραπεια για να παρω πισω τα χαμενα μου μαλλια να σταματησω οτι μου συμβενει δηλαδη την τριχοπτωση χωρις φινα προπερσια δηλαδη και ποσκαρ... παρακαλω απαντηστε μου
kapa είπε:αν βαλω μια βαθμολογια στο roller ειναι 5
στο βουρτσισμα βαζω 15.
την μινοξιδιλη θα την χρειαστεις και στις 2 περιπτωσεις αν μιλαμε για χαμενα μαλλια.
το μονο που δεν γνωριζω ειναι το κατα ποσο θα κρατησει στον χρονο αυτο.
οπως και να εχει θα εχεις δοκιμασει οτι περναει απο το χερι σου
εχω καποιο regrowth στους κροταφους και καθολου τριχοπτωση πλεον.George3V είπε:kapa είπε:αν βαλω μια βαθμολογια στο roller ειναι 5
στο βουρτσισμα βαζω 15.
την μινοξιδιλη θα την χρειαστεις και στις 2 περιπτωσεις αν μιλαμε για χαμενα μαλλια.
το μονο που δεν γνωριζω ειναι το κατα ποσο θα κρατησει στον χρονο αυτο.
οπως και να εχει θα εχεις δοκιμασει οτι περναει απο το χερι σου
Ρε kapa με κάθε καλή διάθεση ,μήπως πολύ γρήγορα και εύκολα βγάζεις συμπεράσματα; Ρολερ χρησιμοποίησες ελάχιστους μήνες, βούρτσισμα δεν ξέρω καν αν έχεις κλείσει μήνα.
Πριν ένα μήνα εκθείαζες το ρόλερ,μέσα σε 10 μέρες το απομυθοποίησες και τώρα τη θέση του έχει πάρει το βούρτσισμα.
Δε νομίζω ότι η αξιολόγηση και η αποτελεσματικότητα μιας θεραπείας μπορεί να εκτιμάται με αυτό τον τρόπο.