βιταμινες-τριχοφυια

Salvadore

Member
Ξερει κανειε με σιγουρια αν οι βιταμινες ,πρωτεινες και γενικα ολα αυτα τα σκευασματα που παιρνουμε για την τριχοπτωση, επηρεαζουν και την τριχοφυια του σωματος?? Δηλαδη δυναμωνουν και τις τριχες του σωματος εκτος απ τα μαλλια? Γιατι εγω κανω λειζερ αποτριχωση κ σκεφτομαι να παρω βιταμινες για τα μαλλια αλλα φοβαμαι να μην επηρεασουν τις τριχες του σωματος. Ειναι μια απορια που ειχα παντα!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Salvadore είπε:
Ξερει κανειε με σιγουρια αν οι βιταμινες ,πρωτεινες και γενικα ολα αυτα τα σκευασματα που παιρνουμε για την τριχοπτωση, επηρεαζουν και την τριχοφυια του σωματος?? Δηλαδη δυναμωνουν και τις τριχες του σωματος εκτος απ τα μαλλια? Γιατι εγω κανω λειζερ αποτριχωση κ σκεφτομαι να παρω βιταμινες για τα μαλλια αλλα φοβαμαι να μην επηρεασουν τις τριχες του σωματος. Ειναι μια απορια που ειχα παντα!

Ναι, είναι πιθανό να επηρεάσει τις τρίχες του σώματος, κατά κανόνα σε μικρό βαθμό. Μην φοβάσαι ότι θα γίνεις λυκάνθρωπος, αλλά καλού κακού μακριά από ασημικά.

hairz

New Member
Παρε μια κομπουχα ρε αδερφε>
Εχει ολεs τιs b βιταμινεs >εχει c και βιοτινη>

Πηγη: Προσωπικη εμπειρια

Salvadore

Member
hairz είπε:
Παρε μια κομπουχα ρε αδερφε>
Εχει ολεs τιs b βιταμινεs >εχει c και βιοτινη>

Πηγη: Προσωπικη εμπειρια

τι εννοεις δεν καταλαβα?

Soralteno είπε:
Salvadore είπε:

Ναι, είναι πιθανό να επηρεάσει τις τρίχες του σώματος, κατά κανόνα σε μικρό βαθμό. Μην φοβάσαι ότι θα γίνεις λυκάνθρωπος, αλλά καλού κακού μακριά από ασημικά.
κανω λειζερ αποτριχωση γι αυτο ρωταω..μην τις καιμε απ την μια και απ την αλλη τις δυναμωνουμε παλι! αλλοι μου χουν πει οτι δεν επηρεαζει την τριχοφυια του σωματος!βγαλε ακρη.

Μπλουζα